Росен Петров зачете от листче: Отивам при Бареков

Водещият на bTV става член на "България без цензура"
Обновена: 10 фев 2014 21:40 | 9 фев 2014 19:06,
677
Росен Петров зачете от листче: Отивам при Бареков
Снимка: YouTube

Росен Петров става член на партията "България без цензура", оглавявана от бившия журналист Николай Бареков.

След като преди дни водещият от bTV обяви, че е напът да замени стола в "Нека говорят" с политиката, днес разбрахме, че става партиен функционер.

Още по темата
"Поради различни писания в пресата, моята чест ме задължава да обявя, че от този момент ставам член на партията "България без цензура", обяви той в студиото на предаването си, където бе поканил Бареков.

Заявлението си за членство във формацията Петров изчете от листче, което извади от джоба на сакото си.

Водещият призна, че е прибегнал до тази стъпка, след като от ръководството на медията поискали той ясно да каже дали е член на партията.

Николай Бареков приветства водещия в редиците на партията си и дори заяви, че иска да управлява с хора като Росен Петров, даже го видя като бъдещия вътрешен министър.

Накрая Росен Петров се обърна към зрителите: "За мен беше чест да бъда с вас през последните 5 години", с което даде да се разбере, че това е последното му предаване в bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


677
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
464
7
 
8
 
! Отговори
СВИНСКИ ТРОЛ преди 10 години
Алооо платените Бюреци,ще ви се счупят руските компютри,по яваш. не се съмнявам ,че сте наясно с турския язьiк2
463
10
 
7
 
! Отговори
ССД преди 10 години
На практика така ще се получи, че Бареков ще спечели голям процент от гласоподавателите, защото идейната му платформа е насочена към актуалната проблематика в обществото. Докато старите партийни деградирали програми са капсулирани и няма нищо актуално в тя
462
16
 
8
 
! Отговори
УЖАС преди 10 години
Жалките и мизерни Борисов и Цветанов са мобилизирали всички *** да пишат срещу Росен и да слагат минуси. Смешни сте, това няма да ви помогне. Бъдещето на България е в ръцете на младите и необвързани хора, а не в разни тъмни субекти от прехода, синчета на полковници от МВР.
461
5
 
12
 
! Отговори
московски трол преди 10 години
Боже, боже.Кукловодите като са видели коментарите тази сутрин са се хванали за главата и сега като гледам спешно са наели тролчета да пооправят ситуацията. Абе другари толкова ли сте прости,че да мислите хората за будали,то верно тука остана предимно оглупяло и озлобено народонаселение ама чак толкова *** не ги бройте.
460
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Които си приличат, те се и привличат." Жалко, имах по-добро мнение за Росен. Или е употребен, или си е бил като Бюрека.
459
24
 
13
 
! Отговори
SEQANA преди 10 години
Бареков и Росен Петров са млади и грамотни хора. Интелигентни мъже, които са се доказали. Мисля, че имат потенциал да измъкнат БЪЛГАРИЯ от блатото, в което за 25 години я натикаха всякакви гнусни далавераджии. Не пропускам никой от управлявалите досега - и Любен Беров, и Жан Виденов, и Андрей Луканов, и Костов, и Станишев, и така наречения Цар, Горския крадец, също и пазвантинът му Мутрата, като за последно.
458
12
 
13
 
! Отговори
vokil преди 10 години
Като врещите срещу Бареков,значи искате да си останат старите муцуни на власт и да ви тъпчат до пълно оскотяване-ама хак ни е на българите като продължаваме да вярваме на тия дето ни разгониха фамилиите.
457
12
 
14
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Какво цвърчите всички срещу Бареков и Р. Петров бе хора-нали искате нещо да се променя а се врещи срещу всяка новосъздадена партия?Какво сте се разпищяли срещу Бареков-той ли направи разбойническа приватизация,той ли ви окраде спестяванията,той ли се сдоби с банки за една нощ,той ли има фотоволтаици,той ли управлява контрабандата?
456
9
 
