Акцията в общината - Костинброд 2, възмути се Борисов

Манипулация и показност видя лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 фев 2014 18:33 | 28 фев 2014 09:56, Камелия Цветанова
357
Акцията в общината - Костинброд 2, възмути се Борисов
Снимка: архив, БТА

Според лидера на опозицията Бойко Борисов показната операция в Столична община вчера прилича на акцията в Костинброд в деня преди последните избори, когато в печатница на активист на ГЕРБ бяха открити бюлетини.
 
„Удивително напомня „Костинброд” по глупост, манипулации, безпардонност, показност”, коментира той.
Попитан дали разследването в общината, за което се твърди, че е за бивш кмет, се отнася за него, той отговори: „Не зная”.

„Обраха на хората имотите по селата, но и по градовете, а цялата полиция стои пред общината, кого пази, коментира той и добави: „Данчето Фандъкова да не избяга”.

Още по темата
Борисов смята, че няколко месеца след тази акция пак нещо ще бъде върнато за доразследване.
 
„Аз очаквах, че от това, което се случва с Цветанов, да си извадят поуки, а те не си вадят, ще дойде време като Янукович да бягат и то не от нас, ами от хората”, настоя лидерът на опозицията.

Вчера се проведе полицейска акция в района на централния офис на Общинска банка и Столична община.
Прокурори от Софийската градска прокуратура са влезли в общината и са поискали достъп до документи, каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя коментира, че не може да каже защо е проверката в Общинска банка и отказа да уточни до какви точно документи са поискали достъп прокурорите.

От МВР съобщиха, че става въпрос за досъдебно производство, в което службите подпомагат прокуратурата по събиране на доказателства за установяването на факти по различни досъдебни производства, но не конкретизираха дали става дума за действия, свързани с разбития канал за трафик на кокаин.

Относно оставката на шефа на НСО ген. Тодор Коджейков, Борисов заяви, че си го обяснява с натиск върху службата.

Той за пореден път се скара задочно  с управляващите заради липсата на кворум на заседанието на парламента тази сутрин, заради което то не започна в 9 ч., а половин час по-късно.
 
БСП и ДПС трябва да свикнат да работят, даваме им по 2-3  гласа, но те се успиват, това вече е практика, не им се работи, скара се лидерът на ГЕРБ.

Относно призива на лидера на „Атака” Волен Сидеров да се включи в акцията на националистите заради посещението на турския външен министър Ахмед Давутоглу, Борисов заяви: „Сидеров ако напусне парламента, и ГЕРБ няма да идва, няма кворум,предсрочни избори и Давутоглу няма да идва в България, защото няма с кого да се срещне”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
0
 
! Отговори
до hehe преди 10 години
Странно защо са ти нацвъкали минуси...
171
5
 
9
 
! Отговори
Да преди 10 години
Куха, злобна, долна, нахална, лицемерна ТИКВА! - с кеф да си направиш фенер от такава ...
170
0
 
0
 
! Отговори
до hehe преди 10 години
....Станно защо са ти нацвъкали минуси...
169
4
 
8
 
! Отговори
Маро преди 10 години
ГЕРБ с престъпленията си ни върнаха във времената на ВИС 1. То сигурно ги гони някаква носталгия по това толкова успешно за тях време и особено за ББ
168
4
 
5
 
! Отговори
Бошето преди 10 години
ББ и ЦЦ трябва да напуснат политическия живот на страната и никога да не се връщат в него. Само така ще са полезни на обществото
167
4
 
7
 
! Отговори
Весо преди 10 години
Скоро май Борисов и партията му ще трябва да отговарят за още едно разкрито престъпление, дано и наказанието което ще им наложат да съответства на колосалността на деанието им
166
5
 
8
 
! Отговори
Пламен преди 10 години
ГЕРБ повече приличат на престъпна организация, а не на партия с най-много депутати в парламента от държава членка на ЕС
165
4
 
5
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
И точно, като Костинброд 1 всички виждат колко са виновни ГЕРБ и в частност Бойко
164
4
 
