Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!

Това не е предизборна оферта, уверява Борисов
Обновена: 19 авг 2014 14:02 | 19 авг 2014 12:56,
332
Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!
Снимка: архив ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи пояснение за вижданията си относно участието на хора от различните етноси и религии във властта.

В профила си във Фейсбук той декларира, че ГЕРБ работи с всички кадърни хора, независимо от техния етнос и религия.

Обяснението му идва два дни след като лидерът на ГЕРБ обяви по време на посещението си в Кърджалийско, че ако ГЕРБ поеме властта след вота на 5 октомври, в управлението ще има поне 10 зам.-министри мюсюлмани. Веднага след изказването му се появиха обвинения, че то е дискриминационно. Лидерът на БСП Михаил Миков пък разчете в него бъдеща коалиция между ГЕРБ и ДПС.

Още по темата
„В Кърджалийско казах на хората, че ГЕРБ ще се възползва максимално от потенциала на всички кадърни хора, защото това е демокрацията. И това не е предизборна оферта, както се опитват да внушат“, написа в профила си Борисов.

Той обяви партията си за единствената, разбила монопола на ДПС, която работи с всички без значение на техния етнос и религия.

За да докаже това, лидерът на ГЕРБ изброява имената на хора от различни етноси и религии, които имат постове в ГЕРБ или са били номинирани от партията за държавни длъжности. Сред тях са доц. д-р Анна Страшимирова, която е от ромски произход, излъчена за председател на Комисията за защита от дискриминация, и кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед, който е български мюсюлманин.

„От тази етническа група са и кандидатите ни за евродепутати – Селиме Кърджалиева и Асим Адемов. Нашият евродепутат (вече трети мандат) Владимир Уручев е българин мохамеданин. Вежди Рашидов беше министър на културата по време на управлението на ГЕРБ“, пише още Борисов.

В списъка му са и членовете на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ – Юзгюр Касим и Осман Ислямов – също са български мюсюлмани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
1
 
2
 
! Отговори
до шоп преди 9 години
слуга еврейска(хазарзка)
185
0
 
6
 
! Отговори
ай сиктир :) преди 9 години
макар че съм християнин, смея да твърдя, че познавам исляма доста добре, вкл. и постулатите на различните религиозни и правни училища. и знаете ли, че почти не може да се намери вярващ християнин или мюсюлманин, който да се забърка с политика и мръсните им игри? отделно мюсюлманите са длъжни да плащат 'закат' - когато доходите ти минат над минимума, отделяш всяка година конкретна сума за бедните. колко от нашите политици 'мюсюлмани' го правят? и то тайно, без камери и медии, преди избори?
184
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато си милите, че едните са комунисти, а другите демократи и реформатори винаги ще ви бройкат само за избори. Учуден съм, че има българи които все още вярват на тези партийни митове. Всичко е борба за власт, а опорните точки нямат значение. Ако трябва, утре ще окаже, че са потомствени американци само и само да гласувате за тях. Не мога да разбера защо така се впрягате с тези партийни принадлежности, след като резултата винаги е един.
183
9
 
5
 
! Отговори
Преподавател в СУ преди 9 години
Червения *** обижда вече по най просташки начин. Бойко бил ***. Хайде сега да видим червените вождове колко са остри. Бай Тошо овчар неграмотен няма и трети клас. Г.Първанов ченге и доносник учил История на БКБ т.е. нищо. Станишев учил в Москва -какво е влиянието на униформата и копчетата в червената армия. Б.Борисов е инженер и д-р на науките.
182
4
 
8
 
! Отговори
БОСТАН преди 9 години
Работят с кадъните, а не с кадърните.
181
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко Подрисов - еврейска слуга!
180
2
 
