Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал

Даниел Георгиев отрече да е бил заплашван или бит
Обновена: 21 май 2014 09:41 | 21 май 2014 09:35,
145
Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал
Снимка: ГЕРБ

Депутатът Даниел Георгиев потвърди, че остава в ГЕРБ. „Не мога да кажа дали г-н Бареков е бил заблуден или си е мислел, бих казал, че това е повече кампанийна ситуация, повече PR, но аз съм член на ГЕРБ“, заяви още той в сутрешния блок на Нова телевизия.

Още по темата
Депутатът подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията.

"Показах, че не ме е страх нито от единия ход, нито от другия, но аз държа на втория. Както искате, го разбирайте. Вторият е по убеждение, той изключва първия“, обясни логиката на решенията си депутатът.

Даниел Георгиев отрече да е бил подлаган на физически или политически натиск, за какъвто лидерът на "България без цензура" Николай Бареков говори вчера в Бургас в рамките на предизборна проява. Тогава на сцената се появи и самият Георгиев. Този свой ход депутатът обясни като знак на уважение и дипломатичност. Депутатът призна, че се е срещал няколко пъти с Бареков, но отрече да са в близки отношения.

Георгиев каза, че не може да си обясни интереса на двете партии към него, но призна, че това го ласкае. По повод спряганото привличане към партията на Бареков Георгиев отрече да са му били предлагани пари или облаги. „Никоя партия не притежава толкова много пари, за да купи Даниел Георгиев, защото той не е за продан“, каза още той.

Във връзка с необичайния си ход с подаването и оттеглянето на оставката си Георгиев заяви, че се чувства като почтен човек. „Чувство за срам нямам“, заяви още той.

Въпреки ситуацията депутатът каза, че в политическото пространство се случват много по-тежки неща, а казусът около него не е нещо фатално. „По-фатално е когато една шепа затворници по бели чорапи излязат от софийския затвор“, добави още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нищо нищо, до довечера има време, малко избързвате с новината :)
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е важно партиите да си преразгледат пустите му кадри. Особенно ГЕРБ. В ГЕРБ за голяма жалост са събрани изключително прости индивиди. Да погледнат към младежите си, там може да намерят по-образовани и с нови идеи хора, отколкото да събрат тези ***. Чудно ми е, Борисов, на кое ли кръщовище е намерил точно пък този.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 2А другите партии да не би да са нещо по-различно?
12
0
 
13
 
! Отговори
гнус преди 10 години
егати плужека, да те е гнус и да го настъпиш....
11
0
 
2
 
! Отговори
??? преди 10 години
botevgrad/news/55444/Nov-obrat-Daniel-Georgiev-stana-oficialno-chast-ot-Balgariya-bez-cenzura/
10
0
 
14
 
! Отговори
Perko преди 10 години
Малко са го били. Такива, дето не знаят кога с кого са, всички трябва да ги пердашат.Депутат ?! Като му гледам тъпата физиономия ми е жал за тези дето са го избирали.А още по-жалко е, че не е само той, ами са още много такива
9
0
 
23
 
! Отговори
Пфу преди 10 години
Тоя *** ще има ли партия, която да го включи на следващите избори в листата си? Всъщност съм убеден, че ще има такава. В една нормална държава подобен субект би бил един политически труп. Не сме народ, а *** докато има скотове дето пускат бюлетина без да знаят за какво...
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
добре де,Додука се е объркал.а кой господинчо се е объркал да подаде молбата за напускане и след това я оттегля.на тоя ако му бръкнат в гащите пак няма да рязбере нищо,апък ако му ги свалят ще е най добре.ПИКЛЬО.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подал молба за напускане, после я оттегля, тъй де подал я без да иска. Ходи при Бареков но не били близки. Последно остава в ГЕРБ. Алооооу Даниел Георгиев ти нас за какви ни вземаш. Тези обяснения са за първолаци или ***.Овърташ защото си ***. Кой те направи депутат бе ***?Защо го предаваш? За пари и власт ли? Като ти набиха обръчите друга песен запя. Естествено че са те били и заплашвали, ти какво си очаквал.Но вече си белязан-ПРЕДАТЕЛИТЕ са и си остават предатели!Те предават вски!
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На това се казва "Да си въртиш г*за наляво-надясно."
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** като *** ! Верно тия гербери са най -тъпата партия управлявала до сега лошото е ,че другите умните крадът като за световно и пак не е добре .
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не си нито от ГЕРБ, нито от Бюрек-партията - ти си ***, с к отпред!
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ей,айде стига сте правили циркове само,ами вместо да държите толкова на доверието вътре в партията,се погрижете да си върнете доверието на нас хората,мизерия и беззаконие цари,някави дудуци ще стават политици,*** ни се хачиха на главата,плащат ни се мизерни заплати,няма нищо европейско в тая държава,а вие се занимавате само с глупости в това народно събрание
2
0
 
20
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Трагикомедия
1
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В ГЕРБ има около десетина души, които са лицето на партията. Всички други са абсолютен пълнеж, откъде са ги събирали не знам. И Бойко ми говори идиотизми, че ГЕРБ били ковачница на кадри. Толкова прости хора събрани на едно място в тази партия, няма никъде другаде.