Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал

Даниел Георгиев отрече да е бил заплашван или бит
Обновена: 21 май 2014 09:41 | 21 май 2014 09:35,
145
Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал
Снимка: ГЕРБ

Депутатът Даниел Георгиев потвърди, че остава в ГЕРБ. „Не мога да кажа дали г-н Бареков е бил заблуден или си е мислел, бих казал, че това е повече кампанийна ситуация, повече PR, но аз съм член на ГЕРБ“, заяви още той в сутрешния блок на Нова телевизия.

Още по темата
Депутатът подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията.

"Показах, че не ме е страх нито от единия ход, нито от другия, но аз държа на втория. Както искате, го разбирайте. Вторият е по убеждение, той изключва първия“, обясни логиката на решенията си депутатът.

Даниел Георгиев отрече да е бил подлаган на физически или политически натиск, за какъвто лидерът на "България без цензура" Николай Бареков говори вчера в Бургас в рамките на предизборна проява. Тогава на сцената се появи и самият Георгиев. Този свой ход депутатът обясни като знак на уважение и дипломатичност. Депутатът призна, че се е срещал няколко пъти с Бареков, но отрече да са в близки отношения.

Георгиев каза, че не може да си обясни интереса на двете партии към него, но призна, че това го ласкае. По повод спряганото привличане към партията на Бареков Георгиев отрече да са му били предлагани пари или облаги. „Никоя партия не притежава толкова много пари, за да купи Даниел Георгиев, защото той не е за продан“, каза още той.

Във връзка с необичайния си ход с подаването и оттеглянето на оставката си Георгиев заяви, че се чувства като почтен човек. „Чувство за срам нямам“, заяви още той.

Въпреки ситуацията депутатът каза, че в политическото пространство се случват много по-тежки неща, а казусът около него не е нещо фатално. „По-фатално е когато една шепа затворници по бели чорапи излязат от софийския затвор“, добави още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Бареков харесва такива *** като Тоя и Пеевски ! И говорим за Нова партия ! Да я таковам и Партията загубена !
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
избирателният кодекс трябав да се промени в съвсем другоотоншение - депутати, областин управители и кметове не трябав да са повече от два мандата - както президента. Тага ще има промяна сред поколенията. Освен това трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛОН да се въведе машинното гласуване, а не само експериментално. това ще внесе много голяма промяна, защото ДПС и БСП рязко ще се свият а РБ, зелените и Атака ще нараснат
33
1
 
11
 
! Отговори
Дидо преди 10 години
Тоя плаши.утарник до довечера ще мине още по два пъти в ГЕРБ и при Бюреков. С конкурс ли си избира депутатите Боко - тиквата? Изглежда има нужда да се преосмисли някогашната градация за простотия: - *** - по-*** - най-*** - полицай - депутат от ГЕРБ !И тръгнал пожарникаря да управлява държавата с такива крадливи ***! Комунистите от БСП са крадливи ***, но вече биват задминавани от кадрите на ДПС и ГЕРБ! Все пак всички те са производни на червените "другари" от бившата БКП.
32
0
 
16
 
! Отговори
kostadin.tankov.5 преди 10 години
Този хубавец получава заплата 3000 лв. С нещо друго да е известен?
31
1
 
11
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Боце, какъв *** има в парламента. Тоя *** е един "добър и честен" човек според Бюреков. Жалко, че е от Герб, но е показателно Бюреков с какви хора е готов да се обгради само и само да има 5 мин слава. Яко чистене трябва повсеместно за да може качествени хора да влязат в НС. Утопично, но нека поне да помечтаем, че един такива като този и Бюреков няма да се занимават с политика.
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Даниел Георгиев отрече да е бил заплашван или бит""........................................................................................призна обаче, че е бил онождан.
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е това е новата Партия на Бареков - едно "недоразумение" от с.Ботевград ги направи на маймуни !
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
закон има - всеки може да напусна парламентарната си група, но не може да взлиза в нова група а само да е независим депутат. това се пире още от предишния парламент, и този го утвърди, защото при царя имаше мноог които се рояха. Така че този може да стане независим експерт в парламенат и да напусен Герб, но Бареков няма как да сформира парламентарна група без нови избори - това поне е хубаво. Имаме някакав стабилност.
27
0
 
11
 
! Отговори
God преди 10 години
Крайно време е да се промени избирателният кодекс и всеки депутат, избран с партийна листа, при напускане на парламентарната група трябва да напусне и парламента, а на негово място влиза следващият в листата. Иначе ще гледаме цирка като сегашния, партия има депутати, без да се е явявала на избори за парламент (тази на ***).
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Даниел Георгиев - шиле, Бареков - овца !
25
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво толкова? Та и самата Тиква си сменя мнението по 2-3 пъти на ден. Типичен пример за гербер. И такива ни управляваха 4г?
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По примера на "вожда" - сутрин едно, вечер друго ... през останалото време - циркът да се върти, камерите да работят,... да сме в новините! Ако нещо стане гаф, тогава следва въпрос от типа "а вие защо биете ***?" (в случая избягали две шматки от затвора). Ами ГАЛЕВИ?
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, по-***, най-***, Даниел Георгиев, Бареков !
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като си от герб защо ходи чак до бургас да се прегращ с Бареков.? нещо не си убедителен.до довечеар може и от от БСп да станеш.
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чувство за срам нямам, заяви още той.
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Барековввввввв, с такива *** ли искаш да управляваш ? Как да ти повярваме, като за тоя урунгел казваш че е достоен човек ????????
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ден - голям ! До довечера може и в ДПС да отиде ! Овца без глава ! ***, *** *** ...та чак пърди !
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами 16 прости с прости се събират. Борисов каза-харесвате ме защото съм *** като Вас!
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато се работи с партийни листи ще се наслаждаваме на такива индивиди! Също и докато има независими депутати. Това са платени к**ви.
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ НИВОТО НА СЕГАШНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.....СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ СЪНАРОДНИК НА ТОЗИ *** ! А КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ КАК БАРЕКА СЪБИРА *** И КОЛКО ГО РЕКЛАМИРА....И ТОЙ С ПРЕТЕНЦИИ ЗА "НОВ " ПОЛИТИК !