Два протеста пред президентството преди КСНС

Единият е на "Атака", другият подкрепя президента Плевнелиев
Обновена: 24 мар 2014 09:55 | 24 мар 2014 09:41, Камелия Цветанова
204
Два протеста пред президентството преди КСНС
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Два протеста се събраха пред президентството преди началото на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента заради кризата в Украйна.

Единият е организиран от "Атака", а другият е на граждани, които искат да покажат подкрепата си за президента Росен Плевнелиев.

Демонстрацията на националистите е под надслов: "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България".

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов заяви от трибуната на митинга, че Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са най-големите разединители на народа.

Има издигнати плакати, на които пише: "Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия", "Санкции за Турция, не за Русия", "Не на Европа".

Друга група протестиращи, но с искане за оставка на правителството, са ситуирани също до сградата на президентството, но са разделени с полицейски кордон от протеста на "Атака".

МВР беше подготвено и за двата протеста и мерките за сигурност са засилени.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков и лидерът на ДПС Лютви Местан вече пристигнаха в президентството. Протестиращи срещу кабинета ги посрещнаха с викове "Оставка".

Продължават да пристигат и останалите участници в заседанието на КСНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
5
 
12
 
! Отговори
24 март 1999г преди 10 години
24 март се навършват 15 години от началото на бомбардировките над Югославия от НАТО.СЪД ЗА УБИЙЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОМАГАЧИ В СОФИЯ
92
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плевнелиев е пич.Една негова фирма ми посредничеше през 2002 год.Бачках по строежите в Германия.Заплатата ми беше 1860 евро, от които плащах на посредника 1126 евро.Ама пак съм на кяр.
91
4
 
9
 
! Отговори
kolio mamata преди 10 години
Нека протестират хората и нека го свалят от поста му, след като не знае как да бъде в услуга на гражданите с него.
90
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продажната евро-американска пасмина,утре като изплющи Русия санкциите кво ще правим тогава?Ще чакаме помощ от ЕС и САЩ?Колкото досега помагаха!Какво спечелихте бре продажници?Едно ,единствено-не се редите вече на опашки и да подсмърчате пред посолства в очакване заветната,дългоочаквана виза,даваща ви право да сте роби на свободно придвижване в Шенген!!Каква благодат?Защо не питате партньорите:Как така се сменят червени,сини правителства,а икономическите играчи ТУК-ЕДНИ И СЪЩИ С МИЛИАРДИ ПЕЧАЛБА!
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината за нагласите относно EС в Българиявижте на коментар # 81.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще го приемеш както прие останалото
87
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УШАНКАТА ОТ СНИМКАТА ДА СЕ СКРИЕ В БАНКЯ И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА ПОВЕЧЕ
86
0
 
1
 
! Отговори
Tina преди 10 години
До АнонименНе приемам определението "глупачко".
85
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коритаров,Инджев са еталон за истински журналист.Не само като убеждения.Те са необхватен океан от знания по темите,които коментират.Имат ярък изказ,от който много млади хора,правещи първи стъпки в журналистическата професия,трябва да се учат.
84
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Махнете го тоя женски полов орган от снимката
83
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук има повече привърженици на АТАКА, отколкото пред президентството :)Да не мислите, че като пишете повече ще изглеждате повече!? Тука сте черно на бяло 5-6 IP-та :) Не се престаравайте в нападките срещу президента - липсва ви въображение и аргументите ви издишат. Сидеров нЕма да ви вземе за старанието ви във Варадеро с него :) :)Вие като не искате в Европа, ходете при Путин - без вас ще ни олекне!
82
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не, че е толкова важно, ама с искането за оставка на правителството 2 месеца преди изборите КАКВО се цели? Да се обявят изборите за нелигитимни, защото нашите ПАК не се класираха? Ей, хора, не използвайте горната част на тялото си само като поставка за шапки! Тя има друго предназначение!
81
7
 
16
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Киев е наредил на военнослужещите да освободят базите и да се връщат в Украйна! А нашичкият "обединител" дали е разбрал новината или като за Сирия "пръв ще запаши колана да ходи да воюва" срещу Русия! Ха ха ха!
80
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОЗКРЕПЯМ ПРЕЗИДЕНТА ,ЗАЩОТО Е БЪЛГАРИН В МИСЛИТЕ СИ ,В ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ И СЕ ГОРДИЯ С ВСИЧКИТЕ МУ ПОЗИЦИИ ДО СЕГА !
79
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tina ти си една *** която работи в медия мислиш ли че не сте обект на разследване глупачко
78
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не атака ще ни освободи от Троянките коне, а ЕС ! Не на петата колона !
77
10
 
21
 
! Отговори
Tina преди 10 години
Факт е, че президентътне е адекватен. Че с приказките си злепоставя България. Че Борисов тайничко хихика, защото се надява на следващите президентски избори да се появи като "мъжката фигура", която ще отсрами президентството.Какъв "мъж", когато не може да вземе решение без да пита американското посолство...
76
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да подкрепяш президента си е кауза пердута!
75
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Писна ми от комсомолски активисти! Подписвал се в заседания на вузовския комитет на МЕИ "Ленин" срещу назначаване на "неблагонадежни " преподаватели и състуденти, объркали живота на десетки хора как имат наглостта да говорят и да объркват нови съдби!!! Такива са и Местан, Доган, Коритаров, Инджов и много други, които без съвест, без капка срам и свян продължават да тровят живота ни! Преди години патетично възхваляваха СССР, сега със същия *** патос възхваляват ЕС и САЩ!
74
7
 
14
 
! Отговори
Вън Бг от ЕС преди 10 години
Огромен страх тресе НПО-тата. С това което се случи в Крим хората видяха ,че все още има светлина за ПРАВОСЛАВИЕТО което 20 години Запданите *** и платените им НПО агенти и назначаваните от тях политици мачкат. Има алтернатива. Има шанс България да се освободи за втори път този път от ЕВРО ***--ТКОТО ИГО. БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е НЕОКОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА.ОКУПИРАНА ОТ НАТО РЕФЕРНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БГ ОТ НАТО И ЕС Сигнализирахте за неуместен коментар