Още хора ще си тръгват от групата на ГЕРБ, в безвремие са!

Найденов очаква компромати срещу Горанов и Стефанов
Обновена: 19 фев 2014 09:55 | 19 фев 2014 09:54,
52
Още хора ще си тръгват от групата на ГЕРБ, в безвремие са!
Мирослав Найденов Снимка: архив, БТА

Очаквам да се еманципират още хора от групата на ГЕРБ. Това заяви пред bTV бившият земеделски министър и съосновател на БАСТА Мирослав Найденов, като според него е възможно да си тръгнат бивши министри или поне хора, които са били активно ангажирани с управленска дейност и за които в момента присъствието им в парламента е безполезно.

"В тази група има хора, които са ръководили цели министерства, били са ангажирани ежедневно с работа и отговорности. В момента те се намират в ситуация на едно безвремие – не правят нищо в парламента, не участват активно в комисиите, нямат собствено мнение", аргументира се Найденов.

Според него скорошното напускане на Владислав Горанов и Красимир Стефанов повдига въпроса дали те преди това не са се страхували от Цветан Цветанов.

Найденов прогнозира, че срещу двамата ще се появят компромати по същия начин, по който излязоха такива срещу двамата по-рано напуснали депутати – Георги Марков и Светлин Танчев.

Още по темата
Мирослав Найденов заяви, че е станал обект на прокурорска проверка, защото имал влияние над земеделския сектор и на предсрочните избори е трябвало да води листата на ГЕРБ в Благоевград. Найденов припомни, че Цветанов в крайна сметка се е кандидатирал именно в Югозападния район, но и във Велико Търново.

Бившият силов министър се отказал от мандата в старопрестолния град и така в парламента влязъл Георги Марков, който напусна групата на ГЕРБ.

Мирослав Найденов коментира, че е имал информация за събирани от Цветан Цветанов компромати значително преди партията да падне от власт.

„Един човек на моето място може да получи информация какво се прави. Още първия ден намерих в кабинета си като министър подслушвателни устройства. Свързах се с директора на ДАНС Петко Сертов, трябваше те да бъдат премахнати, но вероятно били сменени. Виждал съм странни автомобили, хора в близост”, разказа Найденов.

По думите му скандалът около проверката на зам.-главния прокурор Борислав Сарафов показва, че когато е притиснат, Цветанов и сега може да вади клеветяща информация.

Мирослав Найденов категорично отрече да е сключил сделка с прокуратурата, като посочи, че продължава да е разследван за търговия с влияние даже и след като е свидетелствал срещу Цветанов. Ексминистърът беше категоричен, че е набеден, и се надява показанията му да обърнат делото.

Найденов призна, че в качеството си на земеделски министър се е срещал с депутата от ДПС Делян Пеевски. Тема на разговора им било назначение в горското стопанство в избирателния район на Пеевски.

Мирослав Найденов посочи, че в работата си е давал приоритет на срещите с депутати от опозицията и като цяло народните избраници от ДПС са имали критики към кадровата политика на ГЕРБ в началото на мандата им.
Ексминистърът категорично отрече да се е ползвал с медиен чадър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Ами ГЕРБ да си държат Цветанов! Това е по-добре за страната ни, защото този некадърник ще разпадне сам Бойковата псевдо партия
19
7
 
5
 
! Отговори
Хари преди 10 години
Какво друго може да се очаква от Цветанов освен подлост. А само като се замисля на какво според Найденов е готов да извърши ЦЦ срещу своите съпартиици си представям колко брутално е мачкал целия ни народ през периода на управлението на ГЕРБ
18
6
 
5
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Бойко стремглаво върви по стъпките на Яне Янев, дано скоро точно като него не е част от политиката изобщо
17
8
 
4
 
! Отговори
Киро преди 10 години
Всички по-умни вече изоставят потъващия кораб ГЕРБ! Това са доста добри новини
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А какво става с БАСТА? Нещо май съвсем изчезваха и нищо чудно,така става с предателите.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво от това. Чистенето е полезно, както за тях, така и за обществото. Няма безгрешни хора, но някои искат да прехвърлят своите грехове от 20 години насам върху други. Няма как да стане Събуди се вече българинът. Няма да го излъже нито управляващата тройка, нито фалшиви политици като Бареков, към който предвидливо се изливат много пари. Не си изпускайте нервите, а наблюдавайте внимателно и мислете. Всеки ще получи това, което заслужава. Видовден наближава. Много ни лъгаха, но не се отчайвате.
14
3
 
15
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Брадата на бившия министър Найденов е червена, защото там си е отърквал пачките с които го купиха, Това поражение не може да се лекува,
13
2
 
11
 
! Отговори
gost преди 10 години
Е доказа ,че прякорът ти приляга отлично!!!
12
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В потъващия ГРОБ зейват пробойни една след друга. Мишоците бягат да се спасяват, а кораба се отправя бавно но сигурно към дъното. Приятно потъване господа и дано няма отцелели.Не са цвете нито БСП нито ДПС, но Цветанов надмина Гьобелс. Борисов докато не се отърве от този *** кораба му ще потъва.
11
0
 
4
 
! Отговори
ne преди 10 години
ne e chitaw chowek. oshte otnachalo se chudih zashto mu pomagat tolkawa i se okazah praw - podsyznatelnata mi antipatia se oprawda
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не намесвай Горанов. Той доказа ,че е човек с достойнство. Като не му харесва - напуска нар. събрание. Всички други са продажни мекерета. А ти си истинска ***. Ако имаше държава отдавна трябваше да си в затвора. Още когато беше замесен с вноса на 20 годишното ирландско месо.
9
6
 
20
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Този докога ще му дават думата? Да отива да пише спомени на друго място. А ГЕРБ уж са в безвремие, пък процентите им се качват, при това даже в червените агенции. Много поздрави, ***, от Джоузеф Дол.
8
4
 
18
 
! Отговори
стоичков преди 10 години
Мършата и Фаса в затвора.
7
3
 
23
 
! Отговори
:/ преди 10 години
кога ще се повдигне обвинение срещу миро мършата,или управляващите не им е изгодно това а ме плащат да ходи да говори глупости по медиите изпълнявайки опорните им точки
6
1
 
12
 
! Отговори
чиновниче от герб преди 10 години
закривай
5
2
 
42
 
! Отговори
ganeca преди 10 години
***, ти жив ли си? Нали щяха да те убиват...
4
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стиснаха те за топките и ти взе да пееш в червения хор....
3
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срещу кой друг освен ГЕРБ е имало компромати бе микроб ?
2
1
 
23
 
! Отговори
mn преди 10 години
Klevetnika s obriva, izkliuchitelno nepriqtna persona
1
1
 
39
 
! Отговори
МАРИ преди 10 години
Тоя пък да не се мисли за света вода ненапита.Дадоха му пари и на него за да върви по телевизиите и да ръси глупости-да си взима любовницата и да изчезва.Не мисля,че ще има някакво политическо бъдеще,а и едва ли вече ще му се вярва,след като със сигурност и той се занимава с подслушвания.Но това и преди се е правило а и сега продължава да се прави