Цветанов: Не може да се говори за провал на делото "Октопод"

Прокуратурата да даде отговори, поиска бившият вътрешен министър
Обновена: 1 мар 2014 17:21 | 1 мар 2014 14:02, Петя Славова
75
Цветанов: Не може да се говори за провал на делото "Октопод"
Снимка: Булфото

Не смятам, че в някаква връзка трябва да търсим провал на делото "Октопод", а ако има такъв, мисля, че прокуратурата е тази, която трябва да даде отговор. Това отговори в Кърджали на журналистически въпрос по повод прекратяването от Специализирания наказателен съд на делото "Големият Октопод" бившият министър на вътрешните работи и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той допълни, че всичко, което се извършва, като процесуално-следствени действия и всичко, което се внася като обвинителен акт минава "през призмата на това как възприема прокуратурата и как възнамерява да реализира производство", пише БТА.

Попитан къде според него се е родил политическият проект "България без цензура", Цветанов отговори, че може би Сараите са генезиса на всичко това, което се случва, а това, което бил чувал е, че от 2005 г. имало ясно структурирана посока за овладяване на медийния пазар, точно от кръгове около ДПС.

Още по темата

Според Цветанов съществува политическо задкулисие, а общественото внимание бива измествано, като през 2013г. вместо за избори, програми и развиване на регионите, се говорило за незаконните подслушвания и "държавния преврат" който се правел с бюлетините от Костинброд.

Сега идват Евро избори и никой не говори за тях, обаче говори за Столична община и за други общини, които се управляват от ГЕРБ, каза още Цветанов.

Той е в Кърджали по повод 7-годишнината от създаването на областната организация наГЕРБ в града, за което отбелязване по-късно през деня се очаква да пристигне и председателят на партията - Бойко Борисов.

Както Dnes.bg писа делото "Големият Октопод" бе прекратено след разпореждане на съдия Биляна Вранчева.

Четири години след акцията срещу Алексей Петров и още няколко души прокуратурата не успя да внесе в съда обвинителният акт по главното от трите дела срещу бившата барета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
11
 
! Отговори
до Иван Иванов преди 10 години
Не ми хвали Татяна Дончева. Помниш ли Ванко 1?!? Сводници с малки присъди? Къса памет нещо?!? Същия *** като Цвък Цвък
13
11
 
11
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 10 години
При теб всичко е провал, Тикво плешива!!!
12
0
 
4
 
! Отговори
чакаме те преди 10 години
Отряд 13
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименА до октомври ще му порасне ли носа на Росен Петров?
10
4
 
7
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
защото това се търси в България ако накараш някой да прочете книга -ще ти се обиди ,ама ако го накараш да чете за Цветанов ще чете с удоволстие и ще плюе
9
9
 
18
 
! Отговори
7 преди 10 години
Защо давате трибуна на този престъпник?
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз мисля ,че вече българите нямат място за притеснение октомври ще има предсрочни избори Росен Петров ще става министър на вътрешните работи и тогава всичко ще се оправи ,всичко ще си дойде на мястото изчакайте до октомври
7
7
 
10
 
! Отговори
джо преди 10 години
Напротив, голям успех е за Цецо Октопода. От едно нищо си напълни сума телевизионно време, юнак!
6
5
 
17
 
! Отговори
Кирилов преди 10 години
Няма ли най после някой да му запуши устата завинаги.Красимир Стефанов да разкрие истината за далаверите на Цв.Цв. и прокуратурата да си влезе в ролята като разследва и разбиването на съдебната система чрез Красю Черния.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като не ви харесва нещо има Майдан отивате и изразявати недоволството си ,защото не вярвам някой политик да се рови из форумите и да чете и да знае че има народно недоволство политиците незнаят ,че вие сте недоволни
4
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цяла България, че и Европа видаха какъв фарс е тоя Октопод, оплюха тотално Цв. Цв., а той милият си мисли ,че вали дъжд...Нагляр.
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според Цеко,всички са виновни само той е жертва на системата.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей ,че хубаво си живеем в България ,всичко живо е настръхнало и се сипят купища обвинения ,компромати ,обещания ,обиди ,спекулации интриги .......
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя мафиот до кога ще е на свобода?