Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик

Двамата обсъдиха на среща политическата ситуация в България
13 юни 2014 11:56,
213
Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик
Снимка: ГЕРБ

Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковият български политик за последните 25 години. Това заяви световноизвестният политолог Збигнев Бжежински при срещата си с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Държавният съветник по сигурността на американския президент Джими Картър се обърна към Борисов, като подчерта, че в САЩ той е признат като политикът в България, който успешно се бори с корупцията и организираната престъпност.

По време на срещата си Бойко Борисов и Збигнев Бжежински обсъдиха политическата ситуация в България в контекста на световните политически процеси.

Двамата коментираха и ролята на страната ни като член на Европейския съюз и НАТО на фона на кризата в Украйна.

Политологът подчерта важността на евроатлантическата ориентация на България за успешното развитие на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
28
 
! Отговори
Жива да не бях преди 9 години
Байгън от "политици" дето ги хвалят САМО в чужбина-искам някой,като Орбан дето да го мразят...ей тъй за разнообразие-аман от амерички мекерета дето им спаха в посолството,кога народа рече да ги налюби.
101
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е нормално, когато службата SIMO към ЦРУ съставя доклад, в който Бойко Борисов е посочен като организатор на канал за износ на амфетамин (а ЦРУ прекрасно знае кой кой е по света), и после разни американски политолози да го определят тоя *** Борисов за "най-знаков политик от 25год." .... И лизаческите медии в БГ започнаха да тръбят как и колко бил похвален Бойко от чужбина, а иначе за далеч по-голямата новина че е престъпник не се споменава никъде в БГ медиите....жалък народ сме ....
100
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kategoti4no ne haresvam BSP I al4notr reznqci ot DPS koito napraviha taka, 4e tova nedorazumenie na prirodata B.M.Borisov da to4i zubi za vlasta! I se 4udq, kak ima hora da go haresvat pri polojenie, 4e nare4e naroda koito mu vqrva6e, lo6 materiql, jestoko go ograbi I izluga , naglo smaza biznesa, pensionerite mu izqlu budjeta, vdigna toka, gorivata, parnoto I obedni naroda taka kakto nikoi dosega! I go iskate otnovo!?! Togava posle ne pla4ete!!!
99
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Б.Борисов изглежда е на заплата и хонорар към американското правителство.Наградят ли чужди страни с медал,титла и т.н. местен политик за принос към демокрацията,разведряване на икономическите отношения,прилагане на икономическа програма наложена от тези страни-това означава само едно ТОЗИ ПОЛИТИК Е ПРЕДАЛ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.Останалото е ПР,пропаганда и медийно лъскане на имиджа.
98
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно време и Луканов се игра с двата "големи братя",единия брат не издържа.За тоя нахилен ***,политиката му е "застраховка живот",и не зависи от многобройната му охрана...до кога ще е плаща "застраховката".Принципно най-лесно е народа да разбере че "царя е гол" до гледа тв-зиите му-бТВ,НОВА,и да им спрат тока профилактично-най-големия му кошмар.
97
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен И какво като са го пуснали да се снима с еврейчето Бжежински? Какво им пука на американците? Те правеха политика с бандита Нуриега, защото ги слушаше и беше тяхно момче. Няма морал в тая работа.
96
4
 
25
 
! Отговори
Харалампито преди 9 години
Хвалби от чужбина за този или онзи сме чували много. Ще го призная чак когато баба Пена от село го похвали, че е спрял апашите, че е вдигнал пенсиите и е подобрил живота на хората.
95
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Koй е Бжежински сравнен с нашите прости анонимни ***,***, комунисти-онанисти...?
94
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Прекрасен повод да поканя г-н Бжежински , като един нормален жител на Република България.Предлагам да му се отпусне и максималният размер пенсия от 770 лв, и един хубав и щастлив край в една още по хубава държава , управлявана от местният шериф Ал. ......
93
5
 
24
 
! Отговори
Лисан преди 9 години
Знаков политик, хм....Значи така викат на онези, които им идват на крак да целуват маймунски ***.
92
0
 
14
 
! Отговори
ХИММЛЕР преди 9 години
ДА--ТОВА ЗА Саддам Хюсеин е вярно...ТОИ БЕШЕ АМЕРИКАСКОТО МОМЧЕ 22 ГОДИНИ---ОТ 1968 Г. ДО 1990.МНОГО ХОРА МИСЛЯТ ЧЕ САДДАМ БЕШЕ СЪВЕТСКИ КАДЪР...НЕ Е ВЯРНО ТОВА.ОЩЕ 1973 Г. ДОНАЛД РЪМСФЕЛД,САДДАМ ХЮСЕИН И ФРЕНСКИ ИНЖЕНЕРИ ИМАТ СНИМКИ ОБЩИ ОТ СРЕЩА ВЪВ ФРАНЦИЯ--КЪДЕТО САДДАМ ПРАВИ СОНДАЖИ ЗА АТОМНИ РЕАКТОРИ ЗА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА.ПОСЛЕ КОИ МИСЛИТЕ ЧЕ ПРИШПОРИ ИРАК---КОГАТО САЩ БЯХА ИЗГОНЕНИ ОТ ЯТОЛАХА ХОМЕИНИ И ВЕДНАГА СЕ ЗАДЕИСТВА ВОИНАТА МЕЖДИ ИРАК И ИРАН...САЩ КАЗАХА НА ИРАК ДА ВОДИ 8 ГОДИН
91
6
 
27
 
! Отговори
USA преди 9 години
Колкото по-*** толкова по-американоугоден.
90
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковият български политик за последните 25 годиниДори надминахте султан Абдул Хамид и неговите предшественици. Те за 500 години не успяха да направят това, което вие и вашите ортаци сторихте за 25 години. Такава съсипия на българския народ не е постигал никой за последните 1 300 годиниЗа което ще сме Ви признателни, докато не паднете от власт, разбира се..
89
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бжежински е тъпо продажно ***, юда!
88
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Are Sretane, ela ni oturvi ot tui govedo shtoto kakto se e naguzil na USA bel den nema da vidim!!! Shtoto ako se nsglasi u vlasta ima da gledame hiliadi idiotshtini a Car Glad I carica Nemotia shte ni zatriat! Ne se bavi, che kat svurshosh rabotata da ti suberem pari za pametnik kat blagodarnost ot vechno priznatelnia Bulgatski narod!!!!!!!
87
5
 
29
 
! Отговори
az преди 9 години
Бойко излезна най големия продажник от всички *** политически от последните 25 години
86
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква ли подлост зад гърба на България и какви ли обещания в полза на САЩ и срещу интереса на народа си е дал, та тоя да го пуснат да се снима с Бжежински.Той той това време, дето го учат в САЩ да им прислужва го е посветил на задокиенските си господари, но все пак... трябва да има и малко приличие, докато им лиже подметките и те го чешат в замяна между ушите.
85
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тъпака optimist :Виж кой го хвали, за да разбереш колко струва !Бжежински - "След комунизма, най-големият враг на Западната демокрация е ПРАВОСЛАВИЕТО " !И профаните сигурно разбраха, че Бойко е миризлив *** !
84
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Koй е Бжежински сравнен с нашите *** анонимни ***,***, комунисти-онанисти...?
83
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виж кой го хвали, за да разбереш колко струва !Бжежински - "След комунизма, най-големият враг на Западната демокрация е ПРАВОСЛАВИЕТО " !фейсбук.ком/AnonyBulgaria/photos/a.335390206549203.79913.335381113216779/636587139762840/фейсбук.ком - напиши на латиницаИ профаните сигурно разбраха, че Бойко е миризлив *** !