Два протеста пред президентството преди КСНС

Единият е на "Атака", другият подкрепя президента Плевнелиев
Обновена: 24 мар 2014 09:55 | 24 мар 2014 09:41, Камелия Цветанова
204
Два протеста пред президентството преди КСНС
Росен Плевнелиев Снимка: архив, БТА

Два протеста се събраха пред президентството преди началото на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента заради кризата в Украйна.

Единият е организиран от "Атака", а другият е на граждани, които искат да покажат подкрепата си за президента Росен Плевнелиев.

Демонстрацията на националистите е под надслов: "Санкциите срещу Русия са санкции срещу България".

Зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов заяви от трибуната на митинга, че Бойко Борисов и Росен Плевнелиев са най-големите разединители на народа.

Има издигнати плакати, на които пише: "Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия", "Санкции за Турция, не за Русия", "Не на Европа".

Друга група протестиращи, но с искане за оставка на правителството, са ситуирани също до сградата на президентството, но са разделени с полицейски кордон от протеста на "Атака".

МВР беше подготвено и за двата протеста и мерките за сигурност са засилени.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков и лидерът на ДПС Лютви Местан вече пристигнаха в президентството. Протестиращи срещу кабинета ги посрещнаха с викове "Оставка".

Продължават да пристигат и останалите участници в заседанието на КСНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не си губете времето да отваряте очите на червените селяни ...мотивите на червените селяни са два:- обичаме (Русия) защото ни е страх (от Турция)- мразим (Европа и демокрацията), защото сме безработни и бедни ...Този тип хора за загубена кауза ... не си губете времето с тях.Атака получава пари от руското посолство.
52
4
 
5
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
В момента партия Юруш, платена от Съсела, се мъчи да противопостави народа един срещу друг, разберете го това. А платените драскачи са за съд - известно е шефовете им пред кого се отчитат "днес са написани еди колко са коментара, дайте пари за утре"... Гадост.
51
6
 
6
 
! Отговори
Л преди 10 години
И да плюете и да не плюете хората в БЪЛГАРИЯ виждат в РУСИЯ единственият си шанс за ОСВОБОЖДЕНИЕ и шанс за възраждане на държавата ни поне на нивото което беше преди 89-та година. Колкото и да плюете РУСНАЦИТЕ са единсвените които говорят за БЪлгарите като братя. И те са единственитъе които някога биха дошли да ни помогнат. Това не занчи че те нямат собствени интереи които не винаги съвпадат с нашите ,но връзките между Българи и Руснаци са моного по силини отколкото с запданите държави.
50
4
 
3
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До как 58Вие собствен мозък, извинявайте, нямате ли? Аз такива агитационни манипулативни заглавия хич не ги чета - на мен ми е пределно ясно че медиите са купени знаем от кого и на тях е платено за да върви масова атака, платена от знаем от кои. като малко дете сте, честна дума, чудя се дали да плача или да се смея.
49
3
 
2
 
! Отговори
монархист преди 10 години
Комунистите дпс и атака и всички партии и партийки усещат че от подполието се задава звяра на национализма и ще има мъст след възстановяване на смъртното наказание и пищят на умряло, но влака идва и ще помете крадливата пасмина
48
4
 
10
 
! Отговори
СВОБОДА преди 10 години
Огромен страх тресе НПО-тата. С това което се случи в Крим хората видяха ,че все още има светлина за ПРАВОСЛАВИЕТО което 20 години Запданите *** и платените им НПО агенти и назначаваните от тях политици мачкат. Има алтернатива. Има шанс България да се освободи за втори път този път от ЕВРО ***--ТКОТО ИГО. БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е НЕОКОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА.ОКЪПИРАНА ОТ НАТО РЕФЕРНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БГ ОТ НАТО И ЕС
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако русите наистина бяха един мъдър и способен народ, за какъвто ни го представят техните почитатели, те самите щяха да използват собствените си природни богатства, изграждайки модерна, конкурентноспособна икономика и щяха да бъдат един благоденстващ народ, от което всички ние щяхме да имаме полза. Разбирате ли мисълта ми? Ако руските ресурси изтичат на Запад, вина за това имат единствено техните стопани-руснаците.
46
3
 
