Борисов иска стабилен кабинет след вота

Добре, че си отидоха, сринаха всички системи, отсече той
Обновена: 23 авг 2014 17:35 | 23 авг 2014 17:31, Веселина Йорданова
341
Борисов иска стабилен кабинет след вота
Бойко Борисов в Мадан. Снимка: ГЕРБ

Да има стабилно правителство след предсрочните избори на 5 октомври, пожела лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при на откриването на новия рудник „Върба-Батанци“ в Мадан.

„Добре, че си отидоха“, коментира той бившите управляващи и изрази надежда бъдещият кабинет да реши проблемите, иначе по думите му „зимата ще е катастрофа".

„Сринаха всички системи, самите те се разпаднаха като коалиции, като партии, псуваха се в парламента. Какво ще предложат на своите избиратели сега, ако дойдат на власт? Ще отворят „Белене” ли? Година и два месеца не го пуснаха. Ще започнат „Южен поток” ли? Орешарски и Стойнев казаха, че са го спрели. Ще правят 7 блок на АЕЦ „Козлодуй”, с какви пари?”, попита Борисов.

Според него се оценява това, което от ГЕРБ са направили.

„За съжаление, сега всички проекти са спрени, програмите са спрели. Надявам се поне това служебно правителство да започне, за да може бързо след това да ги възстановим”, коментира още той, цитиран от „Фокус“.

Преди една година тук нямаше какво да работите, а днес с откриването на рудника „Върба-Батанци” разкриваме над 150 работни места, които до края на годината ще станат 200 и ще се увеличават още, се обърна Борисов към миньорите.

Той подчерта, че само за последната година от управлението на ГЕРБ неговото правителство и икономическият министър Делян Добрев са отдали над 80 такива концесии, чрез които са разкрити хиляди работни места и от тях на година държавата е печелила по 190 млн. лева.

„Докато ние сме направили това, другите партии са закривали рудници както този през 1990 година, защото бил наводнен. Много искам някой ден старите партии да обяснят, ако ние сме управлявали четири години, те за 24 години какво направиха и кой и кога ще понесе отговорност за стореното”, каза още Борисов пред миньорите.

Председателят на ГЕРБ пожела на миньорите здраве и концесионерите да им дават повече заплати. „И Мадан, и Рудозем да влязат в „А” група”, пожела им още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
15
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
ГЕРБ - 55 процента...БСП - 5 процента...
209
3
 
7
 
! Отговори
Г.Исаков преди 9 години
нека всички да отидем до урните на 5окт,пък, кой доволен,кой не оно ке се види.лека вечер
208
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 9 години
до 283: лично аз харесвах двама министри от предния кабинет - Томислав Дончев и спортния министър Нейков. Според мен те си вършеха добре работата. Е, къде са сега - Нейков се махна от политиката, а Борисов засили Дончев към европарламента, защото стана ясно, че хората го харесват повече от самия него. Единствените от ГЕРБ, дето доказаха, че са способни да свършат някаква работа, са кметовете на Бургас и Стара Загора Д.Николов и Ж.Тодоров. Но няма да ги оставят да стигнат до централната власт....
207
2
 
11
 
! Отговори
До Цветан Караилиев преди 9 години
До Цветан КараилиевЦецо прасни си една бърза злобарка на снимката на ББ,барем ти олекне.
206
0
 
3
 
! Отговори
Сонко преди 9 години
А га ги ядохте, кифтетата, ни ривахте!
205
0
 
4
 
! Отговори
до Българин преди 9 години
Добре,ама къде са тези извън ДС-то да си прочел НОВО,НЕПОЗНАТО име все едни и същи се въртят,от нафталина ги вадят некадърник до некадърник,крадец до крадец ,НЕ БЪЛГАРИН ДО ПРЕДАТЕЛ
204
12
 
2
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 9 години
Олеле,изпълзяха от дупките си анонимните оплювачи.А бе бозайници,данодобре да ви плащат,аз солеия ще бъдат необходими,ега се прибирам от работа.Каква ли песен ще запеете след изборите?И колко ли столетия ще ви бъдат необходими,за да имате достоинството да защитавате убежденията и мнението си без да се криете?
203
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В зората на демокрацията водещите ни политици не пропускаха при всяко ходене в чужбина да наплюят по неподражаемо гнусен начин държавата си. За изумление на задграничната публика от най-високо ниво, защото и други страни бяха в клещите на комунизма, но не постъпваха като нас. И сега към никоя бивша социалистическа държава не се държат така оскърбително, както към нас. И не е само това ние самите се държим още по-оскърбително към страната си. И всяка година влизаме в световните класации като най-тъжната държава в света.
202
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен-не се учудвайте ,какво ще стане , кой смъкна правителството , оня обама , защото не се съгласиха със американците да донесат самолетите и да правят каквото си искат над Украйна ,сега ги донесоха и никой незнае къкво воено съоражение имат на територията на БЪЛГАПИЯ а тиквиника си е подложка като тая която имам в кухнята и я ползвам за каквото ми е необходимо ,само да ни пази БОГ да нестамем утрешна Украйна ,въпрос на време
201
0
 
