Борисов е забележителен артист, каза Радан Кънев

Отново има конкуренция вдясно, посочи лидерът на ДСБ
Обновена: 16 авг 2014 18:19 | 16 авг 2014 13:46, Елка Василева
254
Борисов е забележителен артист, каза Радан Кънев
Радан Кънев. Снимка: архив, Булфото

Българските граждани искат голяма промяна, но почти никой не я предлага, заяви лидерът на ДСБ и бивш говорител на Реформаторския блок Радан Кънев пред Нова телевизия. Според него нито социолози, нито политически анализатори могат да предвидят как ще се развият изборите.

Още по темата

В момента отново има конкуренция вдясно, заяви Кънев. „Конкуренцията е много хубаво нещо – тя дава победи на десницата. Това сме го виждали 2009 г., това ще го видим и през 2014 г.”, прогнозира Кънев.

„Борисов наистина е забележителен артист, така че от негова страна е възможно. Мен, който ме познава, знае, че не съм толкова добър артист. Ако това беше театър, щях да работя в Народния театър“ – така Кънев отговори на въпрос дали ГЕРБ и Реформаторският блок са се наговорили предварително за коалиция помежду си, след като стане ясен изборният резултат.

„Това е много сериозен сблъсък за доверието на хората, много сериозна мъжка политическа борба и от това има нужда – от смели политически ходове, от смело състезание за доверието на хората”, добави лидерът на ДСБ.

По думите му между него и Борисов имало обща позиция – следващият премиер да не ходи да се отчита в Банкя, Драгалевци или Бистрица. „Всички срещи както на премиера, така и на властта, и на бизнес, които общуват помежду си, трябва да се състоят пред камерите, там, където са сградите на властта, пред окото на публиката”, заяви Радан Кънев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забележителните артисти са на сцената. Тъй като за сега Радан е сред публликата, или трябва да ръкопляска с заедно с нея или да се мусии и мълчи, а може и недоволно да се изниже тайничко.
177
4
 
19
 
! Отговори
откровен преди 9 години
Генерал Бойко Борисов е наистина забележителен държавник ,с най- висок личен и партиен рейтинг в България
176
1
 
20
 
! Отговори
ronstoff01 преди 9 години
"Забележителен артист", от онези парцалените, които играят в театъра на марионетките.
175
0
 
20
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
Артисли,забележителен ли? От кога? Ами нали беше футболист номер едно на родината си? Господа,вие маи сте в грешка!
174
1
 
23
 
! Отговори
Todoroff преди 9 години
Ковчежникът на Радан беше изгонен, защото си призна пред Нова тв, че лично Радан му е наредил да даде партийните пари на КТБ. Тръгна си и шефът на икономическия екип на ДСБ в знак на протест срещу опасната неграмотност и обществена вредност на Радан Кънев. Радан Кънев подкрепи с половин уста инициативата на президента за възможността на българите в чужбина да гласуват по интернет. Той застанаха на страната на БСП и ДПС! "Реформаторите говорят непоследователно, за да втвърдят малкия си електорат
173
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Просто ненормален.Видно.
172
1
 
28
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Някой,(случайно) да е чул Станишев,Доган,Местан или Сидеров да се е изказал против Костов?!!!Костов е човекът осигурил дългогодишно управление на БСП и ДПС.И сега се опитва да направи същото.
171
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов наистина е забележителен артист, така че от негова страна е възможно". Другарю Кънев, Борисов не е забележителен артист, а голям престъпник.
170
4
 
