БСП е като ламята с многото глави – пада и става!

Борисов: Социалистите се правят, че няма никакъв проблем
Обновена: 2 юли 2014 11:22 | 2 юли 2014 09:37,
138
БСП е като ламята с многото глави – пада и става!
Снимка: архив, БТА

БСП е като ламята с много глави – падат и стават. Не можеш да разбереш какво казват. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Нали ги знаете – като мине един ден и се осеферват, допълни той.

Така Борисов коментира поведението на социалистите около банковата криза. Според него червените се правят, че все едно няма никакъв проблем.

Още по темата
Лидерът на ГЕРБ се възмути, че когато две седмици се е говорело за една банка и имало арести, не е имало проблеми. „Може би трябваше да дадат списък на банките - за кои може и за кои не“, допълни той.

Борисов разкритикува предложенията за законодателни промени, с които да се забранят коментарите за банки. „Утре може да поискат да не се коментират фондовете. Ние пък може да поискаме да не се коментират политически партии“, пошегува се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че депутатите му ще влизат в парламента и ще правят кворум в зависимост от дневния ред.

Според него трябва да се приемат ратификации от Брюксел, мораториум върху закона за МВР. „Цинично е това, което правят, и този, заради когото убиваха хора в Лясковец, сега да става главен секретар“, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Бойко БорисовБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
6
 
! Отговори
гдгд преди 9 години
Но един ден, ламята умира, а тва чудовище не иска да мре, иска още да ни трови живота, избиха 250 000 българи след 1944, изгониха 4 млн. в емиграция, защото съсипаха всяка перспектива тук за работа и растеж в кариерата, защото ако не си партиен член, нямаш право да растеш нагоре тук, дадоха на свойте си хора милионите и ги направиха милионери, вече дори си го признават, че Луканов ги е ''заначил'' за милионерибанкрутираха България 1996вкараха ДПС във властта,т.к. на всяка цена властта БСП...
85
5
 
17
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ПРОСТАКА ЩЕ СИ ОСТАНЕ *** ЗАВИНАГИ!!!!
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е най-отвратителният, цензуриран и плагиатски платен сайт!
83
6
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Много си бъбрив Боко, прекалено много. Много лош знак е това що за човек си.
82
13
 
6
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 9 години
Абе как не се намери един доблестен журналист или държавник, който да излезе и да признае, че сам Бойко спаси банковата система в този тежък момент. Докога ще налагате цензура и ще се опитвате да омаловажавате това, което Бойко прави за добруването на народа?
81
4
 
8
 
! Отговори
Палачинков преди 9 години
ВНИМАНИЕ! Българската общественост очаква скоро да се проведе дуел между Бойко Борисов и Богомил Бонев за титлата най-млад ккомунист на Народна република България.Победителят ще получи като награда една добре опечена палачинкка! Да му е сладка!
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зад тиквата и съсела виждам двама заклети алкохолици. Явно това е управляващото съсловие в нашата мила родина...
79
9
 
5
 
! Отговори
optimist преди 9 години
БСП е ламята, Бойко е св. Георги. Амин!
78
3
 
9
 
! Отговори
kristko67 преди 9 години
То ламята си ти,но скоро ще си в психото на пандиза,където ти е мястото!По-нагъл човек от тебе няма в Парламента!
77
0
 
1
 
! Отговори
Казасов преди 9 години
В кръстословиците имаше такава дума -шахматен термин,с три букви.Все пишехме -мат,а то се оказваше-пат.Виж за охранен кон винаги знаехме-ат.Пат няма множествено число,но патова ситуация-може.За атовете знаем-докато не се разберат,няма да се оправим.
76
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Червенушките така и не разбраха че колкото повече плюят по Боко толкова повече му вдигат рейтинга.
75
4
 
11
 
! Отговори
4i4e преди 9 години
Следя изказванията и поведението на този човек и стигам до извода, че той мрази България и българите. За него сме "лош матрял", хули ни пред чужди дипломати и държави,едва сдържа гнева си,когато е разочарован от хората, че не са го избрали и т.н. Не му пука за нищо - важното е да вземе цялата власт, да се чувства като самодържец, като азиатски деспот, той да е краля-слънце.Толкова примитивност и злоба не може да има в един политик, да не говорим за държавник.Това е заболяване.
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понагъл,побезскрупулен човек в България не е имало и може би няма да има от този криминален и политически престъпник.Какви още доказателства чака прокуратурата?Не са ли й достатъчни изказванията на този ***, влязал неизвестно как в политиката,та още не е написала обвинителен акт за престъпления срещу държавата,престъпления по служба и пр.криминални деяния?Защо допуска да продължава да се гаври с народа?
73
2
 
8
 
! Отговори
КК преди 9 години
"Социалистите се правят, че няма никакъв проблем"Г-н Борисов, а вие, комунистите, имате ли проблем и какъв е той?Според мен единствения ви дерт е как да прилъжите хората да гласуват за вас. Ама никакъв, никакъв друг проблем нямате. Изтъпанените на снимката са олицетворение на болни, комлексирани хора - единия ляга и става със Станишев на уста, другия ляга и става с Борисов на уста. Според принципа на нервизма в съвременната медицина и двамата са опасни за управлението. Да си вървят!!!!
72
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми тоя не ни ли управляваше до преди година и нещо!? С Калинки, Снежанки, Цецо, Мецо и т.н. и т.н...полуграмотни или направо неграмотни...Крадаха, влачиха, строиха шосета, които пропадаха на 1-вия месец..И не млъкиняше да плямпа глупости! Смота се като *** 3-4 месеца преди да му изтече мандата и сега отново се подава през прозореца! Не ***, а турбомакси наглец! Ако пак го изберат-жална ни майка! Господ да ни е на помощ!
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е направена системата че все бивши кадри на БКП и ДС ще ви управлява ДОри и да закрият БСП остават комунистите и разведките от ГЕРБ и ДПС а на изборите ще избирате между чума и холера!
70
0
 
8
 
! Отговори
дядо преди 9 години
Много ме кефят двамата *** на снимката,това дами и господа,другарки и другари са олицетворението на българската политика,абсолютни *** .Жалкото в случая е,че има хора ,които им вярват!
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бре те лами в България много,намърдали са си задниците и опашките в нея,а с главите си отвън се правят,че си почестват туловищата па отмъкнат нещо бързешката и преглъщат жадно,дъвчат бавно сякаш са ги командировали на веки веков и се следят коя как се върти и дори някоя не така се завърти друга я почеше с чепата *** та и другите разберат за местата,като се офсерат си го убират щото пречи на миризмата за преживяне и откриване на нещо едро за добиване и засищане без описване от къде се появило.
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 61Не може, защото той не е лице, а е нещо по-надолу от лицето и то от другата страна.
67
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това за ламята е изпапагалствано от професор Дуранкев, който каза в "Полиграф", че ламята с три глави е БСП, ДПС и ГЕРБ, даже двете глави и да ги отсечеш, тази на ДПС я има винаги. Харесало му е, заприличало му е на детска приказка, с която да будалка примитивите в страната.Той самият прилича на голия цар от приказката на Андерсен. Кух и гол, но облечен в собствената си самолюбов и тази на подлизурките.