Борисов иска стабилен кабинет след вота

Добре, че си отидоха, сринаха всички системи, отсече той
Обновена: 23 авг 2014 17:35 | 23 авг 2014 17:31, Веселина Йорданова
341
Борисов иска стабилен кабинет след вота
Бойко Борисов в Мадан. Снимка: ГЕРБ

Да има стабилно правителство след предсрочните избори на 5 октомври, пожела лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при на откриването на новия рудник „Върба-Батанци“ в Мадан.

„Добре, че си отидоха“, коментира той бившите управляващи и изрази надежда бъдещият кабинет да реши проблемите, иначе по думите му „зимата ще е катастрофа".

„Сринаха всички системи, самите те се разпаднаха като коалиции, като партии, псуваха се в парламента. Какво ще предложат на своите избиратели сега, ако дойдат на власт? Ще отворят „Белене” ли? Година и два месеца не го пуснаха. Ще започнат „Южен поток” ли? Орешарски и Стойнев казаха, че са го спрели. Ще правят 7 блок на АЕЦ „Козлодуй”, с какви пари?”, попита Борисов.

Според него се оценява това, което от ГЕРБ са направили.

„За съжаление, сега всички проекти са спрени, програмите са спрели. Надявам се поне това служебно правителство да започне, за да може бързо след това да ги възстановим”, коментира още той, цитиран от „Фокус“.

Преди една година тук нямаше какво да работите, а днес с откриването на рудника „Върба-Батанци” разкриваме над 150 работни места, които до края на годината ще станат 200 и ще се увеличават още, се обърна Борисов към миньорите.

Той подчерта, че само за последната година от управлението на ГЕРБ неговото правителство и икономическият министър Делян Добрев са отдали над 80 такива концесии, чрез които са разкрити хиляди работни места и от тях на година държавата е печелила по 190 млн. лева.

„Докато ние сме направили това, другите партии са закривали рудници както този през 1990 година, защото бил наводнен. Много искам някой ден старите партии да обяснят, ако ние сме управлявали четири години, те за 24 години какво направиха и кой и кога ще понесе отговорност за стореното”, каза още Борисов пред миньорите.

Председателят на ГЕРБ пожела на миньорите здраве и концесионерите да им дават повече заплати. „И Мадан, и Рудозем да влязат в „А” група”, пожела им още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 221 То и комунистите 45 години крадаха и после се оправдаваха с тези след тях... то това си е национална черта на Бай *** - да се изходи и после да вика друг го изходи....
169
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Протестната мрежа да каже кой я финансира?
168
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиква, ако искаш стабилно правителство - просто стой далеч от правителството....
167
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЗБОРИ НА КОЧ БАЙРЯМ,ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ,МЕН МЕ Е СРАМ,АЗ КАТО ХРИСТИЯНИН СЕ ЧУВСТВАМ ДЕСКРИДИТИРАН,НЯМА ДА ГЛАСУВАМ,МНОГО БЪЛГАРИ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ,ТЕЗИ ПАРТИИ НЕ СА БЪЛГАРСКИ
166
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герберастът е закърмен първо да гепи, после да лъже и да се оправдава с комунистите.
165
4
 
15
 
! Отговори
!?!???? преди 9 години
ПСИХОЛОГ!? ГЕРБЕРСКИ, КОГА МУ СВЕТИ НА МИКОВ И ЗНАЕШ, ЧЕ Е ПИЯНДЕ ИЛИ ПОВТАРЯШ ПРОСТОТИИТЕ НА БАНКЯНСКАТА ТИКВА БЕЗХАБЕРНО. ДОКАЗАНАТА МУТРА И БАНДИТ, КУ*ВАР И КРАДЕЦ, А И УБИЕЦ/ЧАКЪРА, МИХАИЛ МИХОВ И ЖЕНА МУ И ПР./ ЛИ ТИ Е КУМИР?АМИ ЗАРАДИ ТАКИВА *** КАТО ТЕБЕ,ЕДИН МАФИОТ НИШО ЧУДНО И ЗА ВТОРИ ПЪТ ДА ЯХНЕ НАРОДА.
164
3
 
11
 
! Отговори
Azzz преди 9 години
Този е луд, след неговото управление преди една година нямали хората работа,,,, а сега работа имат 150 души, та ти ли им откри работа БЕ , като какъв се явяваш там?
163
3
 
22
 
! Отговори
ДО MR.STARBUCKS преди 9 години
ОТ 200 ДО 500 И ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРА,ЗАЩОТО ДРАЗНИ ВСИЧКИ И ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА СЕ СТЪРПЯТ. ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ПРОДАЖНИ *** КАТО АНА ЦОЛОВА,ЛЮБА КЛОЗЕТИЧ, СОНЯ КУЛТУКЛИЕВА, КРИВОУСТАТА/ДА МЕ ПРСТИ ГОСПОД/ БЕНОВСКА, *** ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА,ДВТЕ МЪЖКИ ПРОСТИТУИРАЩИ ...АСЕН ДИКОВ ,ВИКТОР НИКОЛАЕВ И ПР. И ПР.САМО В ДНЕС.БГ ХОРАТА МОГАТ ДА СИ КАЖАТ КАКВО ГИ МЪЧИ И ДРАЗНИ, НО СКОРО И ТОВА ЩЕ СЕКНЕ, ЗА ДА Е ПЪЛНО ФЕЛАЦИ*ОТО НА МИЖИТУРКИТЕ.ДА ВИ СЕ НЕ ЗНАЕ, НЕНОРМАЛНИЦИ.
162
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До психологА вие що коментирахте Орешака като луди а? А Миков?
161
10
 
