БСП е като ламята с многото глави – пада и става!

Борисов: Социалистите се правят, че няма никакъв проблем
Обновена: 2 юли 2014 11:22 | 2 юли 2014 09:37,
138
БСП е като ламята с многото глави – пада и става!
Снимка: архив, БТА

БСП е като ламята с много глави – падат и стават. Не можеш да разбереш какво казват. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Нали ги знаете – като мине един ден и се осеферват, допълни той.

Така Борисов коментира поведението на социалистите около банковата криза. Според него червените се правят, че все едно няма никакъв проблем.

Още по темата
Лидерът на ГЕРБ се възмути, че когато две седмици се е говорело за една банка и имало арести, не е имало проблеми. „Може би трябваше да дадат списък на банките - за кои може и за кои не“, допълни той.

Борисов разкритикува предложенията за законодателни промени, с които да се забранят коментарите за банки. „Утре може да поискат да не се коментират фондовете. Ние пък може да поискаме да не се коментират политически партии“, пошегува се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че депутатите му ще влизат в парламента и ще правят кворум в зависимост от дневния ред.

Според него трябва да се приемат ратификации от Брюксел, мораториум върху закона за МВР. „Цинично е това, което правят, и този, заради когото убиваха хора в Лясковец, сега да става главен секретар“, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Бойко БорисовБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
8
 
9
 
! Отговори
до Вожда преди 9 години
"БСП е като ламята с многото глави пада и става"Тикво, ламята е от детските приказки и не пада и става, а като и отрежеш една глава растат други. Поне така аз знам. Цитирай поне "Винету". Него си го чел. Яхуууууу. Махала. Вади томахавката.
45
10
 
16
 
! Отговори
драго преди 9 години
Много го е яд,че не можа да срине банките и държавата *** ,ще пукне от яд .
44
7
 
5
 
! Отговори
до 47 преди 9 години
Съгласен съм, но.....тъпака Борисов е срам за демокрацията. И не съм сигурен , че е по-добре да ме управлява корумпиран мафиот - ***, отколкото закостеняли руско-комунистически ***.
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това, че няма да гласувам за БКП-БСП-ДС неозначава, че ще гласувам за БКП-ГЕРБ-ДС !!
42
1
 
11
 
! Отговори
Акъл море преди 9 години
Преди много години съм го казал.За да се достигне нижото от преди 89-та,на България ще са и нужни 50 години от деня когато ще започне прогреса нагоре! За 25 години "демокраци",този ден още не се вижда! Надежда всяка оставете!
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП е такава и винаги ще си остане фактор, защото е една от двете партии с твърд електорат, другата е ДПС. А вдясно веднъж е СДС, друг път НДСВ, макар да не бяха особено десни, после ГЕРБ и така. Затова и през избори червените са на власт, все с някой друг, но важното е, че държат част от кокала.
40
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боце нали обяви война на партиите, сега на умряло куче нож вади, личи си "военната" му подготовка във Вашингтон.
39
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, статия за Бойко. Нека плюенето без аргументи започне сега. Хайде, че трябва да се трупат стотинки.
38
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименБСП има много глави - но винаги мисли С ДОЛНАТА!
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...'пошегува се борисов..''''самото изречение е отявлена шега, някак си...чувството за хумор е присъщо на интелигентните хора. а банкянския се 'шегува' като предшественика си от правец - откривам завод за полупроводници, догодина - за цели проводници ...:)
36
0
 
4
 
! Отговори
Нико преди 9 години
Макар и да пишете иронично, в това има и много истина ,ако партията БСП не беше унищожавала всичко конкурентно в ляво още в зародиш то сега можеше да си имате две и повече здрави леви партии а не ламята на която едната глава е милионер а другата пенсионер, а третата е гладна бедна и безработна , но и трите разчитащи на едно сърце ( а то стана много слабо да дава надежди и на трите , за кръв да не говорим ). Е няма как да оцелеят ако не се разделят !
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и аз съм против идеята да не се коментират банките- как ще разберем дали има нужда да укрепнат, ако не ги коментираме?
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До демократичен терорА Станишко ти построи еди гол К...., на който сега да се чекнеш!
33
6
 
17
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
Бокоооо,остави социалистите сами да се оправят,а ти се погрижи за психичното си здраве.
32
5
 
15
 
! Отговори
Комунист преди 9 години
Досега като комунист винаги съм гласувал за БСП ,но оттук нататък винаги ще гласувам за герб защото:1- Истинските и твърди комунисти са в ГЕРБ2- Имахме близо 4 години премиер заклет комунист а в момента ни е премиер Костовист,седесар3- всички министри в момента са бивши костовисти,царисти,зелени а в предния мандат бяха почти всички бивши комунистиБлагодаря че ми отворихте очите и ГЕРБ вече има гласовете и на моето семейство комунисти защото се оказа че са истинските наследници на БКП
31
4
 
14
 
! Отговори
123 преди 9 години
Я той Борисов не крадял,честен бил -това май е най новия виц днес.Е и ние живяхме в тази държавица когато управляваше Герб и ние подочувахме той оний,и ние виждахма туй онуй.Така че за честност от гербер въобще не искам да ми се говори,той е по лош и от "комунистите",защо ли защото е фурнаджийска лопата и се е докопал до властта за да има лична изгода,преди това преминал през всички партийки като вожда им -БКП,НДСВ и т.н.
30
2
 
10
 
! Отговори
ужассссссссссс преди 9 години
То почти цялото ЦК на БКП се е събрало в ГЕРБИ какво се оказа? Че децата и внуците но тодорживковското ЦК на БКП, до един станали гербаджии, че и активисти на мутренската сикаджийска групировка! Ега ти майтапа! Впрочем, ега ти трагедията на българския народ, с който за пореден път се подиграха престъпната и кървава БКП, в лицето на уродливите си гербаджийски отрочета!
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боце през свободното си време спасява банковата система, реанимира хора, изражда бебета, бори престъпността, с двете си голи ръци цели сгради вдига, а през останалото време крепи небето на раменете си, да не падне върху главите на хората.
28
2
 
11
 
! Отговори
Комунистите в ГЕРБ? преди 9 години
Вежди Рашидов - получил приз от Илия Павлов - "Главен мултак".Ивайло Московски - първа щатна работа в "Мултигруп".Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.Томислав Дончев - министър за еврофондовете - от 2000 до 2004 г. е главен секретар на Клуб "Отворено общество"- Габрово, програмен директор на фондация "Отворено общество" (2004 -2007).Дончо Барбалов - зам.-кмет на Столична Община - син на най-младия генерал от ДС ръководил службата за подслушване - Петър Барбалов.
27
0
 
8
 
! Отговори
Комунистите в ГЕРБ? преди 9 години
Менда Стоянова - партиен секретар на звеното "Приходи от народното стопанство" в Окръжния Народен Съвет в Пловдив.Николай Младенов - министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация "Отворено общество" - София (1996-1998).Сергей Игнатов - министър на образованието, син на секретар на Окръжния Комитет във Видин, ректор на Соросовия "Нов български университет".Аню Ангелов - партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.Лиляна Павлова - внучка на партизанин от бригада "Чавдар