Като съм независим, може би нещо ще зависи от мен!

Красимир Стефанов няма да ходи в друга парламентарна група
Обновена: 17 фев 2014 16:47 | 17 фев 2014 14:43,
99
Като съм независим, може би нещо ще зависи от мен!
Красимир Стефанов. Снимка: архив, Булфото

"Като съм независим, може би нещо ще зависи от мен", така напусналият ГЕРБ Красимир Стефанов коментира пред Нова тв решението си от тази сутрин да напусне парламентарните редици на най-голямата група и да стане независим.

Той настоя, че ако не успее да постигне нищо като независим, следващата му стъпка е да излезе от Народното събрание.

Още по темата

Бившият шеф на Националната агенция по приходите (НАП) заяви, че няма проблеми с ръководството на ГЕРБ и не това е причината да си тръгне.

Стефанов аргументира решението си с това, че иска да гласува по съвест а не по партийна повеля, като даде пример с това, че би подкрепил отпадането на забраната за пушене на обществени места.

Обяви още, че е смятал, че влиза в парламента като експерт, а се оказало, че там има само "празнодумие".

Красимир Стефанов настоя, че не е станал депутат по заслуги. По време на неговото ръководство НАП ревизира доходите на Цветан Цветанов и не откри нищо нередно.  

Той категорично подчерта, че няма да се включи в друга политическа група. "Точно от това бягам", завърши той.

С напускането на Красимир Стефанов ПГ на ГЕРБ остава с 94 души, след като в 42-рото Народно събрание ГЕРБ вкара 97 депутати след предсрочния парламентарен вот.

Другите двама, които изоставиха банките, отредени за най-голямата група в НС, са: Георги Марков и Светлин Танчев, които вече са независими.

Преди три дни – в петък, друг депутат от ГЕРБ - бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов подаде заявление и напусна парламента. Депутатката Йоана Кирилова също напусна и групата, и парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България ми прилича на откриването на Олимпиадата в Сочи! Отборчетата /в случая- партииките/, дето се пънат да изпъкнат ги дават по телевизора... А тези, дето не ги дадоха се опитват и правят нещо за нас... Който разбрал- разбрал! Който не- негов проблем! Ама, после да не си гризе ноктите!!!
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Групи, групички- само БСП остана единна!!! Бившият данъчен шеф напусна ГЕРБ и стана независим депутат- остава и да си отвори устата, дано. Първанов излъгал Нидал за пари... После, всичко било за идеята, за народа... офффффф.... И президентчето да не слага вето след вето, а да се самоветира!!! Искам избори, за да може тези, които сега управляват да си управляват сами!!!
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо кажи за преди, за Цецо... Знаеш.
82
0
 
0
 
! Отговори
Ко?Не! преди 10 години
До bochko tikvetoЕТО ТИ СЕ ПОКАЗВАШ КАТО ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ"***"! С типичните си опорни точки като определенията,които ползваш приличаш на приказката на крадеца вика дръжте крадеца,та и ти пишеш за ***,а ти като какъв се показваш мислиш?
81
0
 
1
 
! Отговори
IIvanoff преди 10 години
Ха, Ха, Ха.............Цирк за маймуни !!!
80
1
 
0
 
! Отговори
vse edno преди 10 години
принципите на парламентаризма / за парламента става въпрос, все пак/ изискват пренията и противоречията, дискусиите и споровете, да се решават на заседание на парламентарната група. гледайте заседания и репортажи от от Бундестага или Британския парламент. След като се вземе решение чрез някакво мнозинство вътре в самата група, на заседанията на парламента групата гласува като един - това е. Такова животно като независим депутат няма. Като си ербап - що не си влязъл сам?
79
1
 
2
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Абе докога ще се толерира този политически к.р...ък!! Значи за да има една партия определен брой депутати значи определен брой хора са дали гласа си за нея. Който напусне групата, ще напуска и парламента, а на негово място ще идва друг от същата партия. Никой не е гласувал за този льльо да е независим, нали?! Само че няма да го премахнат това, защото не им отръва. Ето, БСП се стреснаха че АТАКА може да оттегли подкрепата си и започнаха да пазаруват депутати. Колко ти платиха?
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Див аграрТочно за това обмислям и аз да си направя един сайт предимно за коментари и да не допускам подобни платени агитации!
77
1
 
