Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик

Двамата обсъдиха на среща политическата ситуация в България
13 юни 2014 11:56,
213
Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик
Снимка: ГЕРБ

Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковият български политик за последните 25 години. Това заяви световноизвестният политолог Збигнев Бжежински при срещата си с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Държавният съветник по сигурността на американския президент Джими Картър се обърна към Борисов, като подчерта, че в САЩ той е признат като политикът в България, който успешно се бори с корупцията и организираната престъпност.

По време на срещата си Бойко Борисов и Збигнев Бжежински обсъдиха политическата ситуация в България в контекста на световните политически процеси.

Двамата коментираха и ролята на страната ни като член на Европейския съюз и НАТО на фона на кризата в Украйна.

Политологът подчерта важността на евроатлантическата ориентация на България за успешното развитие на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може да бъде!Този "политолог"съвсем си е загубил ума,ако е изрекъл това.Ако този човек не е забравил,че е освен "политолог"и агент на ЦРУ,трябва да се мисли,че всичко написано от него е плод на болен мозък.Нещастна България,ако това човешко недоразумение е още и"политик".
141
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, Бойко! Браво ГЕРБ. Само вие можете да направите от България една велика държава. С ГЕРБ напред!
140
23
 
8
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
Червените ТРОЛеи приемат похвали само от Изток ! За тези возила е най важно какво казват от Голямия Източен Брат..
139
7
 
26
 
! Отговори
Aнонимен преди 9 години
И това е казано от човека, който твърди,че религията която изповядвам е най-големия враг на Запада....Не,Благодаря...
138
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едва ли Бжежински използва често такива определения. САЩ имат и по изявени съюзници, но като истински дипломат подхода зависи от събеседника. Сами си направете преценката, колко струваме в техните очи. Дали би казал това и на Камерън примерно. За мен например е унизително. Но това си е мое мнение, не изключвам възможността и да греша.
137
4
 
24
 
! Отговори
tenev преди 9 години
Като се има предвид, че информацията идва от пресцентъра на ГЕРБ, а не от "Ню Йорк Таймс", новината може да бъде вписана в графа "Гербаджийски измислици и пуйчене". ...Да им завидиш на скромността! ...Знаков политик. Има Бжежински хабер от наш Буда.
136
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха! Много ми е интересно как точно се разбраха двамата - на руски или на турски може би. Да не би Оня да е казал нещо друго, пък нашио човек да е разбрал каквото му трябва. Пък ние като не сме били там кво да правим сега. А че е знаков - знаков е...я глей какви простотии натвори за 4 години. И пак се кани.
135
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора маските отдавна паднаха. Ние отдавна им прозряхме истинските лица, но още ни се иска да вярваме, че някаква сила свише ще ги накара да помислят за народа и родината си.
134
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като му гледам позата и физиономията добре са го надули. Едвам се крепи в креслото да не литне.
133
8
 
20
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Тъй като не се съмнявам в интелигентността на г-н Бжежински, вярвам, че е искал да каже, че Борисов е най-удобният и лесно манипулируем политик. Политикът-мечта за всяка васална на американците страна - глупав, мекушав, без собствени идеи и с огромно его.
132
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОЙКО.СВИЙ СИ КРИЛЕТЕ И СЛЯЗ НА ЗЕМЯТА...ТИЯ НЯМА ДА ГИ ИЗЛЪЖЕШ КОЛКОТО И ДА СЕ МИСЛИШ ЗА ГОЛЯМ ТАРИКАТ...ЩЕ ТЕ МЕТНАТ 100%
131
4
 
19
 
! Отговори
ДЪРТИЯ РУСОФОБ преди 9 години
съвсем е изперкал. Да му сменят по-често памперса, че е напълно неадекватен
130
20
 
8
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Именно при Борисов България вървеше напред и се усвояваха пари. Сега ги спират, даже директно от САЩ и ЕК. Най-голямото зло на България е Станишев, БСП и ДПС. Борисов когато беше на власт мутрите се бяха изпокрили. Като дойде БСП-то всички се върнаха Таки, Маргини, Брендо и тем подобни ги пуснаха от затворите. Трябва да сте много *** и слепи и да не го виждате това....
129
0
 
11
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
През 2009 г. пред чешката телевизия ЧТК, заявява: "Източноевропейците да престанат да се държат като малки деца и да започнат да решават проблемите си сами, а не да пътуват до САЩ, за да се оплакват от руската агресия например ... Москва се опитва да възстанови влиянието си в Източна Европа, като използва икономически инструменти ... не трябва да се драматизират нещата, а да си дадете сметка, че щом има такъв проблем, отговорността за неговото решаване е на самите източноевропейци."
128
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!
127
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното е майтап да става.
126
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Странно!Но все пак това Бжежински.
125
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Ами да си го вземат този бивш комунист а сега виден антикомунист и да си го направят президент на САЩ или пък като бил толкова умен съветник на президента,ние им го даваме от сърце.Само да ни отърват от този интригант.И Цецо да си вземат да ги учи как да превземат други държави и как да си правят изборите-халал да им са.Утре цял да бъде в БТВ,вчера в Нова-престъпниците си обикалят телевизиите и ни зомбират колко са честни интелигентни,некрадливи и още сума ти лакардии но ние си ги знаем и помни
124
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
един изкукуригал политик хвали друг *** политик.ама май всички политици са еднакви.
123
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя се подиграва с Борисов и всички нас