Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите

Следват Светослав Малинов и Божидар Лукарски
Обновена: 22 мар 2014 13:15 | 22 мар 2014 12:39,
83
Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите
Снимка: България на гражданите

Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева е водач на листата на Реформаторския блок за евроизборите.

Днес листата беше одобрена на разширен Граждански съвет.

Втори е Светослав Малинов, евродепутат и заместник-председател на ДСБ, трети - лидерът на СДС Божидар Лукарски.

Следват Корман Исмаилов, председател на НПСД, Николай Ненчев председател на БЗНС, Гергана Николова, член на гражданския съвет на Реформаторския блок, и Виктор Лилов.

Последното място в листата по свое решение е заел Радан Кънев - лидер на ДСБ и говорител на Реформаторския блок.

Меглена Кунева изрази убеденост, че листата на РБ е  най-добрата. "Тепърва ще осъзнаваме неустоимата сила на нашето единение", посочи тя. Кампанията трябва да бъде позитивна, защото имаме какво да кажем, отбеляза Кунева. Според нея Реформаторският блок има много паралели с ЕС.

Въпросите "кой" и "защо" движат добрата част от българската политика днес, нашата най-голяма цел е да търсим отговорите, да предлагаме политически решения и да даваме оптимизъм на хората, че България е нормална европейска държава и нейните граждани заслужават нормален европейски живот, отбеляза тя.

Кунева е убедена, че водачеството на европейската листа на блока не е пост. За мен е най-вече опит да бъда полезна на всички, които се събрахме преди година в името на промяната, заяви тя. Кунева изрази убеденост, че бъдещият президент на България е в залата. "Ако не, щом свършим, да започнем да го търсим", допълни тя.

Убедена съм, че Реформаторският блок ще бъде отворена платформа за хора и политически сили, които имат нашата устойчивост и нашите ценности, отбеляза Кунева, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
6
 
! Отговори
чичка преди 10 години
" Кунева изрази убеденост, че листата на Реформаторския блок е най-добрата" -Ха,ха...изобщо не се съмняваме в това...Иам само едно питане -като хванете заветните 3-4%,щото повече няма кои да ви даде,Пръмовица ще подаде ли оставка или пак като миналият път....Щото аз за Радан мога и да се излъжа да гласувам,но за Мигленка -никога!А най -вероятно е да гласувам за излизане от ЕС,ако имам такава възможност!
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Касим Дал няма ли да води листата на Реформаторския блок? Конкурентите на ДПС много са лакоми, но няма да получат нищо. Пръмовица и Далчо са много жадни за пари, но нищо няма да видят. ДПС ще вземе турските гласове и за тях няма да има нищо
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лидерът на "България на гражданите" ще се оттегли на заслужена почивка в европарламента.Явно затова е било всичко - госпожа Кунева да се измъкне от БеГе-то.И господин Станишев ще е там.Айде на добър час - на политически гурбет!Тука ние ша са упрайми някък...се няма да умрем от глад я
21
3
 
6
 
! Отговори
IYI преди 10 години
еееееее уреди се ку.вето му с ку.ве - айде пак на хранилката айде пак ще маскари и маже ----------------- така е щом няма за такива затвор
20
10
 
1
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Станишев успя да отстрани една диктатура, която беше стиснала в своята хватка държавата и това той успя с цената на много усилия. Затова Станишев ще остане като лидерът, който е запазил демокрацията в България
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойкот на изборите за европарламент! Никой при урните на 25 май! Аман от стари к^урви!
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая отива в Брюксел при любовника си .
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
За дясното у нас вече говоря с омерзение. Като човек, който е изстрадал целия крах на синята идея, с потрес наблюдавам удивително зомбирани лица, нарекли себе си реформатори, които от полога на Иван Костов сега се прегръщат с Меглена Кунева, която пък пискаше уж против ГЕРБ и Борисов преди отминалите избори, а сега ближе стъпките им.
16
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Три гласа по-малко от моето семейство! Ще пропуснем тези избори!
15
7
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Крайно време е да започне чистенето на Авгиевите обори, в които превърнаха България такива муцуни като Люба Кулезич, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Раданов и вся остальная кволочь ,защото иначе държавата и народът ще загинат. Само това е пътят на оздравяването чрез хирургическа намеса на закона и прибирането на тези герои на мястото им зад решетките. Времето за действие, след сковаващия страх от мутрите настъпи.
14
4
 
9
 
! Отговори
макето преди 10 години
гласувайте за деформаторите хи хи хи
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
За съжаление, дотам се докара десницата в България, че да я представляват откровени *** и ***! Това е положението
12
2
 
10
 
! Отговори
**** преди 10 години
Как пък все едни и същи се натискат за кокъла,на хората обесняват,че кокъла е гол,но те не го пускат на други.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Реформаторският блок е пристанал на ГЕРБ като поизхабена провинциална фолк певица на софийска мутра.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Реаниматорският блок, са супер скромни, искат само две неща, електората на Герб и властта
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Как да си обясним тогава думите на Костов, казани преди последните парламентарни избори, че Кунева е поредната червена кукувица,която иска да снесе яйце в синьото гнездо?
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Десните ще загубят точно заради Кунева
7
3
 
10
 
! Отговори
Още по-очаквано преди 10 години
Кунева връща и тях на бунището.
6
1
 
8
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Реформаторите защо изобщо си играха половин година да правят листа? Още от началото си беше ясно, че имат шанс само за една квота и тя от началото си беше заплюта за Миглена Кунева. Опитът да се възроди дясното с един голям блок засега боксува здраво. Реформаторите вдигнаха 3-4 % и не могат да мръднат. Само партията Кунева ги взе тези проценти на изборите, което е белег на разочарование у десния избирател. Дори Бюреков ги изпревари. Със стари *** нова *** не се прави.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кунева беше еврокомисар. Сега иска да стане евродепутат - Дай Боже всекиму!