10
 
! Отговори
ПОСТ ББ преди 9 години
Но след тези налудничави години българите ще се чувстват като след дълъг семеен живот с психопат, който се е хранил с емоциите им - с разбита психика, обезверени и убедени нихилисти. Такъв национален "махмурлук пък може да се окаже, че ни е от полза. Ние сме нация, която обича да се хвали, че издържа на много алкохол.
200
2
 
2
 
! Отговори
ww III преди 9 години
Маймуни не се карайте избийте се бре .....
199
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечето общества, на които искаме да приличаме, са преминали през подобни "нарцистични периоди в историята си, водени от харизматични психопати. Хитлер и нацизмът често се сочат като пример за масов нарцисизъм. Някои не са успяли да излязат от него и да получат катарзис за масовата си лудост и до днес се лутат между кратки периоди на просперитет и дълги на разруха и депресия. Аз съм оптимист за България. Нейните приятели от Западна Европа, разполагат с всички тояги и моркови, за да я накарат да затвори тази луда страница в историята си. Един от малкото начини да бъдат принудени нарцисистите
198
0
 
9
 
! Отговори
riki.mihailov.7 преди 9 години
- следва - Стига! Аз също нося на раменете си глава. И ти и аз от майка сме родени. Не се вживявай в Бог! Нямаш право на това!
197
2
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
БРАВО ГОСПОДИН БОРИСОВ , ЧЕ ОТВАРЯТЕ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА АМА ЗАЩО ЛИ НЕЩО МИ ПОДСКАЗВА ЧЕ СИ ГИ ОТВАРЯТЕ ЗА ВАС . И МЕЖДУ ДРУГОТО КЪДЕ Е ОНОВА ЕКСПЕРТЧЕ ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА , КАК ТАКА ТОЗИ ПЪТ Я НЯМА , ТА ТЯ Е НА ВСЯКО ГЪРНР МЕРОДИЯТА . НА ДОБЪР ЧАС И ДАНО МЕЧТИТЕ МИ СЕ СБЪДНАТ В РЕАЛНОСТ
196
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко Борисов не е единственият нарцисист в България, който се е добрал до власт. Сергей Станишев и Ахмед Доган не са нищо по-различно от него, просто техните разстройства не са в толкова остра форма. Има и десетки хиляди други психопати, в парламента, на държавни служби, в бизнеса, в медиите или просто обикновени хора. Те всички вършат това, което нарцисистите обичайно вършат - да мачкат останалите, за да получат нарцистично удоволствие, като използват всяка предоставена им власт за това и всеки удобен случай.
195
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствено хората, които са налучкали как да се отнасят с него, могат да очакват, че ще бъдат облагодетелствани. Тези, които го ласкаят, които угаждат на прищявките му, които гласно одобряват налудничавите му идеи, ще спечелят от това, че той ще се върне на власт. Нарцисистът обича ласкатели и би направил всичко, за да получава тяхното одобрение. За другите ще останат, в най-добрия случай, само разбити нерви, а при по-неблагоприятен сценарий - разрушен бизнес, живот и здраве.
194
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както отбелязах по-горе, нарцисистът има много тънко чувство за обидчивост и е склонен да планира и извършва грозни отмъщения за всичко, за което вярва, че е бил нагрубен. Дори хора, които никога не са имали предвид да го обиждат или вършат нещо против волята му, могат да станат обект на негови девиантни постъпки, когато той е в позиция на власт. Няма никакво значение дали са били негови върли почитатели, дали са спали с портрета му под възглавницата си. Достатъчно е да са член на някаква обществена група, която той е намразил, да са родени в град, който той ненавижда или просто да са част от
193
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Онези, които намират в него един забавен чичко, едва ли знаят, че при нарцисиста животът е театър в буквалния смисъл на думата. Нищо в неговото забавно поведение не е случайно, а резултат от някакъв негов план да получи това, от което най-силно има нужда - нарцистично удовлетворение. Забавна е единствено грандиозността на неговия план, защото въпреки, че намира себе си за най-умен сред останалите, нарцисистът почти винаги има само посредствен интелект.А евентуално завръщане на Бойко Борисов във властта ще е много по-тежко за страната дори от предходното му управление.
192
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ще последва за България от лидерството на Бойко Борисов?И заради невежество, а и защото българското общество е авторитарно, и силно почита мачовци като него, едва ли много хора си дават сметка, какво ще последва, ако Бойко Борисов се завърне на власт. Също така съвсем малко хора, с изключение на пряко засегнатите, си дават сметка, какво той вече свърши, докато беше министър-председател. Унищожаването на рехавата средна класа и опустошаването на обществените фондове, значат твърде малко за хората, които вярват, че той е Спасител, и за онези, които кроят планове да управляват в бъдеще
191
1
 
6
 
! Отговори
riki.mihailov.7 преди 9 години
С Т И Г А ! Всеки ден, когато те погледна от телевизионния екран, изпитвам страх, че, ако утре няма да те има България превръща се във прах. --------------------------Този страх ти ми го създадечрез всеки Божи час,че ако аз не те приема за моя Господар,ще ходя гладен, гол и босщом не те признавам, за правилния Вожд. --------------------Стига! Аз също нос