Два протеста пред президентството преди КСНС

Единият е на "Атака", другият подкрепя президента Плевнелиев
Обновена: 24 мар 2014 09:55 | 24 мар 2014 09:41, Камелия Цветанова
204
Два протеста пред президентството преди КСНС
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Два протеста се събраха пред президентството преди началото на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента заради кризата в Украйна.

Единият е организиран от "Атака", а другият е на граждани, които искат да покажат подкрепата си за президента Росен Плевнелиев.

Демонстрацията на националистите е под надслов: "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България".

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов заяви от трибуната на митинга, че Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са най-големите разединители на народа.

Има издигнати плакати, на които пише: "Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия", "Санкции за Турция, не за Русия", "Не на Европа".

Друга група протестиращи, но с искане за оставка на правителството, са ситуирани също до сградата на президентството, но са разделени с полицейски кордон от протеста на "Атака".

МВР беше подготвено и за двата протеста и мерките за сигурност са засилени.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков и лидерът на ДПС Лютви Местан вече пристигнаха в президентството. Протестиращи срещу кабинета ги посрещнаха с викове "Оставка".

Продължават да пристигат и останалите участници в заседанието на КСНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
11
 
23
 
! Отговори
аз преди 10 години
и кой са тези дето подкрепят тази *** наречен президент дето само ни злепоставя пред света и си врътка още далаверите с EVN
72
5
 
18
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
Възмутен съм от това, че когато ние трябваше да ставаме членки на ЕС преминахме през деветте кръга на ада и платихме огромна цена. Но сега ЕС е готова да вземе Украйна през просото само за да угоди на САЩ. И ако имаме държавни мъже ще заемат позицията...ако Украйна ще става член и ще й се дават заеми на голямо, нека да си синхронизира законодателството на 100%...глава по глава както на нас ни се наложи.
71
6
 
17
 
! Отговори
днес преди 10 години
Днес се навършват 15 год от започналата агресия на САЩ над Сърбия. 80 дни бомбандировки БЕЗ съгласието на международната общност. От 1914 год. до 2009 год. САЩ водят 92 воини във над 60 държави по-света. Приблизителни данни за жертвите---350--380 мил. човека. Нищо не е забравено.--Факти и истини--това е...
70
13
 
7
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До Анонимен73Аз за разлика от теб съм живяла там дълги години и последно време отскачах да си видя приятели там, така че на мен точно не ми ги разправяй. Велика култура, да, но днешния народ го прецака отвсякъде собственото им правителство още от времената на Горбачов през 80-тте, после алкохолика Елцин и сега режима на Медве-Путин или ***-Медвед, те се сменят редовно. Жалко е за историята и култура на някога велика империя, но сега е мизерия. Факт.
69
8
 
14
 
! Отговори
СВОБОДА преди 10 години
СРАМНО Е ЧЕ АТАКА СА ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ (ЕСТЕСТВЕНО ЗАРАДИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕВИДЕНТИ) КОЯТО ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕТО НА 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.И ТОЧНО ЗАРАДИ ТАЗИ СИ ПОЗИЦИЯ ПАРТИЯ КОЯТО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ ПАК ЩЕ БЪДЕ РЕАНИМИРАНА
68
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дпс и руското посолство са развързали кесиите за *** на ибрика.
67
3
 
10
 
! Отговори
лицемерие!!! преди 10 години
Без "Златния пръст" дали щеше да се крепи статуквото?!?!Почтено е поне да си мълчат като 0с.......ни в ъгъла! Или на плажа в Куба.....
66
11
 
14
 
! Отговори
Свобода преди 10 години
Да кажем НЕ НА ОКУПАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО
65
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С атака в батака или в москва. Изберете сами. След изборите ще ги изпратим на правилното им място.
64
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв смисъл влагате в думата ситуирани.Значението е да очертаеш дадена ситуация.А ситуацията е непонятна за мен.Враждебността на Сидеров към Европейския съюз означава,че няма място в българския политически живот.
63
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЗлопаметнаКолкото и да пюеш срещу Русия,тя винаги ще бъде сила-винаги ще бъде фактор в световната политика.И ще дойде времето когато истината излиза наяве,но тогава нашите деца ще бъдат от ТРЕТИЯ пол...с това *** на западни з......ци
62
6
 
16
 
! Отговори
До 63 преди 10 години
С какво ЕС и НАТО подобриха живота на Българите а? Какво получава БГ в сравнние с другите - Гърция, Полша а ?- Огризки колкото да има за политиците и НПО-тат които ги управляват.
61
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атака получава пари от руското посолство !!!
60
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** с шалвари от атака да си ходят в анадола където им е мястото.
59
4
 
5
 
! Отговори
Продажен Българин преди 10 години
А? Така ли? Днес цели "два протеста"?!?! Идеал ПетроФФФ! Къде ще РАЗДАВАТ КИНТАЦИТЕ за "участие"?!?! Тъкмо да "скърпим" сметката за ток тоя месец.... може и за парното да си помогна малко.... Казвайте къде ЩЕ СЕ РАЗДАВА "ПАРСАТА" за "активно участие" и да идвам............ ?!?! Даже ако давате повечко за семейно "участие" да доведа жената и децата ?!?! нЕма проблем! :) ;) :)..........
58
11
 
8
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До Анонимен64 С този кабинет като ви изритат от ЕС не ще ходите до Англия да берете боровинки за 3 хиляди паунда месечно за да издържате семействата си, а в сибир да копате ряпа безплатно.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ybrb 31Наташа, ето ти?
56
6
 
13
 
! Отговори
Свобода преди 10 години
Каква е алтернативата не виждате ли че България загива изчезва.Какво очаква БГ в ЕС а ? 1. За Гърция дват 130 милиарда за БГ корички 2. Хората се палят от отчаяние.3. Унищожено образование и здравеопазване.4.***. Всички малцинства имат повече права от Българите5.*АСТИЯ - все по задължителна. РЕФЕРНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе баламурици, не разбирате ли, че и БСП, и ГЕРБ и Атака и ДПС и Бареков и тия след тях - всички пеят в хора на олигархията, кланят се на чужди посолства, и въобще не им пука за България????? Колко по-голяма мизерия трябва да се случи, за да си отворите очите?????
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Злопаметна---- Каква пропаганда,каква агитация.......щом го гледах в нета и видях как австрйците и германците се засмяха....каква пропаганда--че е смешен и постоянно прави гафове ли????