Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера

"Няма нищо построено, само спрени проекти", коментира Борисов
26 юли 2014 15:58,
300
Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера
Снимка: ГЕРБ

Правителството не постигна успех в нито една сфера. Това каза пред журналисти в Царево председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му има тотален срив в икономическата, социалната, финансовата и политическата сфера в страната.

"Нито една партия досега не е изпадала в такова падение, в каквото изпадна БСП”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Относно политическата обстановка в страната Бойко Борисов коментира, че през октомври положението може да стане много страшно дори апокалиптично, ако хората не посочат категорично кой да управлява България. Затова не изключвал вариант служебното правителство да управлява не два месеца, а много повече. Той заяви, че няма представа каква ще бъде структурата на служебното правителство.

Председателят на ГЕРБ се възмути от развоя в отношенията между доскорошните коалиционни партньори БСП и ДПС, които „цяла година се прегръщаха и целуваха, една година „Атака” ги подкрепяше, а сега се обиждат и воюват по между си“. Той упрекна правителството в оставка, че България взима 10 млрд. лева европейски средства и няма нищо построено, а само спрени проекти и европейски програми. Като пример лидерът на ГЕРБ посочи спряното изграждане на четирилентов път от Бургас до курорта "Слънчев бряг".

„Това ще остане в историята на политиката в България – мандатоносителят да бяга от парламента, да няма кворум заради него”, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира предстоящия избор за нов председател на БСП, който ще се състои утре. „Пожелавам на БСП да си изберат лидер, но дано да е лидер, който да може да си управлява партията”, заяви Борисов.

Бойко Борисов коментира и твърденията в публичното пространство, че има сближаване между ГЕРБ и ДПС. По думите му всеки ход на партията е грешен, тъй като излизало, че подкрепят ли бюджета, ще бъдат „пришити” към ДПС, а, ако не го направят – че бламират президента Плевнелиев.

Борисов бе в Царево за откриването на фар-скулптура. Той заяви, че от ГЕРБ са вложили 120 хил. в направата на съоръжението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
4
 
17
 
! Отговори
Буйко Ленторезача преди 9 години
ГЕРБ ликвидираха много повече отколкото направиха само с рязане на ленти.
150
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко владее да заблуждава найвниците да гласуват за герб и после тия същите го псуват
149
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек като чете какви глупости ръси мутрата си казва, че сме затънали до гуша, а всъщност всичко е в пъти по добре откакто ГЕРБ си заминахаПросто хората с по-слаба психика се пречупват от медиийните атаки на Бойко идващи от всякъде и започват да си мислят, че говори истини.
148
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски спря шоковото поскъпване на тока при Тиквата. Отпусна и повече влакове на БДЖ спрени от ГЕРБ.
147
3
 
19
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Всички чухме как Борисов иска нови кредити за държавата, които са абсолютно ненужни! Целта е да се покаже една негативна ситуация, след която той идва и оправя всичко! А нещата, всъщност, са си оправени.
146
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали Орешарски след като правителството раздаде 500 мил. лв. на общините за зали, инфраструктура и основни ремонти на обекти ще бъде канен от кметовете да реже лентички? Не, но ако беше др. Борисов на власт със сигурност барабар със 100 *** и телевизии.
145
2
 
16
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
БОЙКО Е ***,НО ВЛАДЕЕ ДО СЪВЪРШЕНСТВО МАНИПУЛАЦИЯТА! ТОЙ КАЗВА ТОВА,КОЕТО НАРОДА ИСКА ДА ЧУЕ И ВЪРШИ ТОВА КОЕТО Е ИЗГОДНО ЗА НЕГО!
144
2
 
11
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Аз съм бил всичко! Бил съм кмет, бил съм главен секретар, бил съм премиер! БИЛ съм и виновни и невинни, БИЛ съм и с бухалка, БИЛ съм и с плесник, даже на оня дето разплака доведената ми щерка му БИХ един, два шамара и Вие всичко написахте, щото аз обичам, когато се пише за мен и къв съм мъж, ама най-много съм БИЛ когато бех у групировките.
143
3
 
17
 
! Отговори
Вилхелм фон Лееб преди 9 години
Пожарникаря отново сложи тениската с цвят "патешки дрисък" и развъртя ножиците! Интересно, дали е сложил в устата на момата в народна носия залък хляб??Чакаме те, о Боже, отново да въртиш ножиците, да плещиш безумия от сутрин до вечер, но няма да е задълго, най-вероятно до зимата!!!
142
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
seminar4e v Burgas za6to ne v Vidin za6toto nqma kade da si pe4e gazo.A Az nemoga da si pozvolq more.
141
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Друго си е да запашеш ножица на кръста и да режеш ли режеш на всеки метър по две ленти. Липсваше ми ленторезко и неговото дискретно присъствие на екраните и във вестниците. Лошото е че е понаедрял и нов по- голям телевизор ще трвбва да замести сегашния, но шоуто си струва.
140
1
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Боже какво ни чака ако този не полу, а пълен *** отново дойдат на власт.Не ми се мисли.Трябва твърдо да се гласува с една бюлетина-против този *** и тотално объркан човек. Боже прибери си недоразумението. А американците и запада нека добре да си помислят кого подкрепят, защото направо се излагат.
139
1
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Попитайте Тиквата, каква е била връзката му с Първа частна милиция и покойния Мечката от Бургас през далчната 1993-1997 година!
138
2
 
14
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Така и не разбрах защо на тоя безумец му се дава трибуна? Кое налага да ни го натрапват за наша сметка? По какви причини Борисов диктува какво да и какво не на тая територия? Защо държава, която има ръст, макар и минимален, но над 1% БВП, след разрухата, наследена от управлението на Борисов, принуждава населението да слуша истеричните изблици на тоя откровен ***? Как е възможно всичко това?
137
2
 
12
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
А финалът вече сме го виждали Боко с високо кръвно налягане, в стая с южно изложение в Правителствена болница.
136
2
 
12
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Оттук нататък ни очаква скромна закуска ...посна пица, турско кафе и асфалт.
135
2
 
11
 
! Отговори
щумпф преди 9 години
наи големият успех на орешарски почти нахлузиха чалмата на тиквата тиква с чалмая ха ха
134
2
 
13
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Всичко в и около ГЕРБ вони, смърди.Тоава е само върхът на айсберга. Далаверите са навсякъде: зала Армеец, магистрали, метро, здравепазване, здравна каса, железница (инфраструктурата), отряд 28, Белене (парите на HSBC), митници, конртрабанда, няма място където да посочиш и да не се е крадяло на поразия!
133
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
един *** да срешна от бкп_бсп_дпс_атака до там ще му е писането
132
1
 
13
 
! Отговори
FMC преди 9 години
На ББ бих препоръчал да мине по пътя Русе-Варна, който бе направен само за едно лято - миналото, след като той подаде оставката си. И нека тогава говори врели некипели, как Орешарски не бил построил нищо. ***. Да дойде тук и да види, как Спортната ни зала, която се строи от поне 30 години, вече е почти завършена. Защо? Ами защото го няма ББ на власт. Нищо че кмета ни е гербаджия. Ако не бе правителството, щяхме да видим спортна зала през крив макарон.Не ми трябва човек,който гледа само София