Всяко ренегатство е осъдително, отсече Сидеров

"Ако напуска групата, да напуска и парламента"
Обновена: 17 фев 2014 12:13 | 17 фев 2014 11:55, Анисия Иванова
58
Всяко ренегатство е осъдително, отсече Сидеров
Волен Сидеров. Снимка, архив, Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров никога не е одобрявал напускането на групи, ренегатството и предателството за която и група да се отнася.

По повод напускането на депутата Красимир Стефанов от групата на ГЕРБ в НС лидерът на националистите заяви, че когато си влязъл с една бюлетина, трябва да останеш с нея до края на мандата си.

Тази сутрин зам.-председателят на парламнета Мая Манолова каза, че Стефанов е подал заявление за напускане на групата на ГЕРБ и става независим депутат в 42-то НС.

„Всяко ренегатство е осъдително. Би трябвало да има начин, по който да не може да напуска своята група, или ако напуска група, да напуска и парламента – това е коректното. Изпитали сме тези удари в миналия парламент. С такава игра нивото на парламентаризма не се вдига, а обратно”, посочи Сидеров.

Още по темата

Във връзка с воденето на предизборна агитация на език, различен от български, Сидеров каза, че са получили мнения от привърженици, от избиратели, които държат парламентът да бъде с позиция. „Аз не виждам защо трябва ГЕРБ и БСП да бягат от тази позиция. Както виждаме, те си продължават заседанието, все едно нищо не е станало. Това означава, че са съгласни с Хафъзов, може би”, коментира Сидеров.

В петък депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов взриви парламента при обсъждане на Изборния кодекс, когато отпадна предложението предизборна кампания да може да се води на друг език освен българския.

Той обяви от трибуната, че е гласувал против потисническото мислене на част от българските избраници с аргумента, че мечтата му е да живее в свободна и демократична България и един ден ще го постигне.

Той заяви, че е готов да заплати за свободата, ще бъде свободен въпреки "вашите рестриктивни действия" и ще върви по пътя на Осман Калъч, Ахмед Давутооглу от село Иглика, по пътя на Нури Адалъ и на Ахмед Доган. Тогава депутатите от "Атака" напуснаха залата в знак на несъгласие.

По думите на Сидеров, ако се направи опит да се възстанови текстът, предложен от ДПС, ще бъде възмутително. „Категорично българското общество не приема да се води агитация на турски език. Не че не я правеха досега, но сега това ще влезе в закона”, обясни Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
7
 
! Отговори
Глас Народен преди 10 години
Единствената опозиция в парламента е ПП Атака и единственият казващ истината е Волен и останалите атакисти! Дори да се отнася за политическите му противници, той пак е обективен вместо да злорадства като някои други политически лидери!!!
51
0
 
1
 
! Отговори
Националиста преди 10 години
Така е не е редно един депутат да влиза с една бюлетина и после да отива другаде, но коалицията ГЕРБ/БСП/ДПС гласуваха в началото на това НС политическото номадство да не отпадне, а и като гледам не са много притеснени гербавите може умишлено да са си продали депутатите за да усигоряват кворум на управляващите без да им падне рейтинга! И сигурно имат някакви задкулисни договорки между ГЕРБ/БСП и ДПС!!!
50
1
 
4
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
тятриии играеш АГА? като дойде времето за гласуване тогава ще видим къв си мъж !! Сега само тятри играеш АГА !!! Бас ловя , че като дойде време за гласуване ти и твойте национални предатели отново за сетен път ще предадете майка България!! това ви стана навик АГА!!!
49
1
 
3
 
! Отговори
Мирослав Недялков преди 10 години
Атака, отървете ни от всички, онези, които имат за цел- да грабят, от нас простолюдието!!!
48
6
 
3
 
! Отговори
краси преди 10 години
С тези изказвания и действия, Волен доказва, че е истински българин
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ти не си ли ренегат бе ***. Къде беше в началото на 90те години бе ***.
46
6
 
4
 
! Отговори
ime преди 10 години
Отново уникален в изказванията си. Подкрепяме те Сидеров.До 45-те затова са смотани всички социологически агенции, защото рядко им се сбъдват прогнозите. Атака ще бъде в следващия и по по следващия парламент и то с все по осезаемо присъствие.
45
3
 
6
 
! Отговори
TPE3BEH преди 10 години
На сидер ага не му се нрави конкуренцията. Още няколко плазмодия като бъдат подкупени вече няма да има нужда от него и потокът от пари ще спре.
44
6
 
9
 
! Отговори
Старо куче преди 10 години
Волен го тресе страх , че ролята му на балансьор ще отпадне !Така е Сидеров , едно куче като не знае да лае , стопанина си купува друго !Наистина ще те прецакат!!!
43
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров, бита карта си, сега си шах и мат. Ако тръгнеш с-у ДПС, правителството пада и забравяш за политиката. Дори и най смотаните социологически агенции не дават бъдеще на атака. Ако пък пак се извъртиш и минеш на страната на бсп и дпс, пак ще загубиш, народа вече те видя що за *** си
42
4
 
10
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Веднъж да кажа браво и на тебе Сидеров!
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Веднъж да се съглася със Сидеров - това си е постижение.
40
0
 
9
 
! Отговори
до 41 преди 10 години
недей да изместваш темата ,тука пишем За Волен като искаш да пишеш в подкрепа на дпс отивай в другата статия
39
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБерасти, защо гласувате заедно с ДПС?Защо? Защо? Кой?Пеевски е ваш човек, вие го назначихте, обряазани г*е8йове!!Защо гласувате с Анадолците и БСП, защо???Кой ще ми отговори, мафиоти, милиардери, мутри червени ?!?!?!?!
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е от тия политици дето могат да подкрепят идеята на друга партия ,но усети ли че някой му се кача на главата откача затова и този път ще направи завой от бсп
37
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политик номер 1 бил,държал всички партии-това за да го мислиш и напишеш ,трябва да си душевно болен,но ти най-вероятно си *** за жълтици.Просто е нервен ибрика,че превода се бави,за това изтерясва и говори глупости,утре пак като котенце ще скача да осигури кворума с пълен джоб от турски лири!
36
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е политик 1 на България защото държи всички партии в ръцете си.помислете и ще видите ,че е 100% истина.
35
10
 
8
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Волене ,изпусна влака.Съмнявам се и в 4ти километър дали има специалисти като Теб! Но какго казват "Болката отминава , парите остават"Идва ново еничарче/ Бареков/ Той ще ти изяде хляба.
34
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във въздухa вече смърди нa избори и дъртото болен пaк включи нa нaционaлистическa вълнa.
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз си мисля, не някой предател близо до Волен , по-нагоре в общия сценарий, го е дрогирал за да се държи агресивно. Аз се държах така, когато си вземах по 2 капсули фитнес добавки за сила, може и сам да се е прецакал така, ако си върне адекватното държание, значи се е усетил .Но май е късно за да си върне подкрепата на хората...