3
 
! Отговори
Горски преди 10 години
Абе тоз толкова ли е *** че да каже че като неЗАВИСИМ нещо щяло видите ли да зависи от него - кого лъжеш бе аланколу - продаде се на фесовете и *** - колко ти платиха - 30 СРЕБЪРНИКА ли ега ти наглия лъжец - утре като паднат тез - знаеш ли гога някой ще те предложи и за най дребното - НИКОЙ не обича ПРЕДАТЕЛИТЕ
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Но ние не вярваме,че си независим,дори се досещаме от кого и от какво си зависим. А,че ще промениш нещо за твоя собствена изгода е сигурно.
75
0
 
8
 
! Отговори
НАДЯ преди 10 години
ДЕБЕЛА ДОЛНОПРОБНА *** . БАЯ ПАРИЧКИ Е ГУШНАЛ ТОЯ И КАТО ШЕФ НА НАП И СЕГА. НАПУСНИ ПАРЛМЕНТА АЗ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ПРОДАЖНИЦИ ! ГЛАСУВАЛА СЪМ ЗА ГЕРБ КАТО ЕДИНСТВЕНА АЛТЕРНТИВА НА БСП И ДПС !
74
0
 
4
 
! Отговори
Див аграр преди 10 години
Току що по БТВ Радан Кънев признава за това, че са използували *** в интернет, има специална фирма, която срещу 10000 лева за 3 месеца е поела ангажимента да има 1800 коментала, лъскащи имиджа на кандидатите им....Призна, че и другите партии ползуват услугите на такива фирми! А ние се дърляме тук, с платените ***....БСП казва Кънев, плаща за черен ПР на тези фирми...
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***
72
8
 
4
 
! Отговори
СТРОГ, НО СПРАВЕДЛИВ преди 10 години
ДО 1 МЕСЕЦ МАФИЯТА ГЕРБ НАПЪЛНО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.
71
0
 
6
 
! Отговори
ДОЛНО ВРЕЧУГО преди 10 години
МРЪСНО КОРУМПИРАНО ВЛЕЧУГО! КАТО ШЕФ НА ДАНЪЧНИТЕ ТАЯ ГАД ПРИКРИВАШЕ ДАНЪЧНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ВИСОКОПОСТАВЕНИ ГЕРБЕРУГИ И ПОДОБНИ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ. СЕГА СА МУ ИЗВАДИЛИ ДАЛАВЕРИТЕ И ГО ДЪРЖАТ В ЗАВИСИМОСТ.
70
0
 
5
 
! Отговори
Избягал отполитиката преди 10 години
Инструктаж през декември 1990г.на "другарите" от ЦК на БКП: Всяка партия, независимо каква и коя е тя,която не работи са устоите на социализма,ще бъте смачкана и изхвърлена зад борда. На всякъде ще има внедрени наши хора които ще разяждат опонентите ни отвътре,и така докато отново стегнем своите редици и възстановим социалистическия обществен строй. пО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ НА НАРОДА ТОВА МУ ХАРЕСВА. Е,давайте тогава.
69
0
 
8
 
! Отговори
гейБЕР; преди 10 години
Бря , на тоя *** му е дошла СЪВЕСТА ?????? Когато арестува сина на Гриша Ганчев , май съвест НЯМАШЕ??? Сега вижда ,че кораба потъва и бяга
68
0
 
11
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
Тоя докато беше шеф на НАП,хич не му идваше на акъла да напуска ГЕРБ.Аман от такива.
67
3
 
8
 
! Отговори
24 преди 10 години
Предател - перекенде, както се казва на такива като този!Същото перекенде е предал и АПОСТОЛА, за последствията от което (Обесването) ще "мръхтим" и ще се тюхкаме толкова години, а и след един пореден ден!!
66
2
 
13
 
! Отговори
dim преди 10 години
еи като този предадоха Левски