150 на изпит за депутати при Борисов

Не трябва да има издънки в листите, предупредил лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 юли 2014 07:55 | 28 юли 2014 07:08, Веселина Йорданова
222
150 на изпит за депутати при Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

150 души ще чакат на опашка пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в седмицата след сформирането на служебния кабинет, пише "Стандарт", цитирайки високопоставени източници в партията.

"Искам да видя и да се запозная лично с всички, които са сложени до 5-о място в листите на ГЕРБ", заръчал Генерала на своите и ще препита първите петима от всички листи в съответните избирателни райони.

Кандидат-депутатите ще минат през своеобразен тест, преди да бъдат обявени официално в листите на партията на вота наесен.

"Влизаме в изборите с почти сигурна победа, но не трябва да имаме издънки в листите", казал Борисов пред членове на Изпълкома. И предупредил, че кандидат-депутатите трябва да са доказани професионалисти, образовани и хора с авторитет.

Борисов настоял да има и баланс в бъдещата парламентарна група по отношение на силни юристи, икономисти, финансисти и др.

Част от сегашните депутати ще са задължително в листите, защото този път Генерала иска от своите и парламентарен опит.

"При наследството от това управление трябва светкавично да имаме закони за стабилизация на държавата", аргументирал се Борисов.

Събранията на отделните звена в страната за номинации на кандидат-депутати се провеждат до края на месеца. В началото на август Изпълнителната комисия ще отсее най-добрите, а думата накрая ще има лидерът Борисов.

Логично от цялата страна най-много предложения за водачи на листи има за Борисов. Следват го Цветан Цветанов, Делян Добрев, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Красимир Ципов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
5
 
23
 
! Отговори
шоп-1 преди 9 години
Ще ги изпитва по романа ВИНЕТУ
95
14
 
18
 
! Отговори
смешка преди 9 години
Нов лозУнг на тиквата: Стани депутат от герб = дупедат на дпс!Изпитът ще се проведе с тест :)) необходими документи за кандидатстване:най-малко военно звание - генерал;образование- пожарникар;спортни умения- футболист;артистични умения- лъжец;собственик на КТБ.Такса при подаване- 100 000лв.
94
7
 
17
 
! Отговори
плоски сметки преди 9 години
Никой нормален кандидат няма да спи пред къщата на доносника от шесто, а само гъзолизците, нещастниците и корумпираните кандидат дупедати. Хора, опомнете се, да ги изхвърлим герберите от политиката! Толкова са жалки и самодоволни. Представете си Кристалина, Дянков или друг да чакат на опашка, никой качествен експерт няма да се подложи на такъв позор, пък и вече всички ***, ще дебнат да ги снимат и компрометират. На война като на война. Май ще се сменя явката :)
93
12
 
2
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
До Бате Бойко 107 Abe 4ove4e , kakvo ti pravi udovolstvie da se gavri6 s Boiko ? To komaqi na drugo ne si i sposoben , kato ti gledam umstvenia bagaj
92
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
klasniq rakovoditel boiko pogarnikarq oh male
91
7
 
12
 
! Отговори
СЛИВЕНСКИ ЦЕНТЪР БЕК преди 9 години
В ГЕРП-СЛИВЕН....ИМА САМО МУТРИ И БАНДИТИ, ТУКА ОТ ПАРТИЯТА НА НАРКО КРАЛЯ БОИКО МЕТОДИЕВ.
90
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво се учудвате.Нали помните преди няколко месеца онзи г-н от неговата партия,който уж остава в герб,а отиде във Варна ли,Бургас ли да целува Бареков.За този излезе в медиите,че е с диплома 3.20,май толкова беше и средното.Такива ни управляват.
89
9
 
24
 
! Отговори
Изпит преди 9 години
Изпита ще е следния :Бойко пита : колко пари ще отклоняваме за наши си работи и колко пари ще даваме на хората, ще им вдигнем ли доходите?Кандидата отговаря: започваме рекет на бизнеса така че да фалират тия дето не са нашите, а за хората нито един лев няма да дадем за да си го приберем !!!Тогава Бойко казва : назначен си !
88
23
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Не се занимавайте с човека, който е доказал, че си разбира от работата.Занимавайте се с новия си председател, да го пратрите своевременно на уогопед.
87
6
 
19
 
! Отговори
иво преди 9 години
Ккавото и да прави тиквата пак ще реве след изборите.
86
5
 
17
 
! Отговори
стефан преди 9 години
Къде е Сратан да ни помогне най накрая?
85
6
 
16
 
! Отговори
мук преди 9 години
Всички престъпници сега са към Банкя ужас.
84
8
 
23
 
! Отговори
Бойковист преди 9 години
Кандидатите да си носят суха храна - за предпочитане филии с мас,които могат да споделят с Винету.Отделно се изискват силни познания по книгите на Майн Рид.
83
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще им проверява кратуните. Ако са напълно кухи, значи стават за депутати на ГЕРБ!
82
13
 
9
 
! Отговори
... преди 9 години
Обичам миризмата на таковани комунисти рано сутрин.
81
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лицемерието на другарите от Герб. При тях може всеки да бъде избран в листите. Няма значение дали е пребоядисан комунист, топ-ченге, висш военен служил на БКП, мултак, внук, син, дъщеря, братовчед на висшия ешелон на БКП. Една еклектика от всякакви хора, алчни за власт и пари без идеи. Важното е да слушкат др. Борисооооф и да гласуват под единен строй като болшевики. Тези хора са готови на всичко да се докопат до властта. Е няма такава държава. А ние народ ли сме или стадо, което ще допусне това
80
6
 
18
 
! Отговори
фтболизд преди 9 години
че ги испитва по ританье на топка, оти он само това омее, донекаде, примерно.Местан ще ги преглежда по-обстойно и задълбочено, мераклийски, влюбено.
79
2
 
28
 
! Отговори
Син преди 9 години
Гербави и бесепари-всички са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. Не се ли изметат на изборите-оттърване от комунизма-идиотизма просто няма, и ще си останем в клоаката не само на ЕС, но и в нормалния човешки свят. Други *** отзад просто няма.
78
5
 
21
 
! Отговори
някой преди 9 години
Като не иска издънки да махне първите 5 в листата. И да не е председател на ГЕРБ. А най-добре да се маха от България, че натвори толкова лошотии...Просто се питам как хора като него, Цветан Цветанов и първите 5 в листите могат да спят спокойно или изобщо да спят. Но съм сигурен, че ако хората не ги накажат за делата им, ще получат своето възмездие все пак, някой ден....
77
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гербавите комунисти и милиционери още не проумяват, че никога повече няма да управляват.