Пореден депутат на Борисов отива при Бареков

От ГЕРБ не знаят, Даниел Георгиев не е подавал молба за напускане
Обновена: 27 май 2014 15:02 | 19 май 2014 16:03, Камелия Цветанова
147
Пореден депутат на Борисов отива при Бареков
Даниел Георгиев. Снимка: ГЕРБ

Пореден депутат от ГЕРБ напуска парламентарната група на Бойко Борисов, обяви в Сливен Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

Това е народният представител Даниел Георгиев, който се присъединява към екипа от експерти на "България без  цензура".

Още по темата
Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане  част от експертния екип на ББЦ, заяви Бареков след откриването на партиен офис в града.

Той е една от жертвите на "цветановщината" в ГЕРБ и психически, и физически. Всеки, който иска да гласува за ГЕРБ, сега ще трябва да гласува за нас, защото техният експертен потенциал е при нас.", коментира още Бареков.

Лидерът на ББЦ коментира, че очаква 200 хил. гласа от ГЕРБ, като изчисли, че разликата между коалицията около ББЦ вече е намаляла на 4%.

Досега Светлин Танчев, Георги Марков, Красимир Стефанов и Йоанна Кирова напуснаха парламентарната група на ГЕРБ.

По-късно от ГЕРБ съобщиха, че към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента е депозирана молба за напускане на ПГ на ГЕРБ от народния представител Даниел Георгиев.

Освен това Георгиев не е подавал и молба за напускане на партията и към момента е член на ПП ГЕРБ, допълват от партията и посочват, че са силно озадачени от разпространените твърдения на разни „политици“.

В Ямбол лидерът на партията Бойко Борисов заяви лаконично "Не се занимавам с лицето Бареков, не ме интересува какво е казал този човек".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
Тц, не отива вече! Отказал се! Смешници гнусни!
133
0
 
1
 
! Отговори
къде е истината преди 9 години
Сега ясно си пролича, кой е в парламенто за изгода. Продажните депутати видяха къде се изсипват чували с пари и бързо, бързо напускат партията, която ги е изкарала от село и ги е докарала в парламента, за да могат да бръкнат по-дълбоко в меда. Това са продажници. Когато имаш наистина идеи и вярваш в тах - ти ги защитаваш. Бих искала да попитам - никой ли не си задава въпроса - ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА КАМПАНИЯТА НА БАРЕКОВ??? Телевизия, печатни медии, листовки, митинги - това са милиони. ОТ КЪДЕ??
132
0
 
2
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Авторката, прецизирай си информацията. Още няколко депутати от ГЕРБ напуснаха, макар че излязоха и от парламента, което е коректно. На мен не ми е приятно, но истината си е истина.
131
0
 
0
 
! Отговори
Винету преди 9 години
не е за 134, извинявай, за 138
130
0
 
0
 
! Отговори
Винету преди 9 години
134. Ами прав си, това е добър начин.
129
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До не синЕ голямо очистване. Айде още 20-30 викам да се очистят и ГЕРБ като стане колкото АТАКА на брой ще бъде най-чиста и кристална.
128
0
 
5
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Е-ахти и експертния потенциал. Да ги взима всичките такива ***. Тъкмо ГЕРБ окончателно ще се пречисти.
127
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей ногу парА му дадоа на кавала ша го озори дорде я изарчи
126
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко е *** българския народ, сега и на Барека дайте да се упражнява с вас, щял лично да прегледа парада- ***. "Генерале заповядайте 9 гербера". А ония потпмствен комунист нез носа щял да ства министър на в. работи. Ужас
125
5
 
6
 
! Отговори
хлъц преди 9 години
Тези,които се радват са от "Юруш"! Бълват смрад за последно,защото знаят,че са сбогом ! За последно да обидят Борисов,от който имат огромен комплекс ! Презират *** и знаят,но съскат за последно !
124
11
 
5
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Изживяхме един псевдогенералски експеримент. Направихме един човек, който никога не е бил част от армейската система, шеф на всички служби и допуснахме да стане министър-председател агент Буда.Нужна е нова сила от млади, умни, достойни хора, готови да се борят да се ликвидира този преходен период, който доведе България до пълен крах.Как армия с численост 16 хил. Човека, ще ни пази?Ние трябва да имаме минимум 60 хилядна армия - сухопътна, ако искаме да опазим нашата държава.Велик е нашият войник!
123
8
 
5
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Без силна армия няма държава, няма и влизане в Шенген.На хората им омръзна да няма държава. Те искат държавността тук и сега. И българският народ вижда възстановяването на българската армия като част от възстановяването на българската държавност. Искаме и МВР, и армията да бъдат ефективни, да бъдат наистина страж на интересите на българския народ, да пазят от посегателства нашата държава.
122
12
 
2
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
На 25 ние трябва да изберем къде е мястото на България изборът е сведен до две неща: дали да сме просперираща страна, или бедна, дали да сме катун, или цивилизация!?В момента имаме нужда от единение и патриотизъм, а не от две турски партии и една руска.Европа иска политици като Бареков.България над всичко!
121
3
 
11
 
! Отговори
не син преди 9 години
Бойко трябва да черпи ! По добре от рано да се изчисти партията му,а не да бере ядове после ! А Дудуков обра всички *** за които никой не е чувал ! И за какво са му ?! Нали не дава той парите !
120
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това се очакваше, ето че всичко,коео Бареков казва се е случило. Факт.Това означава само едно, че ще изпълни и предизборните си обещания.Така, че нека го подкрепим с две ръце !
119
6
 
4
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Предстои ни битка, подобна на тази, която са водили нашите предци,заслужава ли този политически елит, който е зависим от мафията, да управлява тази държава?Държавата, това сте вие!Преди една година февруари месец ние пак бяхме на този площад, но не успяхме да ги изметем докрай Но сега ситуацията е друга сега има партия, сега сме много. На 25 май ние трябва да покажем на партиите на статуквото, че нямат повече място в българската политика и ще махнем хомота на монополите от врата на Народа.
118
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАРАДИ ТИКВАТА И ЦЕЦО, ХОРАТА БЯГАТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ!!!
117
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
УРАааа Депутат на Боко напусна групировката на ГЕРБ!
116
11
 
2
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Единственият съюз, който има претенциите да управлява българския народ, това сме ние - ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден. ББЦ беше създадена, за да защити националната кауза не само в Европа, но и в българския парламент!Нашата цел е връщането на младите българи от чужбина в родината. Това може да стане само с работни места и достойни европейски доходи. Няма друг вариант да ги върнем и да създадат тук семейства.Убедете хората, които смятат, че техният вот няма значение, че това не е вярно.
115
8
 
3
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Българският народ трябва да избира - от една страна са крадливите партии на статуквото, от другата страна сме само ние - единствената нова партия с нова енергия, която ще спечели тези избори. 28-ми номер е срещу статуквото.ГЕРБ, ДПС и БСП, разигравайки предизборните си карти, да не си и помислят да насрочат в петък вота на недоверие, за да не стане така, че ББЦ и коалиция да влезе с няколко хиляди души в парламента.