22 партии и 7 коалиции се записаха за вота на 5 октомври

Крайният срок за подаване на документи изтече
Обновена: 20 авг 2014 20:35 | 20 авг 2014 18:41,
67
22 партии и 7 коалиции се записаха за вота на 5 октомври
Снимка: архив Impact Press Group

22 партии и 7 коалиции подадоха в ЦИК документи за регистрация за участие в предсрочния вот на 5 октомври. Това съобщи пред Dnes.bg говорителят на комисията Александър Андреев. Днес беше последният ден за записвания, крайният срок изтече в 18 часа.

Сред партиите и коалициите, подали документи за участие във вота, са основните политически сили ГЕРБ, БСП, ДПС, „Атака”, ББЦ, АБВ. Документи в последния момент са подали Социалдемократическата партия на Александър Томов, БКП, партията на Илияна Раева „Обединена България”, Партията на Зелените, „Глас народен” на Светльо Витков, „Другата България”, „Нова сила”, „Новото време” и др.

Още по темата
Пълният списък с партиите и коалициите, които са поискали да участват на вота, ще бъде обявен от ЦИК утре по време на редовния й брифинг, уточни Андреев.

Все още не е ясно дали този брой партии и коалиции ще участват във вота на 5 октомври. Централната избирателна комисия все още не се произнесла по редовността на документите на всички формации, които са ги подали. Възможно е ЦИК да откаже регистрация на някоя от тях.

Първи документите си за участие във вота и тази кампания по традиция подадоха ГЕРБ. Основните им конкуренти от БСП пък предпочетоха да направят това днес – в последния ден. Същото сториха и ДПС.

Предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори ще започне на 5 септември, реши преди няколко дни ЦИК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: изборирегистрацияцик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека тези,които ни окрадоха бикога да не могат да пият андрографолит.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Анатема,нека тези които откраднаха парите ни от КТБ,всичките им натурални клетки убийци да умрът.
25
3
 
7
 
! Отговори
защо не кажат преди 9 години
защо не кажат кои са другите партии, веднага гласувам за най-неизвестната :)
24
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само АТАКА - това е !!!Гледайте последното предаване "Неделник"по Алфа,вижте как фашистите подкрепяни от Америка и Брюксел избиват мирно население и деца!Това няма да го покажат по Босфор тв и турската Бнт.Осъзнайте се защото имаме последен шанс да оцелеем.Ако АТАКА не вземе властта-с България е свършено!!!
23
2
 
14
 
! Отговори
ДЪРТ ГОЛЯМ преди 9 години
ЗА БОГА БРАТЯ ГЛАСУВАЙТЕ . К . РВИТЕ СА НИ СПЕЦИАЛНИ И ОТ БРЮКСЕЛА ПОХВАЛНИ. А БАРДАКА СТАР И МИРИЗЛИВ ОТ ПАРИ Е ТОЙ ЧЕРВИВ.
22
1
 
11
 
! Отговори
Човек преди 9 години
Само лапачи,за жалост.
21
1
 
7
 
! Отговори
Прочетете преди 9 години
по-подробно историята след т.нар. освобождение 1944 година за да разберете що за стока са били самообявилите се за народни хора комунисти. Как са продавали и майка си за жълти стотинки и не са имали право да управляват. Но след скалъпен преврат, подпомогнат от Москва са започнали да унищожават интелигенцията, да забраняват църквата и да убиват както им изнася, само и само да запазят властта за себе си! Днес, техните наследници не са по-различни, просто използват банки и други средства за целта!
20
0
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 9 години
До do N 5Напълно съгласен, повечето от 22-те партии и коалиции дори няма да влязат в парламента. Но ще си получат субсидиите. Те затова и отиват на избори.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не се безпокой за папата
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Остава малко живот на папата.Той открито каза,че е започнала войната срещу християнство.Терористи превземат банки,ограбват парите на хората.Искаме специална служба - АНАТЕМА и от католическите пастори.Време е християните да се обединим в името на злите деяния.След като полиция,държава,БНБ нищо не прави.Нека Бог да ни помогне,защото с парите,които ни откраднаха ще власт мат мюсюлмани,понеже от сега е започнало заплащане за вот в Столюпиново.
17
1
 
4
 
! Отговори
do N 5 преди 9 години
Da taka e v normalnite darjavi ima SAMO Po nqkolko partiiNo v Bulgaristan ima takiva partiini subsidi kakvito I "bednata germaniq " ne dava V germaniq sa okolo 0.9?
16
2
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Един дърт голям и от мен за политиците. Негласуването няма да свърши работа, защото и при 30% активност пак ще си изберат правителство. За мен решението е гласуване от всички, но с невалидна бюлетина. Да ги видим тогава как ще си признаят изборите. А и това е единственият демократичен и законен начин да им покажем, че не ги искаме. Дано 65% негласували на евроизборите се вслушат. Не мисля, че не им пука, просто като мен не виждат един свестен, а за по-малкото зло вече не ми се гласува.
15
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
А МУТРИТЕ, пич?КАКТО ВИНАГДИ-ДА НИ ПОМАГАТ,А?
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки знае,че с откраднатите пари от КТБ ще се ползват за тероризъм срещу българското православие.Парите ще се дават на анадолци и роми-мюсулмани.Българският патриарх да ни помогне,моля.Митрополитите са съгласни за провеждането на църковна служба-АНАТЕМА срещу тези,които ни окрадоха.Църквата всяка година анатемосва,тези които се борят срещу нея.Време е нещата да излязат на светло и святейшия Неофит да помогне и да даде надежда и обещание за справедливост.Искаме служба Анатема.
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живеят Боко Бостанския плод и Цецо Гумения предпазител.Само тях заслужава БГ материалеца.Сбръч до дупка.
12
3
 
2
 
! Отговори
до onz 12 преди 9 години
Това е стандартното попълване на паричното обръщение в страната. Замества изтеглените от обръщение негодни банкноти, останалите в чужбина или загубени. Паричните средства в обръщение са относително постоянни. Така всяка година попълват загубите. Само това е разрешено в условия на валутен борд.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Лидер" споразумяха ли се с ББЦ?
10
0
 
18
 
! Отговори
... преди 9 години
И в "новия бардак" пак ще са старите к***рви като гледам...:(
9
7
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До ЦъИ *** нямаха право да управляват държавата, но го направиха...
8
1
 
7
 
! Отговори
Цъ преди 9 години
До СТРАНДЖАТАБНБ няма право да печата левчета, докато сме във валутен борд.