Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера

"Няма нищо построено, само спрени проекти", коментира Борисов
26 юли 2014 15:58,
300
Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера
Снимка: ГЕРБ

Правителството не постигна успех в нито една сфера. Това каза пред журналисти в Царево председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му има тотален срив в икономическата, социалната, финансовата и политическата сфера в страната.

"Нито една партия досега не е изпадала в такова падение, в каквото изпадна БСП”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Относно политическата обстановка в страната Бойко Борисов коментира, че през октомври положението може да стане много страшно дори апокалиптично, ако хората не посочат категорично кой да управлява България. Затова не изключвал вариант служебното правителство да управлява не два месеца, а много повече. Той заяви, че няма представа каква ще бъде структурата на служебното правителство.

Председателят на ГЕРБ се възмути от развоя в отношенията между доскорошните коалиционни партньори БСП и ДПС, които „цяла година се прегръщаха и целуваха, една година „Атака” ги подкрепяше, а сега се обиждат и воюват по между си“. Той упрекна правителството в оставка, че България взима 10 млрд. лева европейски средства и няма нищо построено, а само спрени проекти и европейски програми. Като пример лидерът на ГЕРБ посочи спряното изграждане на четирилентов път от Бургас до курорта "Слънчев бряг".

„Това ще остане в историята на политиката в България – мандатоносителят да бяга от парламента, да няма кворум заради него”, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира предстоящия избор за нов председател на БСП, който ще се състои утре. „Пожелавам на БСП да си изберат лидер, но дано да е лидер, който да може да си управлява партията”, заяви Борисов.

Бойко Борисов коментира и твърденията в публичното пространство, че има сближаване между ГЕРБ и ДПС. По думите му всеки ход на партията е грешен, тъй като излизало, че подкрепят ли бюджета, ще бъдат „пришити” към ДПС, а, ако не го направят – че бламират президента Плевнелиев.

Борисов бе в Царево за откриването на фар-скулптура. Той заяви, че от ГЕРБ са вложили 120 хил. в направата на съоръжението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее новата коалиция БОСТАН, създадена от ГЕРБ и ДПС!
130
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Четири години беше на власт. Цъфнахме и вързахме. Потънахме в охолство и безгрижие. Сутрин казваше едно, на обяд - друго, а вечер се отричаше от думите си. И доколкото Главбулгарстрой е негова фирма, да, "строил е"!!! Уж градеше, а всъщност крадеше. Отново ни чакат отчаяние и безнадежност. А тъпите провинциали си го изкарват в омраза към жителите на София, вместо да си подгонят местните феодали и да разграничат действията на правителството от себеподобните си.
129
1
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 години
Това ще остане в историята на политиката в България мандатоносителят да бяга от парламента, да няма кворум заради него, заяви още той.Мандатоносителят оттегли доверието си от правителството, нищо повече. За сметка на това ГЕРБ и ДПС заедно тръгнаха да подкрепят последните зулуми на кабинета 'Олигарски'. Пък и по отношение на кворума - КОЙ цяла година се скатаваше от работа? Чии депутати влизаха в зала, но не се регистрираха? И само си играеха на тука има - тука нема....
128
1
 
9
 
! Отговори
Нели преди 9 години
Е каква дясна партия е Герб само като ги погледнеш кой са то партиини секретари то от службите то от МВР то от ДАНС то синчета на бащи където са работили в окръжия комитет на партията БКП кажете нещо ако греша ще се извина ако и вие сте такива където ще гласувате за тях това е друга бира
127
10
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До sТи понеже не си *** би трябвало да знаеш, че ако не беше Атака това "правителство" нямаше да го има и нямаше да ни върне с 10 години назад...
126
1
 
14
 
! Отговори
FMC преди 9 години
Какви шосета пък е строил тоя? 5 пласта асфалт положи към Дунав Мост и само след два месеца се появиха огромни дупки. Уж се опитаха да ги оправят и го направиха на места, но малко след това и останалата неоправена част стана като абразив. С 60 км/ч не може си чуеш приказката в колата от шум, предизвикан от контакта на гумите с настилката. Сега вече е дупка до дупка. Доколкото знам, тоя път не е приет вече няколко години. Предния асфалт бе на поне 30 години и бе по-добър . Хавал да ви е цар ББ.
125
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе Бойко нали и на теб ти сърбахме попарата три годи и половина нали управляваше с всенародня любимец Симеон Дянков и накрая го изгони нали управляваше с Калинки с Лъчо мозъка с Ваньо Танов с ЦВ цв с Фидосова с Мишо бирата къде нема да го закачаш,с фелшера от Враца земеделския министър Миро Найденов нали набутваше милиони субсидии на зърнената мафия нали си хвърли оставката накрая от убаво към народа сигурно що се не скриеш
124
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sЩото там е събран елита на ***... В бАтака...
123
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изказване на подчинената част от коалиция БОСТАН (Борисов + Местан) :)) Великият спасител от банковата криза :)))
122
15
 
17
 
! Отговори
s преди 9 години
Само Атака му е в устата на тоя ***.
121
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а пък съм *** на Цецка Цачева да знаете
120
17
 
0
 
! Отговори
Дуалити преди 9 години
Навсякъде в живота е така. Има специалисти по съграждане и специалисти по тотална разруха. Станишев е обаче е всеобхватен специалист. Разруши БГ, разруши БСП, сега е ред на ПЕС..
119
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що не каже като е мъжкар и като вие вдлъбнатите ще гласувате за него нека ви каже какво се е договорил с Чичо Сам за доброто на български народ
118
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във форума пишат само трима *** атакисти и един *** на Кутев...
117
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми тоя не ни ли управляваше до преди година и нещо!? С Калинки, Снежанки, Цецо, Мецо и т.н. и т.н...полуграмотни или направо неграмотни...Крадаха, влачиха, строиха шосета, които пропадаха на 1-вия месец..И не млъкиняше да плямпа глупости! Смота се като *** 3-4 месеца преди да му изтече мандата и сега отново се подава през прозореца! Не ***, а турбомакси наглец! Ако пак го изберат-жална ни майка! Господ да ни е на помощ!
116
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, Боко, Тикво празна, като всичко при теб беше цветя и рози и мед и масло, защо народеца се вдигна и те изгони с камъни.И защо ти страхливецо се скри в Правителствена болница, та трябваше да идват и Патриарха и ходжата да ти баят против страх.Сега пак надигаш глава от калта и искаш да се върнеш на бял кон за да продължиш да съсипваш Държавата и да малтретираш народа.За толкова късопматни ли ни взеваш ?
115
4
 
21
 
! Отговори
Бенковски преди 9 години
Ако Герб вземе власта гответе се за Майдана българи и кой остане това е положението
114
5
 
18
 
! Отговори
до 138 преди 9 години
Абе вдлъбнат, Борисов не е никаква дясна партия бе ! Оф егати простия матриал, заслужавате да сте бедни и последни в Европа, ***!
113
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е сега ако не направи 5 милиарда няма кога. Финансистите казват че на държавата не и трябва нов заем. Но на Бойко му трябва.....
112
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бокоо февруари месец май ще играе дряновицата този път и няма да имаш време и оставка да даваш