Агонията в парламента е пълна, смята Цачева

Датата за изборите 5 октомври не е подкрепена от ГЕРБ, посочи тя
Обновена: 6 юли 2014 09:14 | 6 юли 2014 09:11, Красимир Ангелов
70
Агонията в парламента е пълна, смята Цачева
Снимка: Булфото

Агонията в парламента е пълна, ситуацията в държавата е ясна - предизборна, ясна е датата на изборите - 5 октомври, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева при посещението си в Плевен в събота вечер.

Бившият председател на парламента уточни, че "датата 5 октомври по някакъв начин не е подкрепена от ГЕРБ - не са верни и слуховете, че има задкулисна договорка изборите да бъдат точно тогава, когато се очакват много гости от български произход по повод на мюсюлманския празник".

Главният въпрос сега е кога Орешарски ще подаде оставка, посочи Цачева. Според нея на 6 август с два указа президентът трябва да свърши три неща - да насрочи изборите на 5 октомври, да разпусне НС и да назначи служебно правителство.

По думите на Цачева "номинацията на Орешарски за еврокомисар е ясна за всички - това е Сергей Станишев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
21
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
И тая гнусна *** се намерила да говори за агония. Докато има и един жив гробар в тоя парламент, той винаги ще агонизира!
10
2
 
14
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 9 години
Да ви са честити!Вие си ги избирате!Хи-хи-хи!
9
7
 
20
 
! Отговори
За съд си Цецке преди 9 години
Голям мерак за тая оставка..., и като подаде Ореха оставка че ще цъфнете и вържете. Ама те от Герб са ми ясни , искат да няма кабинет и настане хаос и бъркотия, че да вземат направо властта без избори!
8
7
 
24
 
! Отговори
Недко преди 9 години
Борисов , Цачева и Цветанов не оставят държавата да си поеме въздух! Постоянно нещо са недоволни, все някой им е крив, все правят интриги и скандали и въобще насаждат негативна енергия!То което и Правителство да дойде, тия няма да го оставят да работи ако не са те, разбира се!
7
9
 
27
 
! Отговори
Цачева, скрий се преди 9 години
Тая така се излага в оня клип дето ги кара да пеят "цъфнал Герб" ,че не е истина. Държи се точно като класна , че даже им се кара как да пеят , ужас!
6
10
 
34
 
! Отговори
Балона - ГЕРБ преди 9 години
Откакто се появи Герб на сцената държавата все повече и повече затъва! Преди да дойде Борисов положението беше много по-добре , не знам дали си спомняте , но тогава заплатите бяха започнали да се повишават и то много! Аз имам много авери дето бачкат на различни места и са ми казвали че взимали над 1000 лева(от Варна съм). Шефовете на фирмите им даваха дори бонуси всеки месец!Откакто се появи този пожарникар всичко се срина , затвориха с Дянков стотици хиляди фирми, оствиха хората на улицата и с
5
4
 
13
 
! Отговори
Цфнал ГЕРБ преди 9 години
Убаво ни е Цецето,го плюйте!
4
6
 
26
 
! Отговори
Смешници преди 9 години
Тази е един от многото придворни шутове на Борисов! С каква хъс само се борят за неговото благосъстояние и за власт и пари!
3
5
 
25
 
! Отговори
ХМ! преди 9 години
АГОНИЯТА ВИЕ Я ПРАВИХТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА СИ ИГРАЕХТЕ НА "*** МИ ДОЙДЕ МИ" НО ЗАПЛАТИЧКАТА СИ Я ВЗЕМАХТЕ НИЩО ЧЕ ЗА ЕДИН ЛЕВ РАБОТА НЕ СВЪРШИХТЕ МНОООГО СТЕ "ЗАГРИЖЕНИ" ЗА БЪЛГАРИНА ЧЕ ИСКАТЕ ПАК ДА УПРАВЛЯВАТЕ Е НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ
2
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И датата е подкрепена от Герб, и договорката е налице, и няма да ви изберем!! А вашият да внимава, че ще получи инсулт от тръшкане за власт.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Травестит