БСП е като ламята с многото глави – пада и става!

Борисов: Социалистите се правят, че няма никакъв проблем
Обновена: 2 юли 2014 11:22 | 2 юли 2014 09:37,
138
БСП е като ламята с многото глави – пада и става!
Снимка: архив, БТА

БСП е като ламята с много глави – падат и стават. Не можеш да разбереш какво казват. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Нали ги знаете – като мине един ден и се осеферват, допълни той.

Така Борисов коментира поведението на социалистите около банковата криза. Според него червените се правят, че все едно няма никакъв проблем.

Още по темата
Лидерът на ГЕРБ се възмути, че когато две седмици се е говорело за една банка и имало арести, не е имало проблеми. „Може би трябваше да дадат списък на банките - за кои може и за кои не“, допълни той.

Борисов разкритикува предложенията за законодателни промени, с които да се забранят коментарите за банки. „Утре може да поискат да не се коментират фондовете. Ние пък може да поискаме да не се коментират политически партии“, пошегува се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че депутатите му ще влизат в парламента и ще правят кворум в зависимост от дневния ред.

Според него трябва да се приемат ратификации от Брюксел, мораториум върху закона за МВР. „Цинично е това, което правят, и този, заради когото убиваха хора в Лясковец, сега да става главен секретар“, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: Бойко БорисовБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
6
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Понеже в последните дни доста често се говори за евентуално съглашателство между ГЕРБ и БСП (особено от устите на БСП_ари), ще ми бъде много интересно, ако този процес се засили (а БСП явно го иска, за да спаси кожата) какво ще пишат тогава червените тролчета.
65
8
 
11
 
! Отговори
Лора преди 9 години
Влизаш на сайта на днес.бг и четеш - Бойко каза това, Бойко иска онова, Бойко и през ум не му минава, Бойко обяви, Бойко допълни, Бойко се възмути, Бойко обясни, Бойко коментира, според Бойко, Бойко разкритикува, Бойко, Бойко ... Изчерпахте всички глаголи. Айде стига де! То бива лансиране, ама вие се оляхте... Нима никой друг политик в Бг няма мнение?!
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До gost. Не позна, пич. Ти да не работиш в "Медиана"?
63
7
 
12
 
! Отговори
gost преди 9 години
Прогноза за 5 октомври 2014.Българоубийеците от герб няма да имат мнозинство и ще се наложи да направят коалиция.Тогава психично болната *** бойко медотиев борисов мафиотския мутренския *** бойкотира пресконференция и се сърди на българсския народ.Поне е починем 1 година от *** изказвания на самовлубения тиквуняк на снимката
62
4
 
11
 
! Отговори
f преди 9 години
така е др борисов и ти си една от многото глави с наи лъжливата и наи лакома уста
61
4
 
9
 
! Отговори
ГАЙ преди 9 години
ТИКВО КОМЪНИЗМА ТИ ПОМОГНА ТОЙ ТЕ НАПРАВИ ЧОВЕК НЕ ДА ЯДЕШ Картофи А ДА ЯДЕШ ПЪРЖОЛИ И ТО ВРАТНИ АМА ТИ СИ СЛАБ ОТ КЪМ ВРАТЪ И КРЪСТА И СЕГА ПЛЮЕШ АМА МНОГО ГРЕШИШ ЗАЩО НЕ СПРЕШ ДА КАЖЕШ СТИГА ТИ ГО ИСКАШ АМА НЯМА КАК НАЛИ ЕМИ ХОРОТО САМ СИ ГО ПОВЕДЕ ЗНАЕШ ЛИ *** СА МНОГО ЕРБАБ АМА СТАНЕ ЛИ СТИХИЯ ,ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,НАВОДНЕНИЯ СЕ ОСИРАТ ТОВА СИ И ТИ ЖАЛКО ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕЕШ ПРОСТОТИЯ!!!!!
60
5
 
