Още един депутат напуска ПГ на ГЕРБ утре, убеден е Бареков

Лидерът на "България без цензура" пече кюфтета за симпатизантите си в Челопечене
Обновена: 21 апр 2014 15:32 | 21 апр 2014 13:31, Анисия Иванова
284
Още един депутат напуска ПГ на ГЕРБ утре, убеден е Бареков
Николай Бареков в Челопечене. Снимка „България без цензура".

Още един депутат напуска групата на ГЕРБ във вторник. Това каза Николай Бареков, лидер на „България без цензура”, в Челопечене, където собственоръчно изпече кюфтета и кебапчета за симпатизанти.

Към формацията на Николай Бареков вече се присъединиха няколко бивши вече хора на Бойко Борисов. Сред тях е Светлин Танчев, който като независим депутат стана вторият представител на "България без цензура" в парламента - след Румен Йончев, напуснал левицата, бившият зам.-председател на Общинския съвет от ГЕРБ в Пловдив ген. Димитър Цветков, Ангел Даскалов – бивш депутат и шеф на ГЕРБ-Велинград. Някои от тези напускания на партийни лица от ГЕРБ бяха също обявени предварително от Бареков.

В Челопечене лидерът на "България без цензура" коментира в негативен план раздаването на козунаци на бедните от страна на партията на Борисов. "Те умориха хората от глад. Но по-страшното е, че те са давани на социално-слаби, което означава, че някой е ровил в масива на общината. Да ровиш в личните данни на бедните българи е цинизъм", посочи политикът на фона на скандала с теч на лични данни от последните дни - във връзка с подготовката за евроизборите.

За поискания от Волен Сидеров дебат за Украйна, лидерът на ББЦ каза, че националистът прави тези циркове от немай къде. „Той направи всичко, за да спре ГЕРБ и трябваше да забие финалния пирон в ковчега на политическия труп на г-н Борисов. Остана без структури и за него е важно да влезе в ЕП. Волен приключи в момента, когато се прегърна с Местан и  ДПС. Нашата формация няма тема за разговор с ДПС, защото те развратиха българската
политика“, отсече Бареков.

Бареков обеща и мащабно европейско разследване на монополите в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още по темата: напусналиГЕРБдепутати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
1
 
24
 
! Отговори
бон апети преди 10 години
Купуването и продаване на гласове с кебапчета е/ вкусно /престъпление.
201
1
 
11
 
! Отговори
и преди 10 години
Тук на политиците ни им стига сивото вещество до кюфтета и скари, и затова сме на този хал.А в крайна сметка всички тези политици са от едно и също котило, с едни и същи цели - крадене и безотговорност към избирателите им.Не виждам повод да агитират някой да гласува, тъй като те си купуват гласовете, а и видно си приписват хора, подкрепили партиите им, за да се попълни бройката и да ги регистрират в ЦИК. Едва ли имат нужда от реални гласоподаватели.
200
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"плюйте на воля- ще видите на 25 !"Какво ще видим, безплатни кебапчета ако гласуваме за Барека ли?!
199
2
 
14
 
! Отговори
t преди 10 години
И този заприлича на БСП, те с кебапчета, той с кюфтета, другите с безплатен ток и екстри, и те ти безработен електорат, който ще се продаде за по 20-50 лева е едно похапване, разбира се и за безплатен превоз до София и обратно, за да симпатизират преди всичко за стомаха си. Цената не оправдава продажността. Но в България следваме Бай Ганьовщината и скоро няма да се промени нищо, докато не си променим малко мисленето. Но дали останаха мислещи хора се питам.....
198
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пазарува си депутати, да погледне и в продавалника може да искочи нещо евтинко !!!
197
1
 
23
 
! Отговори
Веско преди 10 години
Снимката е показателна с какво и как мисли да печели гласове Барека, само мога да му пожелая да се специализира в скарата щото друго в една нормална държава никой не би му поверил
196
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
lllllllllll
195
8
 
4
 
! Отговори
gaskain преди 10 години
SA6TATA AMERIKANSKA 4IIA KATO BOKO TIKVOKO
194
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
плюйте на воля- ще видите на 25 !
193
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на Великден Бареков няма спиране. Не се свени от празника и се хвърля еднолично в битката с кюфтаци. Който си е без срам, няма как да почувства неморалното в случая. Можеше да замълчи поне през тези 3-4 дни. Търгашът си е търгаш до мозъка на костите и го проявява по особено нагледен начин. Даде човека половин милион на партията си, ама нали има и богати приятели - бъдещи евродепутати, парите прииждат като по време на наводнение. Сам се дави в нахалството си. Показа изцяло противния си облик.
192
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе някой знае ли, защо всички толкова ги е страх от Бареков ?Под всички имам предвид комундерите и герберюгите.Какво толкова им е направил или може би усещат, какво ги чака ако народът избере Барека !
191
0
 
39
 
! Отговори
гениално преди 10 години
Снимката е велика!Отразява бг действителността 100%.Един гнусен безскруполен лъжец и около него стадо кръгли ***.
190
2
 
23
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Бареков, стига си се правил на патриот, ами я кажи даде ли съгласие да ти падне банковата и данъчна тайна, за да ти огласят резултатите от проверките, дето ти са назначени! Доколкото знам и медиите, което писаха, май май нещо си се опъвал и не даваш такова съгласие!
189
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТО ГЕРБ НЕ Е КАТО ДА НЕ Е ПЪЛЕН С ПОЛИТИЧЕСКИ *** ОТ ВСЯКАКВИ ПАРТИИ, НАЙ- ВЕЧЕ БСП- КАТО ПОЧНЕШ ОТ БОЦКАТА, КОЙТО СИ ПАЗИ ПАРТИЙНАТА КНИЖКА, ПРЕЗ ЦЕЦКО- ДС, ТА КАТО КАЦНЕШ НА ЦЕЦКАТА- БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА ОБЩИНА ПЛЕВЕН- ВСЕ УБАВЦИ И ТВЪРДИ ХОРА- НЕ СИ МЕНЯТ МНЕНИЕТО И ПАРТИЯТА.........................
188
3
 
26
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
С това ли се гордееш бе, Бареков! Обираш предателската политическа *** и претендираш, че нова партия правиш! Пълен провал си! Дано малко ти се вържат на приказките! Аз определено не вярвам на човек, до вчера *** г....а на Борисов, а днес - пръв патриот го раздава! Какво стана бе, Бареков, че обърна палачинката - нещо не ти платиха ли? Е.....и и въртиопашките, дето са нашите "мили политици"!
187
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свърши лапането при гробарите и се разбягаха като мишки от потъващ кораб.
186
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
youtube/watch?v=liKF2cQrPeMБългария ще пребъде с такива политици
185
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
youtube/watch?v=liKF2cQrPeMайде,да ни е честит новия политик
184
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, досега не са избягали толкова колкото на вас ви се иска.
183
27
 
8
 
! Отговори
Дани преди 10 години
На хората в ГЕРБ им писна от простотиите на Тиквата и Цвъки, за това бягат!