Кристалина Георгиева за номинацията: За мен е чест!

Еврокомисарят направи първи коментар във Фейсбук и Туитър
Обновена: 6 авг 2014 17:23 | 6 авг 2014 17:22,
161
Кристалина Георгиева за номинацията: За мен е чест!
Снимка: архив Булфото

Еврокомисарят ни Кристалина Георгиева използва социалните мрежи, за да благодари за номинацията й за втори мандат. На първото си заседание днес служебното правителство реши тя да е кандидатът на България за член на новата Европейска комисия.

Още по темата
„За мен е чест и отговорност да съм кандидат на България за втори мандат в Европейската комисия. Благодаря на всички, които ме подкрепят“, написа Георгиева в профилите си във Фейсбук и в Туитър.

Нейната номинация се превърна в една от най-обсъжданите теми по време на мандата на предишното правителство. БСП отказа да я подкрепи официално, но за сметка на това на една от срещите в Брюксел вече бившият премиер Орешарски застана зад кандидатурата й. ДПС също обявиха, че са зад нея, а вчера и президентът обяви официално, че тя ще бъде българската номинация.

В момента Кристалина Георгиева е еврокомисар по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи. Днес кабинетът „Близнашки“ издигна кандидатурата й за върховен представител по въпросите на външната политика на ЕС. „Играем за победа, ако не успеем, тогава ще мислим за други варианти“, каза при обявяване на номинацията служебният премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
ISKREN преди 9 години
СУПЕР Г-ЖО ГЕОРГИЕВА , ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ОТПРАЗНУВА И ДА ГО ПОЛЕЕМ , КАКТО ОБИКНОВЕННО ВСЕКИ ДЕН С ПО ЕДНА БУТИЛКА , НЕЩО НОРМАЛНО ЗА ВАС !
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кристалина Георгиева за номинацията: За мен е чест!но най-вече много кинти в края на всеки месец и потенциално възможни изгоди от познанства, услуги и все таквиз непорочни практики
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kakva 4est be do oniq den neznamehme koq si ti !!! 4est zaeba bankata uj si golqma rabota mai v EC parlamenta e po qka banicata . I TAZI KOI SHTE KAJE KAKVO E NAPRAVILA V EC ZA BALGARIQ/NAVODNENIETA KAKVO NI DADE EC .KAKVO NAPRAVI VAPROSNATA JENICA 00000000000000 SAMO SI PALNI DJOBOVETE .MRASNI KRADCI
94
2
 
3
 
! Отговори
бг глупост преди 9 години
абе малпоумници, поинтерсувайте се малко как работи ЕС и в частност комисарите в ЕК и тогава плюйте по жената! Българска му работа, *** като *** и невеж по всички параграфи, ама умира да дава акъл и все някой друг му е виновен!
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е този червен *** дето си ръси простотиите по всички сайтове просто вече се оля....,защото простотията му не му позволява отвреме ,навреме да му светне лампичката да спре.....Ами лайнъо червен ако ти предпочиташ Сергей или Вегенин вземи си ги в къщи ,или на Позитано и си ги милвай, прави си с тях каквото искаш ,но не ни ги натрапвай тези меки китки.....те ли са по -достойните . Ако Кристалина е Сталинка тия двамцата какви са ?
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Будю Мазнияче си мазен е видно ,че не си българин е също видно и си само комунист-това изчерпва въпроса!
91
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Болшинството коментиращи не са доволни от досегашната дейност на нашата еврокомисарка и не искат повече тя да ни представлява в ЕС. Е, няма ли кой да види тази истина и да не ни пробутва тази бита карта?
90
3
 
2
 
! Отговори
Будю Мазния преди 9 години
Аз наредих на Пиздю да назначи Близаков за премиер. Пиздю нареди на Близашки за предложи Сталинка. Както знаете *** съм, но ми се дава да зная, че нашата избраница еврокомисар няма да стане. Там всичко отдавна е решено. Иначе, кой ще откаже, че Сталинка не е помагала на България. Видяхте колко пари изсипа ЕС за Бисер, Аспарухово и Мизия.Думам да я направим редовен премиер, а пък аз ще стана президент. Моля простаците да гласуват за моята групировка, на 5 октомври,когато ще берем тиквите.
89
0
 
5
 
! Отговори
Комично преди 9 години
комисар по външните работи !Евросъюза направо чупи всички рекорди с бюрократичния си щат! Такава напаст не е имало и по времето на СИВ! Бюрократи евродепутати и комисари с огромни заплати. И с какво са оправдани тези разточителни разходи от европейския фонд?!Кой по- предано ще обслужва американските интереси?!
88
1
 
8
 
! Отговори
ивко преди 9 години
Най-мразената национална предателка отново на върха.Ние нямаме нищо общо с този избор, нямаме общо и с организацията която оглавява. Тези две неща ми стават все по-противни.
87
1
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
Абе вие сега ли научавате, 4е тия нашите евро-представители или по-точно евро-слуги са там да си пълнят яко гушите и да надуват добре бузите. Те един път като идат там и забравят за нас....тука ако ще и огън да вали от небето.....идват само на разходка, опънат някой друг локум или дъвка и хайде на самолета и обратно в лъскавия кабинет у европята! Изтъкат ли си платното....и ритват кросното...тва е положението!!!
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Сталинка е чест ,като еврокомисар по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи ....да се издавим, като въшки...гад ***, олио да те попари гадино долна!!!
85
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе тази българка ли е ?Сега ще издейства ли пари заради наводненията ???Ако не ? Ми те много ще я харесват в ЕС
84
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едни и същи муцуни....защо те е срам да се наречеш Сталинка ***??....шундро!!!
83
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Международни и Хуманитарни въпроси ?И какво получи България чрез нея ?От къде ги намирате от прости по- прости ?
82
1
 
10
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Сталинка има много качества за Генерален Секретар - проста е като Бойко, работи суперлакейски по българския геноцид, грозна е. Лисва й само едно, но в съвременния свят много важно - тя, не е за приказване, но не е лезбийка! Тихо, че и стените имат уши.
81
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гадина !!! *** гадина !!!
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кристалина Георгиева за номинацията: За мен е чест!***Tia che nishto ne napravi za Bylgariia kato evrokomisar po izvynrednite situacii se znae otlichno (osven che se povozi na artisaliia BTR, kato Anka na tachanka). A che niama da smee da zashtiti Bylgariia v kachestvoto si na evrokomisar na vynshnite raboti (da ne se nalaga!) e poveche ot iasno. Tazi deistvuva spored silnite znaci i iasnite signali. Za neia bilo chest, kakvo li shte byde za Evropa...
79
2
 
9
 
! Отговори
Petronius преди 9 години
"Кисталина за номинацията: За мен е чест!"И още много пари в банковата ми сметка от чичко Сорос
78
1
 
5
 
! Отговори
Баба Яга преди 9 години
Ако й вържат ръцете на Сталинка ще умре , щото не може да ръкомаха , като излага некои съображения.Не й е у ред общуването щом си помага с ръчички да чертае във въздуха кръгове , квадрати или елипси !Подсъзнателно това означава , че е несигурна в изказа си и го подсилва с активни телодвижения т.е. жестикулация досадна ! Мъ не си интересна мааааа! Ако си мислиш , че внушаваш стабилност , дружелюбие или благородство , то е само за твоите си покровители *** американски !