11
 
! Отговори
Александър Станински преди 9 години
До Анонимен- Мъчи ме един въпрос! Понеже постоянно бокотелевизиите ми го навират в очите , взех че забелязах, че Тиквата ми мяза на нещо познато. И знаете ли какво открих- Тиквата удивително прилича на цар Киро!? Сравнете и са ми ще се убедите. Та, питам се- дали пък няма някаква роднинска връзка между двамата. А иначе отдавна си мислех,че Бочко е ***. Поради простата причина,че лъже като ***! Даже и повече от тях!
59
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гербаджи-башията ББ е един обикновен, патологичен лъжец и измамниклСрамота за онези, които му вярват дори и на една дума!
58
4
 
7
 
! Отговори
КЪСМЕТЪТ НА БСП преди 9 години
ДОБРЕ, ЧЕ БСП ИМА ОПОЗИЦИЯ В ЛИЦЕТО НА БОКО!ИНАЧЕ, АКО БОКО НЕ БЕ КРЕ .. И ПОЛОВИНА, ГЕРБ ОТДАВНА ДА БЕШЕ ИЗДУХАЛ СТАНИШЕВЦИ И СИЕ.
57
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"мачкай Бойко *** нека реват, малко им остава, краят им е близо"Краят временно им е близо, защото те пак ще се върнат на власт, не се бой. Българинът е свикнал да гласува за едни и същи и да ги сменя през мандат.
56
8
 
15
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Някой да му прави впечатление, че тоя човек едно си знае и едно си говори? Банкова криза? Каква банкова криза, бе, момче пожарникарско? Банковата криза, ако може изобщо да се нарече криза, я направи ти с непрестанните ти глупости, че банките щели да фалират, че парите щели да изчезнат и т.н. Ти беше този, който в петък всяваше нон-стоп паника у хората. Ти беше този, които не прави разлика между частни финанси и държавен бюджет. Ти си този, който е некадърен и неграмотен, но бута за власт. Комик
55
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Размина му се голямата лапачка на Тиквуниев, оня ден смяташе да тегли 5 милиарда заем, при нужни 3 милиарда за банковата система (какво ли щеше да прави с оставанлите 2 милиарада), а вчера като разбра, че положението се е стабилизирало, тръгна да се хвали, че той спасил банковата система ХАХХАХАХАХАХАХ никъде другаде няма толкова объркан и заблуден човечец.
54
3
 
16
 
! Отговори
до 60 преди 9 години
Моля съответните органи да се заемат с лицето Бойко Борисов.
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БНБ: Да се криминализира разпространяването на невярна информация за банки27.04.2014 Бойко Борисов: Държавата лети към фалит и тежка катастрофа! 17.12.2013 Борисов: Държавата ще фалира до март. Според Борисов през март положението ще е отчайващо, защото тогава парите в държавата ще свършат.07.05.2014 Държавата си фалира бавно и спокойно, рече Борисов12.06.2014 Бойко Борисов от САЩ: Държавата е в тежък фалит!25.06.2014 Бойко Борисов: Да обявяват официално фалит на държавата.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Временно пада и после пак се връща на власт, хахахахахахахах.
51
1
 
13
 
! Отговори
Бай Онзи преди 9 години
Тоя *** очевадно не е в ред! Не спира да ръси глупости. Допреди няколко години НС имаше здравна служба. Да не би да са я закрили. Индивидът има нужда от лекар. Но виновни за състоянието му са слугинските медии! Къде бяха тази сутрин да сравнят приказките му ден по ден. Нямаше ги. Пак. Никаква реакция за вчерашната му умопомрачаваща изцепка. Че и БСП денонощно го молили да им праща експерти. И пращал!? Бе хора, не проумявате ли, че си имаме работа с откровен ***! Или и ние сме *** а?
50
0
 
1
 
! Отговори
до неразбралите преди 9 години
Като им паднат хотелресторантите на морето, тогава може да паднат БСП, ГЕРБ, ДПС...
49
1
 
9
 
! Отговори
9999 преди 9 години
затвор за този нагъл престъпник ,добре че се провалиха с Пеевски и не можаха да съспат банките и държавата.
48
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ 8НЯМА ПО-ДОЛНОПРОБНО СБОРИЩЕ ОТ ББЦ !
47
6
 
15
 
! Отговори
иво преди 9 години
много е долен Бойко ,докага ще го търпим този престъпник ,какво ли не прави да досъсипе държавата и народа .