В ГЕРБ на боб ли гледат, за да знаят бъдещето, пита социалист

ГЕРБ: Ако митниците работеха, нямаше да се налагат нови заеми
73
В ГЕРБ на боб ли гледат, за да знаят бъдещето, пита социалист
Депутатът от БСП Борислав Гуцанов. Снимка: Булфото, архив

Прогнозата на Бойко Борисов, че хазната ще катастрофира, ако правителството не подаде оставка, скара депутатите от ГЕРБ Димитър Главчев и от БСП Борислав Гуцанов. 

„В ГЕРБ на боб ли гледате?“, попита социалистът по bTV заради предупрежденията на бившите управляващи за срив на икономиката, защото по думите му правителството сега е  успяло да намали дефицита и дълга, да осигури ръст на икономиката и да се разплати с бизнеса.

Още по темата
„Борисов хвърля постоянно бомби, това е все едно Цветанов да говори за правата на човека и за подслушвания”, коментира Гуцанов.

Според Главчев обаче твърденията на левия депутат са грешно написани опорни точки и нямат общо с действителността.

Той посочи като голям проблем ниската събираемост на данъци и акцизи.  Главчев коментира, че ако митниците работели, нямало да се налага държавата да взима нови заеми.

Гуцанов призна, че има лоша събираемост от митниците, но обвини бившите управляващи за това.

„При една разградена граница и контрабанда, която беше ясна, как се оправя това за шест месеца? Имаше една организирана престъпна организация в митниците и в момента е безкрайно трудно за организиране на институциите. Изчакайте още два месеца да заработи митническата система”, коментира той.

„Защо не върнете Дянков да имаме 0% дефицит. Вие изхарчихте 8 млрд. лева, без никой да знае къде отиват. Не ви ли е неудобно, че Цветанов използваше цялата система за натиск върху фирмите. Дянков ни превърна в нарицателно за смях в цяла Европа. Когато е била срината една икономика и Дянков не смее да се върне в страната заради това, което е правил, съжалявам много”, продължи с упреците Гуцанов.

Главчев не му остана длъжен и му отвърна: „На вас трябва да ви е неудобно. На вас не ви е неудобно да говорите за всичко, наглостта ви е безпределна”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 20 Борисов ще бъде осъден и вкаран в затвора за множеството си престъпления но ще се скрие като Братя Галеви с Цецо заедно!--------------------моля,моля ,един сидеров ни е достатъчен недей и ти като него да плямпаш САМО И САМО ДА СЕ ВКЛЮЧИШ ВЪВ ФОРУМА
18
1
 
11
 
! Отговори
ХА ХА преди 10 години
Кажи му комунист и не го обиждай повече!
17
5
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Няма нужда да се гледа на боб, за да се сети човек, че когато властта е в ръцете на прости, нагли, крадливи демагози и терористи като комунистите, следва неминуем тотален крах. Последните 70 години история са го доказали!
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов ще бъде осъден и вкаран в затвора за множеството си престъпления но ще се скрие като Братя Галеви с Цецо заедно!
15
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аве тоя Гуцанов е голям *** ве,как при ГЕРБ е имало голяма контрабанда а са събирали повече от тия *** управляващите,а при тях уш няма контрабанда а събират с полувин милиард по малко.Значи по тая логика ако по времето на ГЕРБ е имало голяма контрабанда трябва и те да са си плащали акцизите и митата.Че нали е за това тая контрабанда да не плащат акцизи и мита.Или гуцанов хептен се обърка в опорните точки.
14
6
 
20
 
! Отговори
Пу! преди 10 години
По нагло същество от комунист няма! Виждаш го че нищо не върши, то ти обяснява че не било така и обещава, изчакайте и ще видите! Алоо вече 70 години ви чакаме, ама нищо не сме видели още! Такива виреят само където има *** народ да им се вързва на демагогиите! ПУУУ! НЕКАДЪРНИЦИ! ОСТАВКА!!!
13
8
 
11
 
! Отговори
къде са??? преди 10 години
13 те нормален ли си??Колко пйри се изядоха от Дянков и компания и това което се построи струваше-унищожена здравна каса,изядени 4.5 млрд от фиксалния резерв, 8 мрд липси в хазната.Къде ги видя ти тези весели хора който гътнаха Тиквата през февруари.
12
11
 
16
 
! Отговори
25 май преди 10 години
Умните знаят, че трябва да гласуват пак за ГЕРБ.
11
4
 
13
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Мазен лъжец с писклив гласец.
10
14
 
10
 
! Отговори
Умните знаят! преди 10 години
Герб са престъпна организация начело с една мутра интересуваща се само как да си напълни джобовете с още!!!!
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
samo grajdanska voina ,shte opravi balgaria .vsichki paraziti kyrshyma.
8
8
 
21
 
! Отговори
Човек преди 10 години
Гледах сутринта предаването,тези комунисти,опа социалисти са много прости.С тези опорни точки им промиха мозаците,друго не знаят да говорят,толкова прости няма на света.Тази Моника им взе акъла и сега са послушни ,навити на пружина кукли и една кукловодка.А Станишко ще одпраши към Брюксел и глей си кефа.
7
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма нужда от боб - вие от бсп+дпс сте си крадливи по дефолт. Имате и богат опит във фалирането на държавата.
6
16
 
10
 
! Отговори
до неразбралите преди 10 години
В ГЕРБ на боб ли гледате?, попита социалистът по bTV ...Боко гледа еврейската пътеводна звезда(на Давид), гордо сложил еврейската шапчица и компаса му показва Вашингтон-Тел Авив вместо Север-Юг!
5
21
 
9
 
! Отговори
тикви преди 10 години
На тикви гледат .Най умния Боко-Тиквата е гледачката.С Дянков излапаха ФР ,ЗК и общо 8млрд.
4
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм фен на Гуцанов, обаче е много прав за това, което се случваше:)Обаче наблюдаваме какво се случва сега!Това трябва да имат предвид
3
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гуци, гуци не знам Боко дали е екстрасенс ама ти дори десет опорни точки не можеш да наизустиш. Не ни трябва сериозен анализ и икономически познания за да знаем какво може да очакваме от тандема БСП-ДПС-ДС и патерицата Атака!!!!Този филм българина упорито гледа вече няколко пъти!!!!
2
10
 
30
 
! Отговори
хх преди 10 години
Гуци мафиота брои здрави пачки на варненските съдии и оттърва затвора, макар че цяла Варна знае ,че там му е мястото.Сега щял митниците да оправя.Не че ГЕРБ са идеални, но събираемостта по времето на Танов беше с половин милиард повече и това факт.През тази година ще съберат с още 1 милиард по-малко, ама иначе герб били корумпирани, пък турци и комунисти-не.Ще дойдат изборите и ГЕРБ и АБВ ще изкъртят педерастко-манафската им коалиция.
1
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Варненския престъпник. Направиха го депутат да не би някой пак да го арестува, че няма да може да краде на воля.