Станилов за задължителен вот: Атакизираха се

Не можем да се отречем от каузата си, смята националистът
6 юни 2014 15:10,
58
Станилов за задължителен вот: Атакизираха се
Станислав Станилов. Снимка: архив, Булфото

Партия "Атака" не е взела решение дали да подкрепи предложението на БСП за задължително гласуване на изборите. Това заяви пред БНР депутатът Станислав Станилов.

Той припомни обаче, че националистите са внасяли два пъти законодателни промени за задължително гласуване, които са били отхвърлени от парламентарното мнозинство.

Още по темата
„Те се атакизираха, извадиха го и го размахват. Ние нямаме сега такова решение, но не можем да се отречем от каузата си, то е просто нонсенс“, заяви Станилов.

Той припомни, че „Атака“ е внасяла в Народното събрание законодателни промени за задължително гласуването, „за да бъде реално политическото пространство“.

„Защото можеш да купиш някои хора, но целия български народ няма как да го купиш“, заключи националистът.

По-рано днес лидерът на БСП Сергей Станишев лансира идеята за въвеждане на задължително гласуване. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е за 100% от гражданите да гласуват, а лидерът на ДПС Лютви Местан пък заяви, че не драматизира идеята, ако тя се въведе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
krass преди 9 години
партията избирателите на атака са най голямата *** на място българия
30
0
 
4
 
! Отговори
Nasko преди 9 години
Задължително е образованието - ДА!Ама, някой да постне коментар...;- Да сте виждали *** в Учебен автомобил????Ама имат книжки, нали?:)))Цялата държава е ИЗГНИЛА! Атакистите се перчат, било им приоритет, ама сега...НЕ, защото им секнаха приходите:)) И пак ще се пазарят за мангизи - ***,/не избирателите им/, а Шайката им по върха!!
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само задължителен вот но и да се търси образователен ценз- конституцията е записано черно на бяло образованието до 16 г е задължително!Ако нямаш поне 8 клас да си аут от избори в държавата това означава че щом нямаш акъл да учиш нямаш акъл и да преценяш обстоятелства и ситуации
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най голямата *** от обществото подкрепя атака.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще си платите всичко с лихвите и ще си носите полумесеца смешници сидерасти.
26
2
 
8
 
! Отговори
Временно навън преди 9 години
Емигрантите ще се приберат в България, когато се гарантира, че БСП и ДПС никога повече няма да дойдат на власт. Това може да стане само чрез електронно гласуване. Ние гласуващите от чужбина ги пратихме на 5-6 място. Все пак сме над 2 милиона и можем да гарантираме, че никога повече турци и комунисти няма да грабят изстрадалата ни Бъглария. Стане ли това връщаме се.
25
0
 
3
 
! Отговори
реостат преди 9 години
Те се атакизираха, извадиха го и го размахват. моите коментари с такова съдаржание се трият
24
7
 
5
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Станилов е единственият мислещ и разумен човек в Атака. Не съм сигурен дали изобщо е член на партията. Но в компанията на пълни *** и ненормалници този човек просто няма как да се покаже.
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турците били ГЕРБ, ДПС не били турци. Атака ни спасила от турците като махнала ГЕРБ. БУХАХАХАХАХАХАХАХА кой *** ги измисля тези глупости? Само човек който може да гласува за Атака
22
2
 
2
 
! Отговори
france преди 9 години
за бг-мафията това е без значение Купува си готови депутати Това е поредната порция прах в очите на клетия българин
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Край на платения *** вот.
20
9
 
14
 
! Отговори
васко преди 9 години
Момчета, не сте в час. Истинските турци бяаха ГЕРБ, те се слагаха на Ердоган директно, докато ДПС просто търгуваха с Ердоган. Така че Атака ни спаси от турците като изгони ГЕРБ от властта. За съжаление пък влезе ДПС, ама само наполовина. Все е по-добре. Но сега ДПС се канят да управляват с ГЕРБ и ако това стане, вашите плювки по Атака ще ги забравите за миг. Помислете за това. И разгледайте във фейсбук групата "Турска ли е партия Герб ?" Фактите са събрани там. Вижте истината и тогава плюйте !
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
koe pak tova mekere otkade go izkopaxte
18
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт от един умен човек.Все пак остават доста въпроси.Сега Атака да каже,защо любовницата на Волен беше втора в листата.Защо Волен казва, че е християнин, но не успя да опази брака си.Публично да скъса с *** Гаджева.Волен да отиде при съпругата си Капка и да я моли за прошка.Гаджева,скоро идва и твоя ред.Волен ще разбере, че ти си една обикновена служителка от тип-ПОЛИЦЕЙСКА К*.Волене,още имаш време.Избирай, монах или Капка.Няма трети път.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ 23Лесно е , вместо по 12лв/глас, ги правим по 2лв/глас !
16
9
 
11
 
! Отговори
Nasko преди 9 години
Кои бяха тия Атака ?
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой кой кой каза задължително гласуване?! Казаха го 500 000 българи или имате склероза ?!!!Днес журналистите се разбучаха, за задължителното гласуване, а защо не се ужасиха, не обявиха , че се унижава ДПС, от президента?! Трите въпроса, постави за референдум президентът: за което има събрана подписка : да се организира допитване за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, МАЖОРИТАРНО И ЕЛЕКТРОННО гласуване, което стои на дневен ред Мажоритарното гласуване се постига , вече се изпробва. Остава, да се подготви референдума за задължителното и електронно гласуване, а може и Парламенът да го реши.
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички или фесове по главите.
13
11
 
10
 
! Отговори
офф преди 9 години
На този дърт русофил-кукуригалник защо му давате думата?!? Продажен и изперкар нагляр,мнение ще дава. Чак професор бил-и като погледнете-професор по археология-политик?! Смешна история,да пускат водата и да кариват болния дпс проект батака!
12
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 25Те и миналата година андрей райчевци даваха май месец 2% на Атака, а то на изборите с цели 7%, а Кривогледия Райчев се чудеше к'во става. Ей така ще се учдиш и ти, защото половината от избирателите на Атака не са гласували на тия скапани *** избори които нищо не определят впрочем за състоянието ни в държавата.