Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик

Двамата обсъдиха на среща политическата ситуация в България
13 юни 2014 11:56,
213
Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик
Снимка: ГЕРБ

Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковият български политик за последните 25 години. Това заяви световноизвестният политолог Збигнев Бжежински при срещата си с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Държавният съветник по сигурността на американския президент Джими Картър се обърна към Борисов, като подчерта, че в САЩ той е признат като политикът в България, който успешно се бори с корупцията и организираната престъпност.

По време на срещата си Бойко Борисов и Збигнев Бжежински обсъдиха политическата ситуация в България в контекста на световните политически процеси.

Двамата коментираха и ролята на страната ни като член на Европейския съюз и НАТО на фона на кризата в Украйна.

Политологът подчерта важността на евроатлантическата ориентация на България за успешното развитие на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Надушиха се мръсниците! Краставите магарета и през.....океана се надушват!
161
0
 
16
 
! Отговори
скептичен преди 9 години
До Иван #190 Ми той Борисов получи признание от народа си. Февруари 2013 получи най-голямото признание за управленските си способности!Петима дадоха живота си, за да изразят своята оценка.
160
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На България не и трябва тиква а Орбан!
159
0
 
12
 
! Отговори
temerut преди 9 години
До Анонимен #188Не мога да твърдя такива неща за майката на венценосния генерал-лейтенант доктор (страх ме е да кажа) екс-премиер Борисов. Но едва ли някой здравомислещ и обективен човек би оспорил основателността на определението "***"...
158
0
 
15
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Да те хвалят чужди политици - това е срамно и унизително, това значи че си НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Те те хвалят защото им вършиш тяхната работа и работиш в техен интерес а НА НАРОДА СИ ИЗМЕНЯВАШ - народа заради когото умряха ЛЕВСКИ, БОТЕВ И БЕЗБРОЙ ДРУГИ. Един силен национален лидер никога не се стреми да получава признание от вънка а от народа си, такъв човек не е хвален от чуждите политици а от него се страхуват, уважават и дори мразят в чужбина.
157
0
 
13
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Збигни Бжежински е гласът на Новия Световен Ред на Антихриста, той е изключително навътре в гнусните им сатанински схеми и е слуга на дявола. Да получаваш похвали от такава дяволска *** ... значи трябва да си посипеш главата с пепел, да си разкъсаш дрехите и да идеш в манастир до края на дните си заради това което си сторил че да те хвали. А Бойко се топи от удоволствие пред него? и все пак казва с Бога напред? НЕ МОЖЕ и с Бога и с мамона Бойко!!!
156
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По точно "може да е *** син но е наш *** син".
155
0
 
9
 
! Отговори
temerut преди 9 години
И накрая - не забравяйте един пословичен израз на американски политик - "Може да е ***, но е НАШИЯТ ***!" А нашето момче стана "техен ***" много евтино - само с погъделичкване на егото - срещу едно "Конграчулейшънс Borisoff" и снимка във фоайето на ФБР. Огледаха го, прецениха го, сложиха му цена и я платиха. А думите не струват много...
154
0
 
10
 
! Отговори
temerut преди 9 години
А наградата за храбрия пожарникар е нематериална и затова още по-ценна - снимка в поредното фоайе, усмивка от американски политик, похвала от държавен функкционер на средна позиция... Хората го поклзват най-неприкрито и беогледно, той се хвали като *** с бяло дупе! Хвали се с похвалата на едно американско политическо лице, но напълно пренебрегва оценките на една американска разузнавателна служба. Интересното е, че и българските медии правят същото. Свобода на медиите - MY ASS!!!
153
0
 
10
 
! Отговори
temerut преди 9 години
Щеше да е добре за Борисов тази похвала, ако не беше казана от лице от политическия кабинет на американския президент... който е в тесни връзки с петролни и газови компании. Съветникът на президента хвали с пълни шепи, с надеждата този послушен храбър пожарникар пак да се върне на власт, да им заиграе по свирката, Т.Е. ПО СВИРКАТА НА ШЕВРОН И СИЕ, компаниите да прилапат сладките концесии и да се отблагодарят подобаващо на американската администрация... Изборите там са скъпо нещо...
152
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AMA DOBRE GO E KAZAL DYRTIQ DQVOL BJEJINSKI MI BOKO SE NE USESHTA V BYLGARIQ VSICHKI ZNAKOVI NESHTA KLONQT KYM MAFIQTA XAXAXA TIKVUN SYSHTO
151
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AIDE NEMA NUJDA DA KAZVAT MAKKEI I BJEJINSKI KOLKO SI KADYREN.AKO SI KADYREN DOVLECHI OT USA 10 MILQRDA DOLARA INVESTICIII STIGA PLQMPA TYPNI.
150
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
EI BOKO DO SEGA V AMERIKA SE SNIMA SAMO S DVA DYRTI IZKYFELI I IZVETRELI BOKLUKA MAKKAEIN I BJEJINSKI A VE SHTE TI SVYRSHI EKSKURZIQTA BRE ZEMI SE SRESHTNI S NQKOI PUEUSPQL KADYREN MILQRDER TA PAZARI NESHTO NA POLZU RODU KVO SE SNIMASH S TIQ MUMIII.IZLOJI SE EI.
149
2
 
13
 
! Отговори
бсоиер7898 преди 9 години
До Даниелкато се има предвид как ЕК дава пари, може да се заключи, че Боко е получавал парите, заявени от Станишев, а на Станишев са му спрени заради провалите на Боко. и това без да съм фен на който и да е от двамата. стига сте ми предтсавяли този *** като способен и можещ, може само да люска уискита дозори в Нерон, когато големите мутри не са там. осъзнайте се.
148
2
 
18
 
! Отговори
Илко преди 9 години
Б.Б е в САЩ за инструкции от господарите си, самото доказателсвто е това,че се среща със тоя рептил Бжежински! Тиквата е агент на ЦРУ!
147
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаков премиер и знакови дела са доста близки по значение ,при това натоварени с много негативизъм
146
10
 
5
 
! Отговори
ДУДУК даден !!! преди 9 години
Аз имам нова работа от новите 250000 работни места.дето ми я обещаха ДРУГАРИТЕ ! Те ме уредиха за жълти стотинки по цял ден да плюя врагът по форумите........ СЛАВА НА БСП , ББЦ , БРАТCКАТА ДПС и лично на ДРУГАРЯ БАРЕКОВ !!!!
145
5
 
28
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 9 години
НАШАТА МУТРА Е НАЙ-ЗНАКОВИЯ НИ ПОЛИТИК, ЗАЩОТО Е ОБЕЩАЛ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ДА ДОЧЕТЕ "ВИНЕТУ".
144
3
 
24
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
Този дъртовелник като приказва глупости знае ли че Б.Б. е бил пандурин на Т.Ж.
143
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЗмийски очи.Добре, че сме виждали истински поляци.----samo vie ste nai-hubavite :)prosti tikvi