Държавата много бързо се засилва по надолнището, скочи Борисов

Това ще е резултатът от смъкването на кредитния рейтинг на страната
Обновена: 14 юни 2014 22:39 | 14 юни 2014 10:12,
349
Държавата много бързо се засилва по надолнището, скочи Борисов
Снимка: БТА

Когато основни кредитни агенции в света почват да свалят кредитния рейтинг на една държава, след това много бързо тя се засилва по надолнището и става Гърция преди години.

Това каза пред Агенция „Фокус” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с понижения кредитен рейтинг на страната.

Още по темата
Standard&Poor's понижи дългосрочния и краткосрочен кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута с една стъпка от 'BBB/A-2' на 'BBB-/A-3' със стабилна перспектива.

Като основание за намаляване на рейтинга са посочени политическата обстановка в страната, която оказва влияние върху хода на необходимите реформи за справяне с институционалните и икономическите проблеми.

„Просто не трябва да си пророк. Когато познаваш финансовите и икономическите възможности, като виждаш спрените реформи, като виждаш как замразиха пенсионната реформа, как взимат кредити, как харчат, без да имат приходи от приходните агенции, то е абсолютно естествено да ни свалят кредитния рейтинг”, посочи Борисов.

Той напомни,  че „във времето на най-тежката финансова и икономическа криза в света на България и на София се вдигаха кредитните рейтинги“. Това са показатели, които са много видни и показват огромната разлика между управлението на ГЕРБ и на тройните коалиции досега”, категоричен е Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То зверското крадене,*** на Моника Хохегер,е от 25 години.ГЕРБ не ви е виновен.През фасадния преход БСП/ДС само разруха и корупция ни сервираха,за да станат милионери и да подсигурят деца и внуци,както и "роднините" от техните коалиции,а и зарибените алчни представители от удобната им опозиция.Вашата ДС продължава успешно да зарибява с измислени нови съдружници-заместители на фикуса Волен Сидеров.Сега пък идва новия Бареков,с който сътворихте преврата по ТВ7,но никой не я гледа.ВИДОВДЕН Е!!!
251
0
 
1
 
! Отговори
suleiman aga преди 9 години
tq e zasilena ot dosta godini....az go mestq na levo....hi4 nemi puka za suleimandiaaaa...
250
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Кака Мара 303ВЕЩИЦИТЕ - НАСТРАНА !!!
249
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За 12-ти път, по манерката на Станишко, с пожарникарския маркуч !
248
2
 
5
 
! Отговори
Пенсионер преди 9 години
До Анонимен 323Само да допълня: Никакви 3 да 5лв, в пенсиите, те вече повече от година говорят как увеличили пенсиите, НО ОТ СЛЕДВАЩИЯ ЮЛИ, пък те няма да изкарат до него! Така, че колкото и нищо да са тези 3-5лв, и те са само приказка, за празни, червени кратуни ! !
247
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държавата не ти е собственост бе МУТРО ЗДУХАНА !ВЛИЗАЙ САМ В ЗАТВОРА да не те пратя в УКРАЙНА ПРЕМИЕР !!!
246
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много *** на Илияна Йотова и Кутев,бе.И бързо се прегрупират.Понеже опорните точки на Моника Хохегер в случая са постоянни и няма губене на време.А то засилването надолу е стремглаво,но на управляващите им е широко около врата.Няма страшно за тях,нали си трупат милиончетата,а съдебната система здраво и вярно им служи.Вместо отдавна да са в затвора,а откраднатото върнато,те си гледат кефа и топят всеки,който се опита са им направи сечено.Този път сигурността им сериозно се разклати.Видовден е
245
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Студентите днес пишат за троловете,но не за тези, които са претъпкали в момента сайта.Те не са опасни,защото нормалните хора не се занимават с ***,дето освен просторечие и вулгаризми,друго не познават.Те се разпознават дори от една дума,камо ли от цяло изречение.Другите са по-опасни,дето ни заблуждават от медиите,без да им мигне окото, че черното е бяло и обратно.Поумняха хората обаче и провидяха истината,както за БСП и коалиция,така и за бюреци,фикуси,моники,менти,спинове...Прав е Борисов
244
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е нужно да си много образован,за да разбереш,че е така.А финансовият министър казва,че това не било страшно.То от тяхна гледна точка мед и масло е потекло от чешмите,само че за тези,дето не са излизали от управлението и функционерите им от различен цвят и калибър.Защо постихме с Дянков...За да дойдат едни превратаджии, които само от личните си облаги в милиони се интересуват.Затова сега и постна пица може да няма,а БСП ще се хвали, че увеличила с 3-5лева пенсиите.Аман от Барековци и фикуси.
243
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко каза трябва да затягаме коланите овчарии
242
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
идва постната пица а да ви е честито
241
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
na sledvashtite izbori ako trjabva i 500evro she dam za transport do berlin,ama na toja pove4e fandak ne triabva da mu se puska,razsipnik,I GOSPODIN BORISOV MOLJA VI NE IDVAITE NA VLAST VE4E AZ NE ISKAM DA IZGNIA TUK V GERMANIA;AZ ISKAM DA SE PRIBERA V KASHTI.
240
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идвам отново на власт дупе да ви е яко Б.Борисов
239
3
 
9
 
! Отговори
марти преди 9 години
Бокич,ти затова ли си още в Щатите,да плюеш по собствената си държава???Тази държава е и твоя...родина,пък ако ще и управлявана в момента от подобни на теб...***!!!
238
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
подпри я бе ББ с милярдите които прилапа за има няма 3 години, кога ще отговориш на въпроса къде е 1,5 милярда от здравната каса, къде ги похарчи бе, долна мутро, за скапания асфалт ли, дето почна да се гъне като кашкавал при 30 градуса жега, баси австралопитека си ти и всички гербави симпатизанти
237
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Банкянския Андрешко пак се скри за годишнината от протестите и избута на първа линия така наречените "реформатори",които и сами не разбират какво и кого реформират.Тиквата се надява да влязат в парламента,за да ги употреби за своите си цели,тъй като едва ли някой друг ще има желание за коалиция с ГЕРБ.С мъка бяха изкарали няколко стотин човека предвождани от Радан Кънев с бяло знаме./Това дали не означава,че реформаторите са вдигнали бялото знаме пред Боко?/Смех,смех!!!А в страната-около 30 чове
236
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя се кани пак да управлява.Плаши народа,че държавата е пред фалит,за да го избеврат него "спасителя" и да може спокойно да краде колкото му душа иска,като отново забрави за хората и бизнеса,оправдавайки се пак с тройната коалиция,както правеше предишните почти 4 години.Знаейки му вече номерата,трябва да сме мазохисти или съвсем изперкали за да гласуваме за него.
235
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименда обичат го всички и искат да го любят страстно отзад.
234
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
повече за Герб няма да гласувам осъзнах се най после
233
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като ходиш да плюеш страната в Америка и редовно в Брюксел ще го свалят и не само това,и малкото уважение което имат към нас ще изчезне.Ти си голямото зло за страната.Всеки друг вариант би бил по-удачен.