ГЕРБ заплаши с напускане на парламента

БСП умишлено провали кворума днес, смята Цачева
Обновена: 2 юли 2014 14:58 | 2 юли 2014 14:56, Камелия Цветанова
55
ГЕРБ заплаши с напускане на парламента
Цецка Цачева. Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ почти заплаши с напускане на парламента, който ще продължи да работи до 6 август. Причината за това стана несъгласието на опозицията с поведението на депутатите от БСП заради промените в Наказателния кодекс, които влязоха в дневния ред по искане на опозицията.

Според зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева от БСП умишлено са провалили кворума днес, за да не се обсъждат законовите поправки.

Още по темата
"Надявам се и призоваваме за пореден път за размисъл, за разум в това, което вършат, защото да загубим цял един ден в процедури за това каква да бъде програмата ни за тази седмица, след като вчера тя е уточнена между трите парламентарни групи, е недопустимо и няма да оставим без санкция едно такова поведение”, заяви тя.

Според нея управляващите за пореден път са демонстрирали неискреност в поетите ангажименти от тях.

"Оттук насетне ГЕРБ ще има реципрочни действия на това, което те ни предлагат. Без групата на ГЕРБ кворум не може да има в това Народно събрание. Няма да сме ние тези, които ще крепим тяснопартийните им интереси в последните дни на 42-то Народно събрание", заплаши Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
30
 
37
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ПРОСТИ И НАГЛИ ТОВА Е ГЕРБ!!!ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА ПОЧТИ НЕ ВЛИЗАТ!!!!!
25
20
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първите 3 месеца въобще не стъпиха в парламента и си почиваха, ама взимаха и заплати, така че даже трябва да положат извънреден труд и без никакви летни и зимни отпуски, да лъскат парламента ако се налага за да заработят парите си.
24
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БКП умира ...детето ми ще израстне в страна без БКП а мечтата на баща ми ще се збъдне - БКП да умре! Така както са карали него да погребва прятелите си след като са ги убили пред него !! Татееее скоро татеее ...скоро ще ги погребем тея животни който ти отнеха полвината живот само щото си гледам на запад!
23
18
 
32
 
! Отговори
безпартийна преди 9 години
Те кога ли са били през последната година в Парламента? Само заплатите си взимаха.
22
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още по добре без туй никаква работа не вършите ,само да ръсят глупости като лидера им *** -лакея на американските евреи ,злото което броди из света
21
12
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Чудесна идея. И да си направят снимка за спомен.Никога повече няма да бъдат....повече.
20
19
 
27
 
! Отговори
gost преди 9 години
Малко хумор предлагам на бостанското плашило баба цецка цачева и на останалите гербери да им купим памперси.Ще на 5 октомври като видят ще нямат мнозинство и ще се наложи да управляват в колиция герберастите си избършват насрания *** със памперсите подарени им от българския народ
19
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво друго може да прави един комунистически червей ? Освем да проваля, изнасилва, смазва, избива, краде, унищожава, унижава и тн... аз комунист да се умихва и да обича не съм видял - то и няма такива! Комунист род, семейство, прятелство и националност непризнава вие искате държава да управлява ...боже, боже ...видяхме ги 70 години избиваха хора и деца по улиците ***, 70 години върнаха българия в пред-турско робство ! Толкова сме зле в момента и всичко е само и единствено заради БКП! САМО!
18
16
 
23
 
! Отговори
Гената преди 9 години
дано да напуснат завинаги този свят гербаджи-башиите... без тях по-хубаво
17
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, сефте... те и без това много се заседяха там...
16
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затова тия нехранимайковци искаха да въведат и задължителното гласуване. Ще им напиша в бюлетината един голям червен *** за сполука.
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Три прости стъпки за да има някакъв шанс за България:Всички политически партии и движрния:1. Да напуснат парламента2. да напуснат страната3. всичките им имоти и финансови средства бъдат конфискувани
14
11
 
21
 
! Отговори
gost преди 9 години
Помощ бостанското плашило баба цецка цачева която плаши малките деца отново се обади.Герберастите заради отвратителното си поведение което отврати нормалните българи на изборите и те се отказаха да гласуват за тях ще имат само 30% отново няма да има мнозинство и ще се наложи да управляват в коалиция иначе пак ще духат супата.Но кои какво си надроби това ще сърба
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Завинаги ли? :)
12
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гербави и бесепари-сите са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. Със сигурност реших гласа си за Доган да дам, защото ми писна от тия лъжци, които искаха да въведат и задължително гласуване. Убедих се, че Местан е най-големият политик и демократ.
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОТОВОСАМО ДА ОБЕЩАЯТ, ЧЕ НИКОЙ ОТ ТЯХ НИКОГА ДА НЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА.НЕКА ПОМОГНЕМ ЗА ТОВА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ.
10
0
 
10
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
Нима трябва да сме пестиливи в задоволството си когато пред очите ни цял един народ е на колене?Нима трябва да прикриваме арката на нашия успех,под която сега ние сме стъпили тежко върху вас,особено когато знаем,че успяваме с вашето собствено съгласие?О,протоколи,възможно ли завинаги да увиснат Българите на тривиалното разделение на партиит и да не разберат,че те все са закачени на нашите конци и чуват нашите заповеди по един и същи начин?Тази разделетелна линия беше особена полезна за нас
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tezi hora imat polza ot anarhia. Ne im se raboti, zashtoto naroda im plashta i bez da rabotiat
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички ще бъдете пометени, защото плрекалихте с търпението на хората. Идва денят за равносметка какво управляващити са направили за родината си!
7
2
 
15
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
В едно общество, в което ние празнуваме всеки ден успеха на гениалната ни схема за ограбване на Българските гои, вече почти окончателно липсват каквито и да било прояви на нормални свободни същества.С много воля и качества ние успяхме така да объркаме гоите, така да деформираме плитките им разбирания за държавата, която сега е изцяло в наши ръце, че те вече нямат друг избор освен или да я напуснат или да минат директно в наша служба.