Волен Сидеров ще съди Андрей Бъчваров за клевета

Ако спечели делото, щял да дари парите на църкви и манастири
7 май 2014 16:45,
87
Волен Сидеров ще съди Андрей Бъчваров за клевета

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров заяви, че ще съди Андрей Бъчваров за клевета. Искът на националиста ще бъде на стойност 100 хил. лв. Сумата от спечеленото дело ще бъде дарена на нуждаещи се хора, църкви и манастири, съобщиха от партията.

Вчера името на Сидеров отново беше замесено в скандал. За инцидента се разбра от социалните мрежи, където пострадалият Андрей Бъчваров разказа за случката от 5 май. Мъжът бил в заведение с компания. Там бил и националистът заедно с приятели. По думите на Бъчваров Сидеров попитал него и негов приятел дали ще гласуват за "Атака". След като получил отрицателен отговор, националистът започнал да се държи агресивно с тях. Бъчваров твърди, че лидерът на "Атака"  видимо е бил под влияние на наркотични вещества.

Според разказа на Андрей Бъчваров Сидеров го е ударил два пъти. Мъжът повикал полицията. Тогава националистът напуснал заведението. Ден по-късно мъжът е подал жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
14
 
9
 
! Отговори
Ниа преди 10 години
Правилно решение. Волен трябва да се изправи срещу енергийната мафия,която се опитва да му спретне такъв номер. Вече стана ясно,че въпросният Бъчваров е човек на ЧЕЗ и е във ВЕИ-бизнеса, срещу които Волен се е обявявал против не веднъж и два пъти.
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъй-тъй....ти Слави Трифонов у тях ли го видя надрусан или на негово частно парти, щото ако не ти е известно Трифонов ходи на партита в тесен кръг от хора. затова и не могат да го уловят папараците по светски събития. Ти се изкара голямата работа бе, пикльо! Кой ще те допусне даже на 10 метра от сградата където е Трифонов, пикльо? Нали ще ти наковат кухата кратуна на момента.
25
15
 
11
 
! Отговори
сидера преди 10 години
Волене, 1 милион трябва да му вземеш на този мутрофон-ЧЕЗачийски българо-убийец!!Мазен ВЕИ лапач!!Справедлив Сидеров - мачкания и плют, народния човек!!!Евала, разбий мутрите, тия дето разбиха живота на български деца, поколения!!!С теб сме!!
24
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 14с наркоман никога не съм дружал друже ! Но дружа с такива който продават на наркомани и то на високо поставени наркомани ...такива като Волен Сидеров друже !!! Аз наркотик не съм опитвал и прятелите ми също ...но знаем ...знаем кой опитва :) И вашия вожд е яко в Джаза а за Слави да не говорим ...просто там да не ходим защото ако ти кажа как съм го виждал ще ти падне шапката!
23
2
 
3
 
! Отговори
меме преди 10 години
Ех, чиче ..... колко мъка има по тоя свят и ти ли не искаш да си като хората.И ти ли не искаш да си мъж, да се биеш, да биеш, ама нещо не ти се отдава.
22
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е, че Волен Сидеров е депутат и кове закони в НС, а отвън нарушава изкованите закони.
21
7
 
7
 
! Отговори
Долен преди 10 години
Извини се бе, извини се бе, извини се бе!!!! Тишината на спалнята ражда безумия(по класика Румен Петков).
20
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 16явно никога не си виждал насмъркан *** :)) очите му са като на надрусан ...и няма кво да се лъжем тои си друса яко кока вашия лидер ...с нашите и ВАШИТЕ пари :) Ама вие поне сте *** атакисти който не знаят какви са , умствено объркани *** който не знаят турци ли са , русна ци ли са , сърби ли са , българи ли са ....ви е не сте нормални в главите бе *** !
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Sramota e tova,koeto se slu4va.To biva naglost,no tova e prekaleno
18
7
 
11
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Натисни спирачката Сидеров.Нека ти мине махмурлука пък тогава решавай за съда.
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другаря сидеров да не си мисли, че не мога да различа надрусан дядка от надъхан с идеали родолюбец.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какъв му е погледа ? Съвсем обикновен на човек, който очаква провокативните въпроси от журналисти с нетърпение.
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
вижте, вижте само какъв е погледът му на снимката.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 13Изглежда само с наркомани си дружиш, наркоманче! Те и за Слави Трифонов казват че имал златна ноздра за да не му се унищожавал носа от коката. Такива глупости на квадрат само *** като теб могат да измислят.
13
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров от край време е известен с дълбокия си нос ..и да не ми говори глупости мога да разбера един надрусан *** от километри ! А Сидер турк определено е от бялата партия и то много на дебело ! Ама как ще си го признае вие луди ли сте ...сега ще съди отново човек който му говори истината ама понеже сидер си прибира паричките от Доган и псевдоруснаците не го *** ..цялата власт в момента в ръцето му това и малко дете ще ти го кажа!Но не за дълго ...скоро измитаме всякаква такава продажна зган!
12
8
 
12
 
! Отговори
да преди 10 години
не мисля , че е останал човек в България който да не знае , че сидеров яко пудри носа !? Има ли още такива ...аз познавам лично хората които продават кока на белокосия чичко - викат му Руснака-Турчин вече ако не знаете вече да знаете!
11
3
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 10 години
До правосъден чадърАми сигурно понеже всичките са скалъпени за да му смъкват рейтинга и не са реалистични!
10
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
К'во стана беее, нали беше и ударил ченге на летището във Варна и имало записи? Къде са? Как пък нито един път от тези скандали със Сидеров не беше сниман от страничен наблюдател?Истината е, че много платени *** има които са получили суха пара за да оклеветят неудобния им Сидеров. А, извинявам се- имаше един случай където Слави трифонов го бе обвинил в едни думи, че ги е бил изрекал Сидеров нещо за ***, а се оказа че никога не е казвал подобно нещо и го осъди. Щом тоя лъже смятайте.
9
18
 
9
 
! Отговори
националиста преди 10 години
Браво на Волен отговорил е подобаващо на лобиста на ВЕИ-та и енергийната мафия бащата на който е шеф на ТЕЦ Варна! Нека си получи заслуженото та да си знае да не прави повече черен ПР срещу Атака!
8
8
 
8
 
! Отговори
меме преди 10 години
А бе, турско ***, чакам те пред турската баня.....ох, баня, ох кеф, турската баня голям кеф