Местан увери Миков в „градивната нагласа на ДПС“

Лидерът на ДПС приветства Миков, че не залага на дребнава партийност
Обновена: 28 юли 2014 14:07 | 28 юли 2014 13:01,
49
Местан увери Миков в „градивната нагласа на ДПС“
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДПС Лютви Местан поздрави Михаил Миков за избирането му начело на БСП. В честитката си до новия лидер Местан му пожела „политическа авангардност“ и го увери в „градивната нагласа на ДПС“ за реформи.

Още по темата
Поздравителното писмо идва в момент на силно напрежение между доскорошните партньори. Искрите между БСП и ДПС прехвърчат цяла седмица, а кулминацията дойде в петък, когато ГЕРБ и ДПС прокараха свикване на извънредно заседание на парламента за актуализацията на бюджета въпреки нежеланието на БСП. Тогава социалистите обявиха, че има формирано ново мнозинство и заподозряха, че ГЕРБ и ДПС могат да направят правителство.

„Във Вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското бъдеще на България“, пише още председателят на ДПС.

Той изтъква победата на Миков на фона на оспорваната надпревара между знакови лица на БСП. „Ценя спечеления от Вас избор. В него различавам силата на собствената Ви политическа и парламентарна аура на опитен политик с европейска комуникативност и категорична самостойност“, се казва в поздравителния адрес на Местан.

„Преди да завърша с полагащото Ви се уважение, Ви уверявам в градивната нагласа – лична и на ДПС – да влагаме политическата си себестойност за националните приоритети, през които да преведем България през реформите за висок стандарт на гражданите и за стабилна демокрация в държавата“, пише още лидерът на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PITAM SE KOLKO ZLINI O6TE 6TE IZTARPIM OT TEZI PRODAJNICI SRAM
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DPS MAFIOTSKA STRUKTORA VPILA SE KATO KARLEJ V SNAGATA NA ISTRADALIA BG NARODEC
23
1
 
6
 
! Отговори
горчивата истина преди 9 години
Не вярвам в " добрите намерения " и " да работим за България, за народа " на ДПС! На никого от ДПС! Подмолни, фалшиви, лицемерни, продажни...Не бива по никакъв начин да бъдат допускани в парламента. Да " балансират политическия живот ", решенията , да " работят в полза на България ".
22
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Аферим аркадаш!Астигматичността на посланията ви може да доведе до апоплексия дори Ахриман, особено ако не си е сложил афтършейва.Вие, разбира се, неизлечимо атрибутирате произволно адуера си, след което е нужна аблуция, за да се избегне апостоза.За да не излезете в защита на анемичния си постанималистичен наратив, не е зле да антиципирате алергии от медийните ви изяви. Това обаче едва ли ще се сбъдне предвид засилващата се агравация на състоянието ви. Пийте айрян, това помага!Анадъму ага?
21
1
 
1
 
! Отговори
М.Миков преди 9 години
Ако не спечелим нито едни избори поне ще ни и весеуоЗаклуех се
20
1
 
2
 
! Отговори
турската баня преди 9 години
КОАЛИЦИЯ ЗАВИНАГИ БКП-БСП+ДПС''ОХ БОЛИ,АМА Е ШЕКЕР''СМЕНЯ Теляка в турската баня сърГей с бай мишо-мастиката,само да не се подхлъзне,че он че требва после да бега в брюксел...
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ким, ба Местан?!
18
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще гласувам за ГЕРБ, за да го набия болезнено на БСП и ДПС.
17
0
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Лошо нещо е интернета,докато се издъниш и си се лъснал в целия си блясък.
16
0
 
1
 
! Отговори
Местан преди 9 години
Ние също сме зад вас и чакаме да кажете кога сте готови!
15
2
 
2
 
! Отговори
до ДПС преди 9 години
НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местян!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местя!
12
12
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ ще ви смачка преди 9 години
Бате Бойко ще ви прегази на изборите и ще спечели мнозинство, без дори да го заслужава. Ще ви победи не защото е по-добър от вас, а защото народът иска да изгони незаконната партия ДПС, която бе създадена в противоречие с конституцията. Не може една антибългарска, етническа, противоконституционна партия да определя бъдещето на България и да управлява без 5 милиона българи да са съгласни. Ако се съберат тези 5 милиона българи на протест, повярвайте ми ДПС ще бъде забранена според конституцията.
11
5
 
8
 
! Отговори
ЧЕСТИТО ЗАВЕРА др преди 9 години
КОАЛИЦИЯ БКП_БСП_ДПС ОХ БОЛИ,АМА Е ОЧЕН ХАРАШО!!!
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви е честита новата коалиция БОСТАН
9
4
 
19
 
! Отговори
БСП = ДПС преди 9 години
Слейте се, така ще е най-добре както за БСП, така и за ДПС, а също и за българския народ. Като знаят, че сте една партия и ще ви броят за ДПС. Сега не знам защо не ви броят за ДПС, но вие не сте никакво БСП и никакви наследници на БКП, вие сте ДПС и спокойно можем да ви наричаме турци.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички вИЕ плачете за флоберка .. тогава не охрана и полиция , ами и господ не може да ви спаси !
7
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС събориха Орешарски заради тайния си съюз с ГЕРБ.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такава дума авангардност в българския език има ли? Г-н Местан се изживява като съвременен академик Балан и заразява езика ни с поредния неологизъм.