Нормално е жена да поведе БСП, изтъкна Манолова

"Дамите са по-ефективни в условия на криза"
Обновена: 21 юли 2014 10:08 | 21 юли 2014 10:07,
69
Нормално е жена да поведе БСП, изтъкна Манолова
Снимка: БТА

Би било нормално жена да поведе БСП в тази трудна ситуация, в която се намира партията.  Това заяви зам.-председателят на НС Мая Манолова в ефира на Нова тв. Според социалистката жените са много по-чувствителни, по-справедливи и по-ефективни в състояние на криза.

Ние, жените в БСП показахме, че можем да водим битки, да защитаваме каузи. Очаквам делегатите на Kонгреса да осъзнават огромната отговорност, която имат, не просто за да изберат лидер, но и да определят бъдещето на БСП, коментира тя. 

Още по темата
Манолова направи и уточнение защо влиза в битката за председателския пост в БСП.  „Ядосах се от опита лидерът на БСП да не бъде демократично избран, а буквално да бъде назначен, да бъде посочен”, заяви тя.

Зам.-председателят на НС обеща, че ако ѝ бъде гласувано доверие на 27 юли, ще даде на местните структури правото да излъчат своите водачи на листи за предстоящия вот. „Обещавам да е така. Досега "Позитано" определяше листите на София, Варна, Бургас и други градове“, обясни Манолова.

Според нея, „ако местните структури могат сами да изберат своя лидер, който да ги води, това ще мобилизира енергията на хората.“

Ще прекратя практиката важните решения да се взимат извън БСП, от определен тесен кръг, категорично заяви острието на левицата.

Според нея на 27 юли делегатите ще изберат лидер, който да може да изправи партията на крака. „БПС ще бъде оглавена от човека, който убеди делегатите на Конгреса, че може да води партията към изборите на 5 октомври.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: БСПМанолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
По думите на Денди трептяла от секс .На снимката изглежда,като мръсен *** закачен на простора да съхне.Жал ме е за БСП.
10
0
 
3
 
! Отговори
Подходящ виц преди 9 години
Закъсала кокошката за пари и решила да практикува най-древната професия. Наконтила се и тръгнала по горската пътека. Среща Мецан:- Мецане, за пет лева съм твоя!Мецан бил два месеца на мед и пчели и се съгласил. Оправил я, след което кокошката продължила. Срещнала вълка, който също я оправил. Навътре в гората тя срещнала заека. След малко Мецан и вълкът чули крясъците на кокошката. Отишли и що да видят - заека скубе перата на кокошката едно по едно.- Какво правиш бе, Зайо?- Платил съм пет лева за нея! Искам я гола!Прочети още на: dnes.bg/blogini/2014/07/17/edni-ot-nai-dob
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да - Корнелия нинова
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да го поведе.. БСП и в момента потъва, тогава съвсем ще изчезне. Жалко, че нямаме нито една силна социалистическа партия. Демокрацията е хубаво нещо, но трябва да има и силна социалистическа партия в парламента.БСП са само крадци.. те за друго не стават.
7
0
 
8
 
! Отговори
God преди 9 години
Ами то и сега жена води БСП - Сергей.
6
2
 
8
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Станишев беше средно едър и за тва хем вървеше хем не!!!Орешарси не става прекалено е кльощав!!!зя жена става само ако беше Меркел но тя е демократка!
5
4
 
4
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
съжалявам ама не одобрявам!!!!Жена не може да се изпречи срещу мутрата нали ще я нарече пикла!!!!ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ЕДРИЯ ОТ БСП И ТОЙ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП ЩЕ УВЕЛИЧИТЕ МНОГО С НЕГО!
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Маааа, най-нормално е да е жена, на Доган му писнаха вмирисини мъжки дупета!!!! Плюс това жената предлага две възможности и отпред и отзад, което устройва ДПС-то!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 9 години
kristelina georgieva se e kasvala stalinka georgieva a sega e kristelina mnogo ja hvali boiko imat obschi dalaveriki moje bi no nama da e tja to ne savisi ot orescharski stiga ste govorili glupusti ta stanlinka ne ja mislete 18,000 eur.na m.a i dr.blaga ima komuniskata ot bkp sascho no e si kasva pravilnoto ima stalinka sascho ja e sram stalinka e boiko e po hubavo imae
2
1
 
11
 
! Отговори
Сер Гей Стани С Шев преди 9 години
"Дамите са по-ефективни в условия на криза"Няма нищо по-ефективно от гей с шевове отзад направени от Доганя, независимо дали има криза или не. Така зове партията, Манолова. Нека не се нападаме, ние шефовете от БСП-то, изотзад. Некоректно е.
1
2
 
9
 
! Отговори
Дракона преди 9 години
хаха тая яко се натиска да е шеф и Станишеф и той сигурно ще се мъчи да я насади там. голям кеф, тия са златни хора за България