Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите

Следват Светослав Малинов и Божидар Лукарски
Обновена: 22 мар 2014 13:15 | 22 мар 2014 12:39,
83
Очаквано Кунева повежда листата на Реформаторите
Снимка: България на гражданите

Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева е водач на листата на Реформаторския блок за евроизборите.

Днес листата беше одобрена на разширен Граждански съвет.

Втори е Светослав Малинов, евродепутат и заместник-председател на ДСБ, трети - лидерът на СДС Божидар Лукарски.

Следват Корман Исмаилов, председател на НПСД, Николай Ненчев председател на БЗНС, Гергана Николова, член на гражданския съвет на Реформаторския блок, и Виктор Лилов.

Последното място в листата по свое решение е заел Радан Кънев - лидер на ДСБ и говорител на Реформаторския блок.

Меглена Кунева изрази убеденост, че листата на РБ е  най-добрата. "Тепърва ще осъзнаваме неустоимата сила на нашето единение", посочи тя. Кампанията трябва да бъде позитивна, защото имаме какво да кажем, отбеляза Кунева. Според нея Реформаторският блок има много паралели с ЕС.

Въпросите "кой" и "защо" движат добрата част от българската политика днес, нашата най-голяма цел е да търсим отговорите, да предлагаме политически решения и да даваме оптимизъм на хората, че България е нормална европейска държава и нейните граждани заслужават нормален европейски живот, отбеляза тя.

Кунева е убедена, че водачеството на европейската листа на блока не е пост. За мен е най-вече опит да бъда полезна на всички, които се събрахме преди година в името на промяната, заяви тя. Кунева изрази убеденост, че бъдещият президент на България е в залата. "Ако не, щом свършим, да започнем да го търсим", допълни тя.

Убедена съм, че Реформаторският блок ще бъде отворена платформа за хора и политически сили, които имат нашата устойчивост и нашите ценности, отбеляза Кунева, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
19
 
! Отговори
буркана преди 10 години
Свидетели сме на последните напъни на противни и компрометирани физиономии да докопат някакъв кокал. *** политически трупове са си формирали някаква коалицийка тип "орел, рак и щука" и разчитат на късата народна памет. На изборите ще вземат под 1%, обаче комунистическата снаха Пръмова сигурно ще продължи да ни назидава с менторски тон и да говори за задкулисие (сякаш тя не е негов продукт) и ще въздиша, че не е могла да се докопа до европейската копанка.
3
7
 
14
 
! Отговори
политолог преди 10 години
В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.
2
3
 
13
 
! Отговори
Чакаме избори преди 10 години
Ай да идват изборите, че комуниста в парламента не мога да го гледам *** му продажна...
1
5
 
10
 
! Отговори
e преди 10 години
Всякакви ***-ционисти-окултисти и религиозни Образувания като масонства-"Римски клуб","Бне-брит","Малтийски орден","Тамплири","Зидари "и др. ционистицно-католочески и православни сатанинства-водят до контролирано покварване на света! Такива като Родшилдови и Соросоидални "Отровени общества"- са малките дребни рибки-цацички(хамсийки).Големите Поквари са: Хорхе Берголио наречен "Франциск",гръцкия бабаит Димитриос наречен "Въртоломей",равина и ходжата!