5
 
! Отговори
:) преди 10 години
Каква Костинбродска афера, бре? Това си беше номер достоен за Цирк Добрич! Как пък направиха акцията точно в деня за размисъл, как пък точно въртитрътката бюреков отрази горещата новина?
163
7
 
6
 
! Отговори
аааа преди 10 години
комунистчета ядете си колкото си искате, но знайте едно хората ние, младите, образованите у умните пак ще гласуваме за Бойко, защото вие окупирахте власта, 7 пъти губите на избори, и управлявате, е да ама не. Разберете че ако не са бабите и *** и турците няма кой да гласува за вас бе *** такава.
162
6
 
7
 
! Отговори
айде Бе..... преди 10 години
Представяте ли си ,колко дни ще празнува Българския народ ,ако една сутрин се събудим без *** ББ !!!
161
5
 
4
 
! Отговори
зов за помощ преди 10 години
Най-простия от слугите на бай Тошо не си е пил хапчетата сутринта.Който го види да звънне в психодиспансера.Отличителни черти:Има спортната фигура на бойлер-каратист,голяма празна и плешива тиква на раменете,говори несвързано,има раздвоение на личността и си мисли че някой го слуша и му обръща внимание.Също така като види микрофон тича да бръщолеви тъпотиите си,обадете се има нужда от усмирителна ризница.
160
4
 
3
 
! Отговори
pepi преди 10 години
Prav e Borisov , Mine ne mine i toku se praviaqt 4e ne6to proveriavat , kolkoto da si iazkarat zaplatite . Ne gi interesuva dali se nabutvat v li4en dom ili v darjavni institucii , intrigata da varvi , drugoto ne e vajno
159
1
 
3
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Едни хора извършиха толкова зло за всички нас, докато управляваха, че сега е кански трудно /но, както се вижда не и невъзможно/ да им се канализират простотиите! След мъките и опитите, нещата започват да се нареждат. Но тези хора продължават да блудстват с нас и искат отново да ни обладават за собственият си кеф! Пак ли ще им повярвате!? Пак ли ще наблюдавате, как ще вършат зло!? Но знайте, че не те ще се окажат такива, а вие, които ще им помогнете да ни доразрушат!!! Трагични са днешните резулт
158
3
 
5
 
! Отговори
дори преди 10 години
Пак Моника не е спала и е обмисляла новите опорни точки на властта - но вече доста се е поизчерпала откъм идии - време е друг да ги измисля ,че тези не им вършат работа.
157
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** Борисов, Костинброд беше провал за вас - и ако не знаеш - да ти кажа - някои от "кухнята" ви изпя работата... Колкото до акциите срещу Орлин Алексиев - сети се какво правехте вие, не само че нахлувахте по къщи и апартаменти, ами и пребивахте хората в тях. Така че си сядай да посраното дупе - за момента си аут от власта, приеми го и ще имаш шанса да се върнеш!
156
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов, Цветанов и съпартийците им не могат да преживеят Костинбродската си афера. Провалиха се и не успяха да използват бюлетините отпечатани от "техният човек" и не можаха да прибавят незаконно пет, шест процента към изборния си резултат. Скриха се в изборния ден, не се явиха на пресконференция, показаха се след дни и недоволни обявиха, че не признават резултатите от изборите, с което се провалиха, вкл. с искането пред КС.
155
0
 
6
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До BGNСъс 100% го преизбраха за лидер, както и лъжеца от Ямбол. Ей това били такива демократи, ей богу!
154
1
 
12
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До АнонименЩом си търсиш някой да те освобождава, значи не заслужаваш свобода. Тя се извоюва лично, а не Бате ти Бойко да ти я даде. Тая мутра Борисов взе да става твърде нагла! Примката на бесилото го чака!
153
0
 
12
 
! Отговори
BGN преди 10 години
И дойде един комунист , започна да плюе комунистите, и се превърна в най- големия демократ!!!!С 99,9% преизбран за лидер, чубаните по- възпитани от него, да не говорим, че се изразяват и по- добре .Що е то ??