7
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До Анонимен 53 Абсолютно точно казано, а когато ходих до там няколко години подред и видях с очите си мизерията им - призля ми. Добре живеят някои хора в Москва и Петербург, но по регионите е ужас, медицина на ужасяващо ниво, пенсионерите *** като мухи, образованието пада на долу - говорим за средно, а не за МГУ за избрани.
45
3
 
4
 
! Отговори
Елена преди 10 години
Ууу днеска първия работен ден....много ***, много нещо бе....
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
корабни двигатели и мн. др., както и автомобили, трактори, комбайни, печатни машини, текстилни и хранителни изделия списъкът е огромен. Над 1000 немски фирми, чиито имена не са особено известни, са на челни позиции в света в своята област. Не случайно Германия е на второ място след Китай (с минимално разлика) по обем на своя износ, докато Русия е едва на 13 място с огромно изоставане.
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БВП на Русия-$1.255 трилиона (2009), на Германия-$3.353 трилиона (2009); над 90% от износа на Русия се осъществява предимно в петрол и петролни продукти, природен газ, дървен материал, желязна руда, злато, диаманти, зърно, т.е. в сурови материали. От своя страна с нискостойностните суровини, голяма част от които закупени от Русия, Германия произвежда и изнася висококачествени и скъпо струващи произведения на тежкото машиностроене кранове, багери, заводско оборудване, генератори, локомотиви,
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ето малко сравнителна статистика между Русия и Германия два антипода на европейската сцена: територия на Руската Федерация-17,098,242 кв.км., на Федерална Република Германия-357,022; население на Русия-139,390,205 души, на Германия- 82,282,988 души; износ на Русия за 2009 г.-$ 303,400,000,000, износ на Германия за 2009-$ 1,159,000,000,000; БВП на Русия на глава от населението за 2009-$15,100, на Германия-$34,100;
41
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моето убеждение е, че русофилството е патологично явление, защото няма как хора с нормални мозъчни функции да благоговеят и да се прекланят пред един народ, който въпреки своята многочисленост и въпреки изобилието от природни ресурси, на които е пребогата руската земя, е сред най-бедните в Европа, а приносът му за човечеството е нищожен.
40
6
 
8
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До как 53А, извинявай, тук в тази статия изцепките на президента ли обсъждаме или издънките на Юруш продажници? Плащат турците - оп, златното пръстче на Фюрера натиска копчето. Плащат руснаците - хоп, организира се подкрепа към тях. Тази политическа *** Сидер-ага сега и на руснак ли ще се прави??? това какво е? Фарс и излагация.
39
5
 
7
 
! Отговори
как преди 10 години
До Злопаметна--- Ето тези въпроси трябва да ги зададеш на президента ни....защото със свойте изцепки до това ще ни доведе--за което пишеш ти--разбра ли.Не съм русофил,но действията на Плевенлиев могат да се тълкуват като провокация------ и *** после доказвай че" нямаш сестра"...
38
11
 
6
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Колко ли ви е платил руския агент Съсела на коментар? Просто се чудя как може да има платени национални предатели, бабите и без това не ви четат агитациите, не се косете))) Фюрера кога ли ще го изритат от Парламента ми е интересно?))
37
7
 
10
 
! Отговори
fg преди 10 години
Е добре де, защо Болен Сайдер се напъва да вкарва депутати в Европейския парламент, като не харесва ЕС???? Да праща депутати в Руската дума, нали много ги обича алкохолизираните славяни!! Не мога да разбера подобна демагогия от подобни профани с жълта книжка в джоба!!!Национали предатели са тези, разберете го-Ятака,ДПС, Дудуков, БСП.....Предатели, разделящи умишлено нацията!!!
36
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Националист на Варадеро що е то...
35
4
 
5
 
! Отговори
Съселов преди 10 години
За да уважаваме президента,требе поне един път да прекарал трипер и да е утрепал поне един архар.
34
11
 
6
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До как....Ало, бре какво ме интересе президента, аз не съм гербер, ясно ли е? Кога ще разберете че тук влизат хора със собствено мнение? Искате пак да сте 16-та република? Вие знаете ли че днешната русия на Путин е по-ксорумпирана и по-олигархна и от БГ? Втора Чечня тук ли искате за да може путин да пласира оръжие и тук? Бре как може да сте толкова като коне с капаци, акъла ми не го побира...