7
 
! Отговори
до 217 преди 9 години
Да наречеш антикомунист и атеист "червено ченге".... е меко казано оксиморон. Ще простя тъпотата ти, обяснявайки си я с това, че БСП, ДПС, ГЕРБ, ББЦ, ЮРУШ и т.н. са просто пипалата на един и същи октопод, обслужван от едни и същи ***, червени, чугунени ***.
179
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тиквата се е споразумял с америка,ако вземе власта,ние да сме първата нация(народ) в света на която ,да и се сложат чипове на челото или на дясната ръка (само ,с които можеш да пазаруваш или да си плащаш сметки в магазина при лекаря и навсякъде другаде)....тиквата ни е отредил задача на експирементални зайчета
178
5
 
9
 
! Отговори
ТРЕВОГА! ПОЖАР! ЧУМА преди 9 години
ДНЕС СА ПРИСТИГНАЛИ 12 АМЕРИКАНСКИ F-15 и американски ВОЙНИЦИ в Граф Игнатиево!!!!!!!!! НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ВОЮВАМЕ С РУСИЯ ИЛИ С КОЙТО И ДА Е ДРУГ!!! РАЗКАРАЙТЕ СИ МРЪСНИТЕ НАЕМНИЦИ И УБИЙЦИ ОТ ЗЕМЯТА НИ!!!!
177
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До никой синедей лъга червено ченге
176
1
 
5
 
! Отговори
умрибебоклук преди 9 години
ицялатави"журналистическа"лъжливаеврейскоманипулативнапропаганднамашинасъщодаумренайскоростноХАУ, каза Винету и се застреля със златната карабина в стъпалото.
175
3
 
14
 
! Отговори
никой си преди 9 години
Не понасям комунистите и техните турски, "националистически" и барекови ***, но.....Бойче, *** СИ, МАЙКА МУ СТАРА! И си един долен популист, при който ще отиде протестният вот на всички, с не повече от 10 мозъчни клетки. Амин!
174
15
 
4
 
! Отговори
Жмел преди 9 години
Смело напред Генерале наш! България е с теб!
173
13
 
5
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Колкото и да плюят другарите червени ***, каквито и опорни точки да им дават тяхната вече е изпята. Никога повече няма да видят власт. Сега спокойно могат да се целуват с ДПС където и когато си поискат. А колкото до ГЕРБ и Б.Борисов не се притеснявайте ние 80 % от народа ще гласуваме за тях. Точно така плюйте и се запенвайте , защото това ще ви остане. Който и да е на власт това няма да е БСП.
172
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ае да взема и аз ли да се кандидатирам. Ще обещая на всеки по Бмв и 5000 леа минимална, 4 години майка лайф, накрая ще кажа руснаците виновни и гледай пак ме избрали за още 4. :))
171
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Работим с кадърните, етносът и религията са без значение!"Когато те интересуват само парите, пък било то и в полза на България - се интересуваш кадрите ти да са преспективни и да имат колкото се може повече висши образования и да са обиграни в политиката.Когато искаш наистина да защитаваш интересите на България - тогава религията и етноса имат значение. Пиша го, въпреки че не съм нито християнин, нито мюсюлманин.Не може просто да кажеш "религия и етнос и принципи не ни интересуват".
170
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми то *** се има за кадърен - от негова гледна точка и неговите хора са кадърни....
169
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Исляма е религия на мира,и на почитането на Аллах(Бог)..........всичко друго,което виждате по новините е от сатаната(идеологогии,фракции,ислямски държави и т.н.)
168
3
 
12
 
! Отговори
погр ебален агент преди 9 години
Работим с кадърните, каза другарят член на БКП, Борисов. А само аз казвам кой е кадърен! Кадърен е този, който безропотно ми се подчинява и постоянно демонстрира раболепие, допълни пожарникаря. Като Цецо Лажецо, гордо подчерта агент Буда.
167
4
 
3
 
! Отговори
hagen преди 9 години
До 201Май ще се окажеш прав.Защото тази от пътния възел за малкото време на което беше министър свърши по вече работа от тази любовница.