Жандармеристите няма да са по казармите, ще пазят селата!

Йовчев: Ще охраняват и реколтата, докато не се събере от полето
48
Жандармеристите няма да са по казармите, ще пазят селата!
Цветлин Йовчев Снимка: архив, БТА

Жандармеристите няма да стоят по казармите, а ще изпълняват функции по охрана на обществения ред и противодействие на престъпността в малките населени места, както е в момента в рамките на спецакцията на МВР, обеща вътрешният министър Цветлин Йовчев.

„Тези, които са в провинцията, ще останат по селата. Вместо да седят в казармите да поддържат готовност, те ще изпълняват такива функции”, обясни той в парламента.

Още по темата
Според него е възможно малко да се промени организацията на работа, за да има по по-голяма ефективност и да се покрие по-широк периметър на действие.

Освен това жандармеристите ще охраняват и реколтата, докато не се събере от полето.

Йовчев увери, че спецакцията, която започна срещу битовата престъпност, няма да е единствената мярка за борба с кражбите, а той ще предложи и още.

Само в област Враца престъпността е намаляла със 71 на сто след старта на спецакцията, съобщи още министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Нали когато има протести, и карате едни едри селски момчета от провинцията, че да бият "интернет ***" и "реститутите"Кой ви е бил бе, льольо? :)) Голямо нещастие, не само за смях станахте, пък и не поискаха да ви набият дори, малко поне на мъченици да изглеждате. Имиджът ви отече в канала.
16
4
 
38
 
! Отговори
Бягай!!! преди 10 години
Вземи пример от Янукович, бягай дорде е време.Престъпник като теб ще трябва да отговаря, ако остане в България
15
9
 
43
 
! Отговори
Здрава ръка трябва преди 10 години
*** ще умре от глад, ако не се хване на работа. Браво на *** ! Само те могат да се оправят с тази пасмина.
14
2
 
42
 
! Отговори
Пич преди 10 години
"Тези, които са в провинцията, ще останат по селата. Вместо да седят в казармите да поддържат готовност, те ще изпълняват такива функцииЕ добре бе Йончев, ама кой ще пази депутатите от народната любов? Нали когато има протести, и карате едни едри селски момчета от провинцията, че да бият "интернет ***" и "реститутите". Сега като ги оставите на село, кой ще ни бие?! Трябва да се помисли за това.
13
0
 
38
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Разбира се, че отправените въпроси не са нито към др. Цветлин, нито към Иван Драшков, нито към Павел от ДС и сие ! Отговори на тези въпроси някой ден ще получим от европейските и международните служби, занимаващи се с разкриване и предотвратявания на престъпления .
12
0
 
36
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Преди време се говореше, че Брендо имал хотелски комплекс . Няма логика той да е подставеното лице на Доган в хотелиерството, защото няма как да съчетава две длъжности , свързани с кокаина и хотелиерството .Колко хотела има Доган ? 3 ? 30 ? 300 ?Като се знае кое е подставеното лице на Доган в хотелиерството, ще се направи по - добре връзката за останалото.Разбира се, че отправените въпроси не са нито към др. Цветлин, нито към Иван Драшков, нито към Павел от ДС и сие ! Отговори на тези въпроси някой ден ще получим от европейските и международните служби, занимаващи се с разкриване и предо
11
0
 
34
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До АнонименМного си прав/а !За съжаление !Кога ли ще се поучим от минали грешки ?
10
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя надминава всички по простотия! А когато бяха в Кърджали кой пазеше селата! Още при първия по-голям протест ще ги върне в София! Стига безмозъчни акции! Проблемите искат окончателно решение!
9
0
 
40
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Доган е един от кукловодите на мафията от ДС с интереси в енергетиката, банкирането, медиите, хотелиерството.След като Ковачки е подставеното лице на Доган в енергетиката, Цв. Василев е подставеното лице на Доган в банкирането, а Д. Пеевски е подставеното лице на Доган в медиите , то тогава се пита кой е подставеното лице на Доган в областта на хотелиерството ?Като се знае и каква е ролята на Брендо, Златко баретата, Пешо сумиста и Маргините и като се знае, че Брендо е използвал един от хотелите на Доган като 'офис' , то липсва в схемата лицето от хотелиерството.
8
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И дa охрaнявaт и дa не, все по-зле ще стaвa. Нямa знaчение кой е нa влaст, просто нещaтa сa необрaтими. Тук нямa бъдеще!
7
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това до кога? До Евро изборите ли или и след това?
6
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-накрая охраната да излезе там, където трябва да е - да охранява, а не да дебелее в помещенията за почивка.
5
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
оставете йовчев и цвъцко, те не са важни. Хора, ние сме в състояние на ВОЙНА! - армията и жандармерията пазят реколтата само, когато има война. Направете справка с нашата, а и останалата съседна история. Не съществува държава или случай, където въоръжените сили на една страна пазят реколтата, осен ако няма нашествие и набези на окупаторски сили. не мисля, че има какво повече да се добави!
4
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евтини пи ар акции, Йовчев. Това че престъпността е спаднала с 71 % как го изчисли? Това сътрудник Маймуняка вчера обяви 13 % "спад".Нещо ви се разминават процентите, да не би да си съчинявате?
3
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Йовчев - наистина са най-нужни по селата, а не по телевизионните студиа, както беше по ввремето на Цецо Пъпеша.
2
6
 
33
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Дано да е така, но аз реших, че вече всичко приключи. Камион на жандармерията имаше и пред националния стадион - там пък какво пазят - и то вътре налягали по седелаките?
1
2
 
60
 
! Отговори
макето преди 10 години
не знам що пазат ама на един у нашто село *** му орязаха овощната градина за дърваградина на 15-ина години баш в разцвета