6
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Трудно може червен *** да разбере нещо, което иска малко акъл. След като Б.Борисов е такъв , онакъв и за нищо не става , защо го коментирате. Обикновено човек , който е безличен не се коментира. Например Мишо Миков -пияндето.
160
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Добре, че си отидоха, сринаха всички системи, отсече той" - пригответе се да слушате това още 4 години - как ГЕРБ всичко били оправили, ама видиш ли гадните "комунисти" и турци сринали всичко за 1 година. Не знам колко трябва да си елементарен за да не провериш поне елементарни цифри!
159
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАПОМНЕТЕ КАКВО Е КАЗАЛ ДНЕСКА ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ КАЖЕ ДРУГО. ЯДОХМЕ МУ ПОПАРАТА НА ДРУГАРЯ ПОЖАРНИКАР. ЛОШОТО Е ЧЕ ИМА 10 % ЗАБЛУДЕНИ ОВЧИЦИ КОИТО ПАК ЩЕ СИ ПУСНАТ ДУШАТА В УРНАТА ЗА ДРУГАРЯ. ИМА И ОЩЕ 10 % КОИТО СА ОТ ЧЕРВЕНАТА ВЪРХУШКА КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО ГЛАСУВАТ ЗА БСП ЩЕ ДОКАРАТ ТОДОР ЖИВКОВОТО ВРЕМЕ. И ОЩЕ 10 % КОИТО СЕ ЛУТАТ ОТ ЕДИНИЯТ КРАЙ ДО ДРУГИЯТ. И ТАКА ОСТАНАЛИТЕ 70 % КОИТО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ПАК ЩЕ СЕ ЧУДЯТ. АЗ КАКТО ВИНАГИ ДОСЕГА ЩЕ СИ ИМ ПУСНА ЕДИН КВАДРАТЕН ДА СИ ГО ***.
158
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Махни си кривите очила.Колко беще резерва в края на боково-дянковото управление----3,5 млрд.Колко е след едногодишно управление на ореха-.-----8 млрд. и то без да гепи 2 млрд. от здравната каса.Да ви таковам у гербавите финансисти!
157
3
 
14
 
! Отговори
БОЙКО-ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ преди 9 години
ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА КОАЛИЦИЯ "БОСТАН". СЛЕД НЕЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ ЕДИН ОБРАН ДО ДУПКА БОСТАН. ПИТАМ СЕ КОЙ Е ТОЯ БАНКЯНСКИ МУТРАГЕН,ЧИЕТО МНЕНИЕ ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА. КОЙ Е ТОЯ МУТРАГЕН, КОЙТО ИСКА, /ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ -ТОЙ ИСКА/ СТАБИЛЕН КАБИНЕТ. КАБИНЕТ СЪСТАВЕН ОТ ГЕРБ НЯМА ДА ИЗКАРА ЗИМАТА, ЗАЩОТО ВЕДНАГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА КРАДАТ, ЗА ДА СИ ПЛАТЯТ МАСРАФИТЕ.ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ КОГАТО ОТНОВО Я ЯХНЕ МУТРАТА
156
4
 
18
 
! Отговори
!!!!! преди 9 години
АМЕРИКАНСКА ТИКВА НА КОНЦИ ......ЩО Е ТО ?
155
14
 
8
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Такъв бил Бойко,онакъв бил Бойко.Само ,като го покажат и има тема за него ,коментарите са от 200 до 500. И Сърповете и Чуковете сменят по два пъти памперсите.
154
1
 
15
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 9 години
АБЕ,СЪЗДАТЕЛЯ НЯМА ЛИ ДА ПРАВИ ЛЕДЕНА КОФА ? ИЛИ ПОНЕ ДА НАКИСНЕ ЧЕХЛЮ,ТО УНУЙ ТЪРПИ СЯКВИ ГАВРИ
153
4
 
17
 
! Отговори
никога вече СИК преди 9 години
Да, мутро СИКаджийска! Само че, теб никой не те иска в този кабинет! Никой! Така че, режи си лентичките, дрънкай дежурните си простотии и простащини пред купените от престъпната ти групировка ***, и си трай! Защото си повече от отврат! И защото ГЕРБаджийското ти "служебно" правителство сътвори такива безобразия, като например "Ало, Ваньо", че ти стана много по-омразен и отвратителен, отколкото впрочем винаги си бил!
152
2
 
11
 
! Отговори
каун преди 9 години
До аз пък напуктова го кажи на мутрата, на него все станишев му е виновен. и след 10 години ще е така. то пък бива наглост, бива безобразие, казва борисов с изкривена физиономия.. слаби са му артистичните способности. но нали се разбирате..
151
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До аз пък напукПрост народ слаба държава