26
 
! Отговори
Глава Лук и Вино преди 9 години
Надменни първенюта с вирнати носове, имащи себе си за потомствени граждани от 300 години насам. Това са Реформаторския Блок. Всички останали са миризливи селяни, далече от културното и светското им излъчване и потекло. И след като всички под тях са абсолютно нисши твари родени по села и паланки и далеч от цивилизованите им изтънчени маниери, познайте КОЙ ще гласува за тях - НИКОЙ!!!!
169
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко бил ***, бил ръб, бил тиква, а тези острите, умните, дето имат пъпеши да главите - не се спряха да вървят срещу него. Знаят, че на едни избори са просто безсилни пред него и се надяват с приказки да оправят нещастното си положение, но няма как! Само се излагат, но да плюят още, после ще се молят за някое местенце. Велик е Алеко, "Бай *** прави избори"!
168
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До анонименНе знам какъв тарикат е , и ако това всичкото е вярно , което си написал за него е вярно , какви трябва да са другите , щом хората все пак за Борисов гласуват
167
12
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не знам какъв артист можеше да бъде но че е тарикат ,тарикат си е.Разката държавата,само за да угоди на себе си и безкрайното си желание да е на власт.Такъв арогантен човек наистина не бях срещал досега.Толкова злост и желание за мъст към хората които не мислят като него,толкова мръсотия може да изрече селското тарикатче,толкова интриги.На народа му харесва жълтенията и може би затова и го харесва.
166
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан Кънев новият КОМАНДИР който ще КРАДЕ повече от Костов.......
165
16
 
34
 
! Отговори
nexussss преди 9 години
Не, Тиквата не е забележителен артист, а уникално *** *** и късметлия, че живее сред още по *** от него (избирателите му), иначе до сега да беше убит с камъни и ЗАБРАВЕН!!! *** НАРОД И Т'ВА СИ Е!!!
164
2
 
27
 
! Отговори
а преди 9 години
това е още един балон с въздух мераклия за вожд,
163
2
 
22
 
! Отговори
petyo9 преди 9 години
До AntonЗасега реформаторите единствени казват 1-во, 2-ро и т.н. Но никой не се фокусира върху това което казват а се фокусира върху скандала.
162
3
 
28
 
! Отговори
Anton преди 9 години
Реформаторите, ако не са театрали трябва да се фокусират върху това което претендират че са - а именно реформатори. Затова по важния въпрос е не с кого Бойко, Радан, Рамадан и ли Кунева. По важния въпрос е какво да се прави 1 - вор 2-ро 3-то за да се върне страната на пътя на ЕС, а не на путинов придатък. На тази база трябва да се броят и съюзниците - за и против реформите. Ако БСП даде рамо за разграждане на правосъдната номенкатура рапортуваща на Доган, а не на обществото дори и те са опция.
161
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АКО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ РЕШАТ, САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ УСПЕШНА ДЪРЖАВА- ГОНЯТ ВСИЧКИ ЧУЖДИ КОНЦЕСИОНЕРИ НА ЗЛАТО И ДРУГИ ЦЕННИ МЕТАЛИ, В МОМЕНТА ПЕЧАЛБИТЕ ОТ: ЧУЖДИ БАНКИ, ХИПЕРМАРКЕТИ И ЕРП ДИРЕКТНО ИЗТИЧАТ ВЧУЖБИНА- И КАТО ПЕЧАЛБА И КАТО ДАНЪЦИ, КОИТО ПЪЛНЯТ ХАЗНАТА. ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИТЕ СЪЩО- ВСЯКА СЕКУНДА НИЕ ПЪЛНИМ ДЖОБОВЕТЕ НА ЧУЖДЕНЦИ И ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ. СОФИЙСКА ВОДА -ПАК ТАМ. ПОМИСЛЕТЕ КАКВО БЪЛГАРСКО ИМАМЕ ? НИЩО- И КОЙ ДА ПЪЛНИ ХАЗНАТА ?
160
16
 
30
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
РБ - Реформатори за Боко!На нас нормалните граждани такива реформатори не ни трябват. Реформатор дето ще е слуга на сикаджийска мутра е просто един ***!
159
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РИФОРМАТОРИТЕ, КАКВО ПРАВИ ПРИ ВАС ЧЕРВЕНАТА КУКУВИЦА ? КАК ДА ВИ ВЯРВА ЧОВЕК, КАТО СТЕ ТОЛКОВА БЕЗПРИНЦИПНИ- СИНЬОТО НАДЕ ГО ОТРЯЗАХТЕ, ЗАЩОТО С КОСТОВ ВЕЧЕ НЕ СЕ ДИШАТ И СЕ ГУШНАХТЕ С КУКУНЕВИЦА- ЗА ВЛАСТ КОСТОВ ДУША ДАВА, АМА ВИЕ СТЕ ПОД СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ- ВИЕ СТЕ СМЕШНИТЕ !