Волен Сидеров ще съди Андрей Бъчваров за клевета

Ако спечели делото, щял да дари парите на църкви и манастири
7 май 2014 16:45,
87
Волен Сидеров ще съди Андрей Бъчваров за клевета

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров заяви, че ще съди Андрей Бъчваров за клевета. Искът на националиста ще бъде на стойност 100 хил. лв. Сумата от спечеленото дело ще бъде дарена на нуждаещи се хора, църкви и манастири, съобщиха от партията.

Вчера името на Сидеров отново беше замесено в скандал. За инцидента се разбра от социалните мрежи, където пострадалият Андрей Бъчваров разказа за случката от 5 май. Мъжът бил в заведение с компания. Там бил и националистът заедно с приятели. По думите на Бъчваров Сидеров попитал него и негов приятел дали ще гласуват за "Атака". След като получил отрицателен отговор, националистът започнал да се държи агресивно с тях. Бъчваров твърди, че лидерът на "Атака"  видимо е бил под влияние на наркотични вещества.

Според разказа на Андрей Бъчваров Сидеров го е ударил два пъти. Мъжът повикал полицията. Тогава националистът напуснал заведението. Ден по-късно мъжът е подал жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
17
 
27
 
! Отговори
Путилил преди 10 години
Ще му осъдиш чатала, лилипут.
46
22
 
14
 
! Отговори
Правят ни на балами преди 10 години
"Бизнесмена"има ли нещо общо с ЧЕЗ и ВЕИ-сектора? Иначе Сидеров си е един популист, но на фона на тоталното предателство на Родината от слугите на ЕНП и ПЕС, направо ми изглежда нормален. Всъщност дори Кузов е за предпочитане пред мутро-социо-комунистите.
45
14
 
36
 
! Отговори
Български юнак преди 10 години
Къф мъж е Сидеров?На алкохол не държи,на наркотик не държи, на жени не държи и в казарма не е ходил.А фото сесията "голо тяло" си е бива за списания за третия пол.
44
11
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Време беше да се появи пак пудела, все пак цял ден никой не писа за него. Само защо ли една нормална новина няма все налита да се бие. Дали не са му чупили ежедневно канчето като дете?
43
9
 
20
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 10 години
Баси ***!
42
16
 
41
 
! Отговори
oho boho преди 10 години
Сидеров е най-голямата *** която съм виждал.А вярващите му завършени ***.
41
11
 
12
 
! Отговори
Орехотрошарски преди 10 години
Сидер коя кориерска фирма използва за доставката на ордена? Чудя се коя да ползвам и аз ...
40
7
 
22
 
! Отговори
конса преди 10 години
Братушките го вардят.Няма да позволят един незшмъркан грам да даде фира.А и да даде,ще му купят нов,само и само да е в час когато му дават руски орден.Наздаровйе!
39
9
 
34
 
! Отговори
не син преди 10 години
Сидеров е ясен,не ме вълнува ! Пътник е,макар и вече богат ! Но истински ме интересуват тези,които го боготворят ! Платени ли са или наистина са изперкали !
38
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наркоман, мишка, национален предател, провъзгласен от султана като АГА! Това е Сидеров ...псведорускитурчин от диарбикира!
37
10
 
24
 
! Отговори
гост преди 10 години
Ямболският плашипу..рник си вижда краят и го играе лошото момче.
36
9
 
30
 
! Отговори
До Алекс преди 10 години
"Давай,Волене! Ние сме с тебе! " ??? - Къде уточни ! В затвора или в лудницата ?!
35
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАми какви доказателства ми трябват само едно да му вземат проба от кръвта и урината пред мен и съдя и ако не съм прав да ме глобяват за думите ми и публично ще се извиня ! Но няма как да не са положителни , просто няма как ...може да познаеш надрусан *** от далече то им личи :) И на тази снимка на Сидера му лечи че е друсан няма как да не е
34
8
 
15
 
! Отговори
не син преди 10 години
Ясно е,че белия психопат ще загуби делото и затова обещава какво ли не ! Но поне Бъчваров като спечели да дари парите за лечение на шизофренията та Сидеров да се облагодетелства !
33
8
 
19
 
! Отговори
Мамаму стара! преди 10 години
истриха ми коментара понеже казах , че сидеров е наркоман! Не ми триите коментарите ..това са мои думи и седя зад тях , Сидеров Е НАРКОМАН! всички го знаят , стига сте трили коментари ...триите на неговите подръжници ..не ги ли виждате какви ги пишат ..само пропаганда стил дълбок комунизъм!
32
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАЙДЕ ВОЛЕНЕ КЪМ ЗАТВОРА,ТАМ ТИ Е МЯСТОТО,ПРЕДАТЕЛ ДОЛЕН
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 27не ти се чудя щото много са такива като тебе ...но да си наивен не е хубаво щото всеки и на всякаде ще те лъже а ти ще вярваш сляпо като на твоя лидер !
30
20
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Давай,Волене! Ние сме с тебе!
29
23
 
10
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Поздравления! Опитаха се да дескредитират Сидеров,защото се обявява против енергийните вампири, но той не се дава. Пожелавам му успех,за да смаже главата на тази крадлива ***.
28
26
 
8
 
! Отговори
Дая преди 10 години
Браво на Сидеров,с обещанието,че ще дари парите на нуждаещи се хора и институции ми се издигна в очите още повече. А мишки,като този Бъчаваров ще заспиват всяка нощ с мисълта какви предатели са.