БСП и ГЕРБ изравнени за евровота, ДПС трета

Кольо Колев: Шанс за ЕП има и "България без цензура"
Обновена: 3 май 2014 13:12 | 3 май 2014 09:20, Веселина Йорданова
200
БСП и ГЕРБ изравнени за евровота, ДПС трета
Снимка: архив, БулФото

Има приблизителен паритет между двете основни противостоящи политически сили БСП и ГЕРБ, каза директорът на Агенция „Мадиана“ Кольо Колев пред bTV.

Още по темата
Според изследванията на агенцията „БСП леко води, но де факто това е паритет“. По думите на социолога на трето място е ДПС, а на четвърто „България без цензура“ и коалиционните й партньори за евровота.

Той заяви, че това са четирите партии, които до голяма степен може да смятаме, че ще влязат в бъдещия Европейски парламент.

По думите на Кольо Колев има още две партии, които са на ръба – Реформаторският блок и НФСБ.

Той подчерта, че общо за Европа кой ще влезе в Европарламента е „въпрос с повишена трудност“.

„Събитията в Украйна ще решат до голяма степен кой ще влезе в Европарламента.

Украинската криза, кризата във взаимоотношенията Русия - САЩ, Русия - ЕС, ЕС - Русия до голяма степен ще дадат отражение на тези избори“, коментира социологът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
4
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Живот и здраве да е досега винаги съм гласувал за БСП ,но никога повече за него ,с чиста съвест и увереност ще гласуваме за ГЕРБ.
115
9
 
2
 
! Отговори
ванко преди 10 години
ето това можеха да ни донесат и на нас герберските платени протести
114
7
 
3
 
! Отговори
винету преди 10 години
НЕ НА МУТРИТЕ И СИКАДЖИИТЕ
113
10
 
1
 
! Отговори
урок преди 10 години
До политологСтанишев даде урок на продажните български полотици
112
4
 
4
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Всеки евродепутат струва 6 лв. месечно на всеки евроизбирател и се питам ползата от тях. Те просто узаконяват грабителската политика на шепа хора. И ние избирателите ги осигуряваме за години напред. Криза няма социална политика няма образование няма здравеопазване това характерно за ЕС. ЕС равно на АПК.
111
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Живот и здраве, тоя път ще гласувам направо за ДПС.
110
2
 
14
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Цяла България е потресена от Станишев. Такъв долен, противен и лъжлив политик никога не е имало у нас. Той надмина и баща си , който убиваше и мразеше Българите. Просто няма как да се опише тази мерзост.
109
1
 
15
 
! Отговори
Евродепутат преди 10 години
Неграмотни и необразовани *** на другаря Кутевски , защо злобеете и ви излиза пяна от устата. Станишев е водач на листата за Евроизборите и е длъжен да излезе пред народа на дебат с другите водачи на листи. Трябва да обясни какво ще прави в ЕС или защо лъже хората , че ще ходи в Европарламента. Тука и мутреса Моника с нейните опорни точки е объркана какво да му каже на Сергейчо, защото той си няма и грам акъл без нея. Апропо , а такива просташки клипове никой не може да измисли.
108
0
 
17
 
! Отговори
БСП–кампания преди 10 години
Червен Кольо сопольо, пак лъже като за световно! Нека му се порадват червените бабички и ***, защото малко им остана!
107
19
 
6
 
! Отговори
батка преди 10 години
Най-после някой да каже истината. А тя е, че БСП е пред герб и то не с малко. Шамар очаква Боко на изборите.
106
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Бобо откъде имали пари комундеритесъбират от балъците като теб и мен
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Вескона евроизбори няма възможност за нашите коалиции
104
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Той еи аз зная, че е така. Изпращаме да благоденстват хора, които не заслужават това. Обаче, ако ти, ако аз и много други не гласуват какво ще се случи. Извадката ще съдържа най-арогантните и безскрупулни екземпляри, които най-не заслужават сладкия живот. На мнение съм, че е по-добре да се разбива монолитното представяне. Нека поне един ден да се потят и притесняват. Затова да гласуваме, който както смята за добре.
103
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са *ахти и манипулациите. Води, не води, горе, долу, има, няма... Ясно е, че БСП пак ще манпулира изборните резултати. както 20 години вече. И пак ще си пише + 4 - 5% отгоре на реалният ресултат. Няма какво да се лъжем.
102
3
 
13
 
! Отговори
оник преди 10 години
Блаженни са верующите и тяхно е царството небесно.Стана ясно че може да ни изхвърлят от ЕС заради Южен поток и другите гадости на този кабинет.Аз съм лесен . Имам еднопосочен билет за Франция. Ако БСП спечели , да му мислят кратуните дето ще останат тук.Какво повече, *** иска да е в ЕвроАзия с Киргистан. Там ни води БСП.
101
4
 
20
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Червен Кольо отново пусна червената пропаганда. БСП толкова са я закъсали в процентите, че вече дават равенство. А през Март уж водеха с 3-4 %... Червен Кольо така и не се усети, че социология само с червени пенсионери не се прави.
100
6
 
8
 
! Отговори
681 преди 10 години
Стига сте си мерили пи.ите, бре!Цял ден четем простотии, тоя така, па оня онака ,света се тресе те за избори мислят!НАРОДЪТ НЕ ЩЕ НИКОЙ, НИ ЧЕРВЕНИ, НИ СИНИ ,НИ НИКАКВИ!ЩЕ СЛОЖИМ ГОЛЕМИЯ КРЪСТ НА БЮЛЕТИНАТА!
99
1
 
14
 
! Отговори
социо преди 10 години
Аз пък съм Коколчо Коколчев и правя проучване/не платено/.За ГЕРБ +, за БКП/БСП -. Хайде,вие сте?
98
13
 
4
 
! Отговори
Питащ преди 10 години
За какво ще гласуваме на 25 Май?Какво е ЕС?Защо ЕС финансира фашисти в Украйна и Ал Кайда в Сирия?Ако някой от платените *** на БСП,ГЕРБ, ДПС, РБ и другите партии ми отговори, ще отида да гласувам за която партия каже.
97
0
 
3
 
! Отговори
Ahmed Dogan преди 10 години
Tezi dni Ahmed Dogan si e zakupil jahta na stojnost 30 miliona leva, dokato v Bg horata mizerstvat. Za tova razbirase se mal4i. A samo predi njakolko meseca sa6tijat tozi Dogan ne se javjava6e na sadebnite dela pod predlog 4e bil v te6ka depresija!???!!!....SABUDETE SE!......OPOMNETE SE!~!!