Борисов е забележителен артист, каза Радан Кънев

Отново има конкуренция вдясно, посочи лидерът на ДСБ
Обновена: 16 авг 2014 18:19 | 16 авг 2014 13:46, Елка Василева
254
Борисов е забележителен артист, каза Радан Кънев
Радан Кънев. Снимка: архив, Булфото

Българските граждани искат голяма промяна, но почти никой не я предлага, заяви лидерът на ДСБ и бивш говорител на Реформаторския блок Радан Кънев пред Нова телевизия. Според него нито социолози, нито политически анализатори могат да предвидят как ще се развият изборите.

Още по темата

В момента отново има конкуренция вдясно, заяви Кънев. „Конкуренцията е много хубаво нещо – тя дава победи на десницата. Това сме го виждали 2009 г., това ще го видим и през 2014 г.”, прогнозира Кънев.

„Борисов наистина е забележителен артист, така че от негова страна е възможно. Мен, който ме познава, знае, че не съм толкова добър артист. Ако това беше театър, щях да работя в Народния театър“ – така Кънев отговори на въпрос дали ГЕРБ и Реформаторският блок са се наговорили предварително за коалиция помежду си, след като стане ясен изборният резултат.

„Това е много сериозен сблъсък за доверието на хората, много сериозна мъжка политическа борба и от това има нужда – от смели политически ходове, от смело състезание за доверието на хората”, добави лидерът на ДСБ.

По думите му между него и Борисов имало обща позиция – следващият премиер да не ходи да се отчита в Банкя, Драгалевци или Бистрица. „Всички срещи както на премиера, така и на властта, и на бизнес, които общуват помежду си, трябва да се състоят пред камерите, там, където са сградите на властта, пред окото на публиката”, заяви Радан Кънев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
8
 
34
 
! Отговори
Радо преди 9 години
До сравнениеОпределено няма да гласувам, за лизача на крадеца Костов.След малко и Кунева ще почнеш да пробутваш вземи си я, нямам възражения циркаджия.
137
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан до Борисов ще го изгубиш от поглед. Не е дорасъл за лидер. Храстите растат около дървото за да не ги отвее вятъра.
136
23
 
36
 
! Отговори
сравнение преди 9 години
Я наредете банкянската мутра до този високоинтелигентен, образован, възпитан и умен млад човек, и ги сравнете! Какъв убийствен контраст, нали! Вие за кого от двамата ще гласувате?
135
18
 
36
 
! Отговори
анализатор преди 9 години
Да, Боко тиквата е артист, но не чак толкова добър! По-скоро той играе като в самодейна селска вечеринка! Защото тези, които му вярват и се хващат на въдицата му, са хора елементарни, прости и необразовани, както и ***, купени с мръсни и кървави СИКаджийски пари ! Така че, агент Буда е много слаб артист, въпреки че много му се иска, завалията, да го дават по телевизията!
134
18
 
38
 
! Отговори
до Богдан, 184 преди 9 години
Мутро сикаджийска! Ти си по-*** и по-*** дори от лидера си! Иска ви се Радан Кънев да е в масовката, само че не е! Радан Кънев е новият много силен, много кадърен и мтого умен десен политик! И точно от това трепери вожда ти - банкянската мутра! Защото си знае много ниското ниво - и като интелект (пълен ***), и като интелигентност (прочел е "Винету"), и като образование (пожарникарство и школите на СИК и вИС), и като възпитание ( без никакво такова, говори на просташки банкянски диалект!
133
17
 
34
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Радане трябва ти ясна позиция!Защо наричаш Бойко артист? Не е така той е просто една дълбокохолестеролна *** с малки артистични заложби!
132
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VSI4KI STE ZABELEJITELNI BOKLUCI !!!
131
9
 
32
 
! Отговори
az преди 9 години
Хидроцефал Рамадан Кунев
130
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От далече се вижда че Радан Кънев е вече подкупен защото работи в полза на червените.
129
13
 
41
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
И артист да е Борисов, пак е ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН..докато Ти Радане си от масовката, която кибичи цял ден за 20 лв. без да знае дали ще влезе в кадър!..а и да се мернеш за малко,никой сериозен зрителит/избирател/няма да ти обърне внимание
128
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радане, Радане никога не е късно да станеш за резил. Всеки ден си при Иван Костов на инструктаж, а сега се правиш на велик. Просто се скрий ако си мъж.
127
6
 
33
 
! Отговори
do 177 преди 9 години
Ехоооооооо, аз пък не искам да се маха плоския данък!! От къф зор аз ще бачкам по 15 часа на ден и ще съм "наказан" спрямо някой който по цял ден си клати топките??? Баси *** пролетарски! Дайте да вземем от тези които работят и да дадем на мързеливите!
126
0
 
39
 
! Отговори
hagen преди 9 години
Колкото и да се пънете другари партийни секретари няма да върнете времето когато ви избираха за тази длъжност не по призвание а по партийна поръчка.Свърши времето когато си клатехте краката зад бюрото по цял ден и чакахте някоя засукана булка да влезе с молба за да я обарате.Так че кротко да не ви покажем червен картон.
125
10
 
36
 
! Отговори
САШО БСП преди 9 години
Борисов е забележителен артист, каза Радан Кънев .Много точно го е казал, КЛОУНИТЕ СА АРТИСТИ .
124
17
 
33
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Не бих гласувал нито за ГЕРБ нито за РБ. Тези партии не вдъхват доверие, че се стремят да постигнат нещо градивно въпреки, че актуват именно по този въпрос
123
9
 
26
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Жалкото в ситуацията е, че въпреки така убедените думи на Кънев, ако Борисов му предложи съвместно управление той веднага ще приеме. Просто в момента си подготвя възможността да иска повече
122
11
 
28
 
! Отговори
Крас преди 9 години
Докато РБ дори обмислят съвместно управление с ГЕРБ няма да получат много гласове от народа
121
4
 
27
 
! Отговори
Турците от РБ и ДПС преди 9 години
РБ каква конкуренция е на дясното? Те са конкуренция на ДПС и вече го показаха със сливането с НПСД. Нито една дясна партия до сега не са се сливали с турска партия освен РБ. Другият ми въпрос е защо БСП не се слее с ДПС? И така и така десните се сляха с партията на Касим Дал и Корман Исмаилов, защо и БСП да не се слее с ДПС? Няма какво да губят, само ще спечелят както Реформаторите спечелиха турски гласове и финансиране от Турция заради турската и противоконституционната партия НПСД.
120
13
 
28
 
! Отговори
Мариян преди 9 години
ББ е толкова сигурен в успеха си, защото знае много добре, че служебното правителсто ще му помогне да фалшифицира и тези избори
119
7
 
28
 
! Отговори
Здравко преди 9 години
И Кънев си мисли, че с констатацията си относно Борисов и ГЕРБ е открил Америка. Това, което каза го знае всеки, ситуацията е толкова зле, че на никой вече не му прави впечатление