Жандармеристите няма да са по казармите, ще пазят селата!

Йовчев: Ще охраняват и реколтата, докато не се събере от полето
48
Жандармеристите няма да са по казармите, ще пазят селата!
Цветлин Йовчев Снимка: архив, БТА

Жандармеристите няма да стоят по казармите, а ще изпълняват функции по охрана на обществения ред и противодействие на престъпността в малките населени места, както е в момента в рамките на спецакцията на МВР, обеща вътрешният министър Цветлин Йовчев.

„Тези, които са в провинцията, ще останат по селата. Вместо да седят в казармите да поддържат готовност, те ще изпълняват такива функции”, обясни той в парламента.

Още по темата
Според него е възможно малко да се промени организацията на работа, за да има по по-голяма ефективност и да се покрие по-широк периметър на действие.

Освен това жандармеристите ще охраняват и реколтата, докато не се събере от полето.

Йовчев увери, че спецакцията, която започна срещу битовата престъпност, няма да е единствената мярка за борба с кражбите, а той ще предложи и още.

Само в област Враца престъпността е намаляла със 71 на сто след старта на спецакцията, съобщи още министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
31
 
! Отговори
Strict преди 10 години
Тия *** само на пост и молитва ли ще я каратили на детски и социални помощи?
36
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветлине, Враца не е цяла България ...
35
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брависимо Цветлин!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жандарите ще помогнат срещу *** набези точно колкото на сляпа баба очила.
33
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А гладните, мързеливи,миризливи и крадливи *** какво ще ядът? На *** ако не е крадено не му е вкусно. Крадът ядът и се развъждат а държавата спи зимен сън и ни заблуждава с жандари.По добре е жандарите да ни пазят от лошите български закони, Да ми прости бог но като няма закони по добре да се роди втори Хитлер. Тази напаст стана огромна и непоносима, днес за селата а утре и за градовете.
32
0
 
32
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Няма вече страх, жандармерията в селата, заграждения пред парламента, полицията на границата. Да те е страх ли? Не, та нали като доиде БСП страха изчезна.
31
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
знате ли какво ще стане сега? кражбите ще се изместят от едни населени места в други, тъй като няма да има достатъчно войска за охрана във всички бг села.моята вила в искърското дефиле години не беше пипана, а за 40 дена вече е обрана веднъж и още два пъти разбивана - крадците не се изпаряват, те просто сменят локацията.крадците се местят, народа си мисли, че е защитен, кучетата си лаят, кервана си върви - заповядайте пак пред урните, приготвен ви е предния спектакъл!
30
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво, браво.. точно тази нощ ми разбиха смотаната вила и от полицията така казаха (по тел. защото не намериха сили да дойдат),, казаха хората, че цандармерията вече охранява :)не си измислям.
29
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев е в пъти по-кадърен от Цвинокио! И за разлика от него не поставя чадър над всички престъпни групировки, както правеше Цеко Сифоня.
28
1
 
40
 
! Отговори
глас народен преди 10 години
Като ще пази селата като почнат пак протести кой ще ви пази вас от народната любов
27
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А женитеим на магестралата Йовчев
26
2
 
39
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Какво бе, не ви ли харесва, че се работи по въпроса? Или повече ви харесва, *** да ви млатят за 2 лв. и буркан туршия.
25
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жандармеристите няма да са по казармите, ще пазят селата!-*** загубени жандармерията е в комбина с ***.Вместо да харчите пври за глупости спрете помощите на *** да спрат да се раждат защото след някоя година България ще е непоправимаМАЙЧИНСТВО БЕЗ ЛИЧНА КАРАТ НЯМА !ЛИЧЕН ПАСПОРТ- КАРТА СЕ ПОЛУЧАВА САМО СЛЕД НАВЪРШВАНЕ НА ПЪЛНОЛЕТИЕ И СРЕЩУ ПРЕДСТАВЕН ДОКУМЕНТ ЗА ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ. В противен случай България ще бъде по зле от Авганистан и Камбоджа,
24
6
 
33
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 10 години
Тая жандармерия да не си тръгне с подвита опашка, като се окаже, че ни дискриминира и ни нарушава правата.
23
1
 
35
 
! Отговори
vanilia преди 10 години
ha, 146 mobilni jandarmeristi v 54 ekipa s 45 automobila na 12 chasov rejim stigat na mvr da pazi 12 oblasti v republika Bulgaria.togava za tzyalata republika Bulgaria sa dostatachni po-malko ot 468 jandarmeristi?ami barzo da sakratim 55 532 broiki ot personala na mvr.bg. pravim zaplatite na jandarmeristite po 6 000 evro na mesetz. sakratenite da otivat v realnoto balgarsko proizvodstvo na pchelen i borov med, rosovo maslo, divi gabi pechurki v gorite pokrai sinorite na republika Bulgaria!
22
0
 
50
 
! Отговори
j преди 10 години
Наближава времето, в което ще живеем в охраняеми градове с високи огради,а отвън ще дебнат привилегированите български граждани,което ражвъждаме
21
8
 
38
 
! Отговори
Фронт АНТИОРКИ преди 10 години
*** и мутротроловете, са герои от Властелинът на пръстените. Те са уродливи и злобни, те са скверни твари, породени от Великия мрак, те живеят в пещери и подземия, те са враждебни към всичко прекрасно и чисто, те са варвари и канибали, те са зловещата армия на Властелина на мрака- Б.БОРИСОВ най-големия крадец И наркотрафикант в историята на България-8 млрд.държ.резерв,1,4 млрд.здравни вноски,4 млрд.нов външен дълг.Всичко това изхарчено от ББ.
20
4
 
41
 
! Отговори
фалафел преди 10 години
Чудя се кога ще узреят някои хора, че трябва да се възстанови всеобщата военна служба? Казармата демек. Това като стана дума за реколтата де. Ама казарма като едно време а не развъдник на наркомани и хомосексуалисти.
19
5
 
39
 
! Отговори
Тръба преди 10 години
Организираната престъпност ще се бори с организираната престъпност.
18
3
 
45
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Другарят Йовчев да вземе да сподели кои са потенциалните крадци, от които трябва да се пази реколтата. Ама сигурно те са добре известни на полицията и понеже се ползват с много права и свободи са оставени да правят каквото и където си искат - зер избори идат....