Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков

„България без цензура" вече е с двама депутати в НС
Обновена: 25 фев 2014 14:03 | 25 фев 2014 08:57,
420
Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков
Светлин Танчев. Снимка: архив, ГЕРБ

Бившият гербер Светлин Танчев става вторият представител на "България без цензура" в парламента. Преди него това решение взе колегата му Румен Йончев, който напусна „Коалиция за България“.

Третият ще бъде бившият шеф на НАП Красимир Стефанов, който също напусна групата на ГЕРБ, но тази седмица няма да идва в НС, съобщава в. "Преса".

Новината за Танчев ще бъде потвърдена днес на среща на "България без цензура" и КТ "Подкрепа", съобщава Николай Бареков. Целият му социално-икономически екип ще се види днес с хората на Константин Тренчев, за да търсят допирни точки.

Още по темата
"Няма да ставам член на "България без цензура", но се присъединявам към икономическата им платформа и ще ги представлявам в парламента", коментира самият Танчев.

Двамата с Йончев ще внесат два законопроекта в скоро време - единият е за създаване на агенция "Чисти ръце", която да разследва политиците на най-висши нива, а вторият е за подпомагане на стартиращ бизнес.

Досега петима депутати напуснаха парламентарната група на ГЕРБ, като Владислав Горанов и Йоана Кирова излязоха извън парламента. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов е последният, отказал се от парламентарната група на ГЕРБ, но остана независим. Той ще помага като експерт на „България без цензура“.

Пръв се отцепи Георги Марков, а след него това стори Светлин Танчев. Двамата останаха в парламента като независими народни представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
9
 
! Отговори
boc преди 10 години
Бих казал, този е поредния Г.Й, който е поставен под зависимост!
298
0
 
17
 
! Отговори
Танчо Светлинов преди 10 години
Поредната мижетурка с модни очила, гел, костюм и шпицарки, тресяща се от комплексарщина.
297
1
 
13
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
Политическото брокерство е в разгара си! Пълна подмяна на вота! Боже, пази България от парите на Делян Пеевски!
296
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато нещо не става с пари........става с много пари. И тогава ако не стане, значи не си дал достатъчно...........:))
295
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте,дайте да порасъждаваме малко!Може ли някой,почти никой,да го засърби езика и хей такада каже:"Днес ставам политик,утре правя партия и май месецсъм следващия премиер"?!Или друг,някакво си човече,учило някога за ченгенче,работещо нещо си друго,"махам се от тази работа,ставам дясна ръка на самозваниябъдещ премиери ще бъда следващия министър навътрешните работи"?!В нормални страни,населени с нормални хора,това е просто......нямам думи!?Ама у нас,кой знае,щом Буда беше...?
294
0
 
16
 
! Отговори
lsl преди 10 години
То беше ясно, от далеч му личи, че е подкупна ***.
293
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно ,след като е работил само в БГ ,откъде Светлю има пари за къща в Испания?
292
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако видите биографията на Светлин,ще ви стане ясно че и той е калинка.Роден през 1978 вече в 2001 той работи в кулите.Т;Е;той най много да е завършил колеж,и кълъвият специалист веднага започва работа в агенции,министерства и т.н.Бас ,че не се е явявал на нито едно интервю!
291
0
 
6
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Нямам против партията на Бареков в повече от това ,спрямо казионните ни партии.Дори напротив -явлението БАРЕКОВ е факт обусловен именно от действията и бездейств.на казионните политици и техните ***.След 20 дена Бареков може и парламен. група да направи...Това показва колко порочен е избират. закон и колко порочна е полит. ни класа.Гадното е ,че виждаме как, ПАК КОРАБЪТ потъва и че ПАК има плъхове които се разбягват.В ПОЛИТИКАТА НИ Е ПЪЛНО С ПЛЪХОВЕ,ГОТОВИ ДА СЕ РАЗБЯГАТ.Навсякъде са
290
0
 
3
 
! Отговори
как мислиш? преди 10 години
До Анонимен 309не смяташ ли, че такива го правят само на своя глава. Явно върви прегрупиране на дупетатите с одобрението на всички фюрери. Такова прегрупиране е незаконно, но на тях не им пука. Пък както се вижда и на т.нар. "суверен" му е все тая. Следователно, не трябва да виним онези, които не искат да гласуват. Те очевидно имат повече достойнство. Не остават измамени по такива долни начини.
289
0
 
8
 
! Отговори
Кара Колю преди 10 години
До бравоЩом на предателство казваш ,,браво", значи и ти се е*аваш неправилно-отзад. Така или иначе, времето ви изтича!
288
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като са избрани с дадена листа ,а след това си променят политическите нагласи и напуснат парламентарната си група РЕДНО е да напуснат и топлите си парламентарни места. Как така ще ми представляват партия за която никой не е гласувал? Лицемери!!!
287
0
 
7
 
! Отговори
usa преди 10 години
I az glasuvax za toja *** ne za da xodi pri Barekov {mashata na Mafiata}....
286
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименБАРЕКОВ ПРЕМИЕР НА ДОГАНОВОТО БУНИЩЕ !
285
0
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Ако иска и в Космоса да иде, все ше си е съшият продажник и предател. Да се радва на последните дни в парламента, защото след това ще потъне в прахта. Да са благодарни, че не ги изгониха
284
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАРЕКОВ ПРЕМИЕР!
283
0
 
21
 
! Отговори
bazooka преди 10 години
ГНУУУУУУУУУС!!!Продажниците дори не чакат предсрочните избори, за да си дадат душата на Лукавия!
282
0
 
15
 
! Отговори
mariya преди 10 години
хахаххаха куцото магаре Светлин, а защо не е в Баста при Мария Кунина, нали бяха любовници.... д**ба и продажниците ви мръсни!
281
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАРЕКОВ ПЪРВО ДА ОБЯСНИ КОЙ МУ ПЛАЩА, С КАКВИ ПАРИ ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА. С ПАРИТЕ НА ДОГАН И НА ПЕЕВСКИ ТАКАВА ЦЕНЗУРА ЩЕ НИ СПРЕТНЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ ЧУДИМ ОТ КЪДЕ НИ Е ДОШЛО.
280
0
 
11
 
! Отговори
st преди 10 години
Този мушморок яде яде от Герб сега при другите хехехехехех.