ГЕРБ заплаши с напускане на парламента

БСП умишлено провали кворума днес, смята Цачева
Обновена: 2 юли 2014 14:58 | 2 юли 2014 14:56, Камелия Цветанова
55
ГЕРБ заплаши с напускане на парламента
Цецка Цачева. Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ почти заплаши с напускане на парламента, който ще продължи да работи до 6 август. Причината за това стана несъгласието на опозицията с поведението на депутатите от БСП заради промените в Наказателния кодекс, които влязоха в дневния ред по искане на опозицията.

Според зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева от БСП умишлено са провалили кворума днес, за да не се обсъждат законовите поправки.

Още по темата
"Надявам се и призоваваме за пореден път за размисъл, за разум в това, което вършат, защото да загубим цял един ден в процедури за това каква да бъде програмата ни за тази седмица, след като вчера тя е уточнена между трите парламентарни групи, е недопустимо и няма да оставим без санкция едно такова поведение”, заяви тя.

Според нея управляващите за пореден път са демонстрирали неискреност в поетите ангажименти от тях.

"Оттук насетне ГЕРБ ще има реципрочни действия на това, което те ни предлагат. Без групата на ГЕРБ кворум не може да има в това Народно събрание. Няма да сме ние тези, които ще крепим тяснопартийните им интереси в последните дни на 42-то Народно събрание", заплаши Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
26
 
! Отговори
буч преди 9 години
НАСРАХТЕ СЕ! ВЗЕМЕТЕ СВЪРШЕТЕ МАЛКО РАБОТА БЕ МИХЛЮЗИ!
5
7
 
26
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 9 години
НЕ ПАРЛАМЕНТА,ДЪРЖАВАТА НАПУСНЕТЕ,ЦЯЛАТА ДС ШАЙКА,ГЕРБ МЕРБ,БСЕтаРАЗНИ,ВСИЧКИ КРАДЦИ КОИТО РАЗИГРАХТЕ НОМЕРА С БАНКИТЕ ЗА ДА ТЕГЛИТЕ ЗАЕМ БЕЗНАКАЗАНО
4
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Излизайте и оставяйте социалистическата *** сама вътре...
3
17
 
22
 
! Отговори
леле преди 9 години
Леле, таз дърта *** как плаши гаргите.Забрави времето когато проституираше с партийния секретар на Плевен.Сега е пълна с морал.Цъфнал герб, цъфнал, цъфнал, цъфнал герб.Може и да пее, освен да свири.
2
13
 
24
 
! Отговори
meri преди 9 години
Естествено, че всички са в играта. Номерата от последните месеци са за простия народ, който да тича за да избере поредния " спасител", а те да продължат да си делят баницата. ГЕРБ показа и днес, че е резервния вариант на ДПС!
1
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствения правилен ход на ГЕРБ ако искат да се съхранят като партия е да не влизат повече в този парламент. Видя се, че БСП-ДПС имат разрив само за пред хората, приемат си лобистки закони, назначават свои хора за години напред на ключови позиции - състав на Сметна палата, главен секретар на МВР. Бойко ако има малко акъл в главата няма въобще да влиза да им осигурява кворум на тия. А ако ли иначе - и той е част от играта и заслужава презрението на народа.