Борисов към Цветанов: Какво имаш предвид, кажи си!

"Той трябва да се съобрази с това, което съм казал"
Обновена: 12 фев 2014 13:51 | 12 фев 2014 11:46,
89
Борисов към Цветанов: Какво имаш предвид, кажи си!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за втори път и за втори ден призова заместникът си в партията Цветан Цветанов, ако има някаква информация или документи, да отиде и да ги предостави в прокуратурата или да каже какво точно има предвид.

Още по темата
Повод за думите на бившия премиер стана задочния медиен спор между бившия МВР шеф, главния прокурор Сотир Цацаров и депутата от ДПС Делян Пеевски за среща помежду им преди известно време.

Сред обвиненията, отправени от Пеевски към Цветанов, са за кадруване на най-високо ниво в прокуратурата, в медийни и полицейски чадъри над лица от криминалния контингент и за политически контрол над прокуратурата и ВСС.

Вчера Цветанов отхвърли твърденията на Пеевски и подчерта, че никога и по никакъв повод не е оказвал натиск. Призна, че двамата се виждали 5-6-7 пъти, но си говорили "общи приказки". И дума не ставало за контрол и кадруване.

"Когато човек каже нещо, трябва да го подкрепи с документи и факти. Ако има някаква информация, да отиде и да предостави или съответно да каже какво точно има предвид. Ясно той да разбере и да се съобрази с това, което съм казал", настоя днес Борисов.

Ден по-рано той призова Цветанов да си извади поука от това, което навремето е направил със съдийската гилдия.

"Сега действа по същия начин и с прокуратурата", каза той и настоя партиите да спрат да се плашат и да прехвърлят собствените си неудачи към прокурорите.

Попитан днес дали не му е минало през ума да спре Цветан Цветанов от визитата му в САЩ и от закуската при Барак Обама, лидерът на ГЕРБ отвърна: "Не, там той е бил по лична покана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
иване кажи си .....
26
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 19. Точно това е грешката на привържениците на ГЕРБ. Защото си мислите ,като Ви погалят по главата и Вие си казвате "Те са хора като нас". Е не са. Те съсипаха държавата за 4 г . от своята некомпетентност. Но мислеха ,че ще управляват вечно и могат да си правят каквото искат. А престъпника може да прави само престъпления.Него не го интересува народа.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю, не с лошо, не бива така!
24
4
 
9
 
! Отговори
1_българин преди 10 години
Б.Б. и Цветанов играят театро. И засега много добре. Още вчера , когато Цацаров не отрече за Сарафов, а призова Цветанов за данни се разбра ,че Цветанов има доказателства.....И то не само за това. Работа вече е кой кого.....Сега Цацаров става зависим от Б.Б. и от това дали ще спре или няма да спре Цветанов като носител на доказателствата...срещу Цацаров пък и срещу други които вече треперят........
23
7
 
15
 
! Отговори
Поли преди 10 години
Ясно е че Борисов иска вече да се отърве от Цветанов и да го пусне по бобслея ,защото ще му обърка изборите, но е *** и не може. И двамата имат компромати един за друг!
22
2
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Е ти отиваш на работа от 8.30, оттогава пускаш тоя коментар почти във всяка политическа тема :)))))
21
4
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 10 години
Станишев най-много иска да разгледа патлака на Борисов и да си поиграе с него
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев най -много иска да разгледа тефтерчето на Борисов
19
12
 
7
 
! Отговори
до 14 преди 10 години
Що ви естрах от Бойко и от Цецо ?Те са хора като нас
18
8
 
10
 
! Отговори
морски преди 10 години
Защо не спряха престъпника Цветанов да не се среща със световния диктатор Барак Обама?
17
2
 
30
 
! Отговори
jane преди 10 години
Аз искам да знам, като какъв точно Обама го кани на закуска ЛИЧНО?! Цв. Цв. в момента не е абсолютно никакъв за това правителство, няма някакви особени филантропски или професионални изяви, тогава от къде на къде ходи да си закусва с америк. президент? Какво точно ще обсъждат, времето по източното крайбрежие? Замислете се какво е правил там, какво е обещавал и какво ни готвят. И си спомнете скандала с Украйна и кадруването на правителството. Това не става само там.
16
8
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 10 години
и аз се чудя на привържениците на БСП ,като зная ДОГАН ги направлява в действията й ,И РАБОТЯТ ПО СХЕМИТЕ НА ДОГАН как вярват че бсп е нормална партия
15
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов и Пеевски са се срещали 40 пъти в МВР! Вижте писмото на депутата от ДПС до медиите! Борисов пак ще се прави на ударен с мокър *** по празната тиква.
14
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя се на привържениците на ГЕРБ. Нима не знаят ББ какъв е бил от 1990-2000 г.- криминален контингент. И какви са били приятелите и близките на такива лица /и те се виждат по снимките/ престъпници. И какво очакват от такъв човека да управлява държава- компетентност по икономика, финанси , социални дейности, едва ли. В главата му и на ЦЦ бяха само пиар, далавери, разделяне на народа. Просто се взеха на сериозно, а престъпника си остава престъпник, не може да се промени.Само се чудя на хората.
13
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само един въпрос ще ви задам и отивам на работа. Имаше ли хора за затвора от предната Тройна коалиция - имаше. ГЕРБ осъдиха ли някой - не осъдиха. Имаше ли хора от ГЕРБ за затвора - имаше. Настоящата Тройна коалция осъди ли някой - не осъди. Какво повече да говориме, трябва да си тотално сляп за да видиш че го играят комбина и ни правят на балъци. Ама *** народ в България - дал Господ.
12
1
 
7
 
! Отговори
40 пъти Цвъко преди 10 години
и това прасе Пеевски са се срещали в кабинета му. Сигурно са играли белот....
11
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецо един път да си отвори устата столетницата ще получи удар
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало ,Бисеров ,ало Петно ,ало Доган пратията майка има огромна нужда от вас
9
12
 
8
 
! Отговори
БЕСЕПАР преди 10 години
Днес ми е 20547 -я платен коментар против герб, мисля вече да преключвам
8
2
 
29
 
! Отговори
zeus преди 10 години
Интересно ми е какво ще напишат тук платените коментатори на ГЕРБ, че ситуацията е сложна:)