16
 
! Отговори
ЛЮТА ЧУШКА преди 10 години
Мдаа кукловодите са много притеснени ,чудят се кого още да прилепват към Бюреков,че белким мине 4 процента,накрая ще им се наложи да ги окомплектоват със сидеров и каракачанов ,че много им трябват подобни партии понеже е ясно ,че има около 5 процента пълни *** които гласуват за подобни ***.
455
10
 
15
 
! Отговори
414 преди 10 години
Гледам и Барека е пуснал платени ***. Аферим, машала, Бюрек ефенди.
454
12
 
9
 
! Отговори
Бай Григор преди 10 години
Повече родолюбци ни трябват ,ама и да са куражлии ,че след Тиквун,Цвичко и Фидосоова яко риене с лопатата трябва.......
453
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако Пеевски реши да говори докрай, ще се разбере, че атаката срещу него, с прославутото КОЙ, КОЙ, КОЙ беше организирана именно от Цветанов. Защото изибирането на Пеевски на поста председател на ДАНС, означаваше Цветанов и Борисов - в затвора.
452
15
 
16
 
! Отговори
ох,боли преди 10 години
ПАК ИЗТРЕЩЯХА И ИЗПАДНАХА В АМОК, КРЪВ ЩЕ ПИКАЕТЕ ДОКАТО СТИ ЖИВИ, И ЩЕ ПОМНИТЕ КАК БАРЕКОВ ВИ ВЗЕ КОКАЛА ОТ КРАДЛИВИТЕ РЪЧИЧКИ! НИКОГА ПОВЕЧЕ СВИНЕФЕРМАТА ГРОБ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ТИКВАТА НА ВЛАСТ!
451
18
 
12
 
! Отговори
шанс преди 10 години
Ми защо да не стане вътрешен министър, какво му е? Поне показа, че е мъж на място. Факт е, че все повече свестни хора отиват при Бареков.
450
12
 
13
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Страхотно предаване беше, много позитивно. Такава трябва да е политиката у нас - открита, с професионалисти и с поводи за усмивка!
449
13
 
11
 
! Отговори
ТЕРМИНАЛ 2 преди 10 години
ЕГАТИ ПРОСТИЯ НАРОД. ТО НЕ БЯХА КОМУНИСТИ , ДЕПЕСАРИ, ГЕРБАДЖИИ, ЕНДЕСЕВЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ***. ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ. ТЕЗИ ВЕЧЕ ЩЕ ТЕ ЗАКОПАЯТ НАЦЯЛО.АМА ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВЕТЕ.
448
7
 
7
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
И по какво още се разпознават тарикатите! Ами,те всичките говорят от "първо Лице-единствено число",подчертавайки "народното право".Говорят ви неизпълними за кратък срок неща.В този списък се вписва и национализма,който е злонамерен във всичките му форми.И човек като Бареков,който още в началото на къмпанията си започва вече "да назначава",това е първи признак за "неадекватност за време и място".И подкрепено с литературно поднесена история и стихове,и "глей кво става" ! Или просто казано по БДС: "Един Барек"-единица мяркa за фурнаджийски лопати
447
6
 
9
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Явно тука не се цени,честността. Поне Роската имаше честта да го каже в национален ефир та да може всички да го чуят,а не като разни там реаниматори и т.н.,които на таини срещи взимат още по-тайни решения. А тия дето казват,че БСП е по-добре,са пълни ***. Личи си,че дъртите управляващи и бивши такива им треперят мартинките. Надяват се,да елиминират Барека,та барем пак да влязат в НС.А има и ***,които ги защитават.
446
10
 
12
 
! Отговори
ел преди 10 години
Росене Петров от много време знаем какви са му вижданията за проблемите в страната. Абе да ви кажа аз искам човек като него, патриот, да е в парламента, а не човек преподавател по физическо с никаква култура!
445
6
 
11
 
! Отговори
ДА преди 10 години
Има шанс да промени нещо. И на него както и на много българи им писна от статуквото! Дано бъде успешен политик, а кой знае и успешен министър!