Кунева против ветото на Реформаторите върху Борисов

"Когато мнозинството надделява, се подчиняваш"
Обновена: 23 авг 2014 16:03 | 23 авг 2014 16:01,
58
Кунева против ветото на Реформаторите върху Борисов

Лидерката на „Движение България на гражданите”, което е част от Реформаторския блок даде да се разбере, че е против декларацията, с която съюзът обяви, че не иска бивши премиери да застават начело на следващото правителство.

„Не съм автор на Декларацията на РБ, свързана с предсрочните парламентарни избори, обсъждахме я, дадох мнението си, казах как е според европейските практики, но в последна сметка, когато мнозинството надделява, тогава се подчиняваш на общото решение”, каза Кунева пред Фокус. Ден по-рано шефът на ДСБ Радан Кънев обясни, че в политиката трябват нови лица и за него няма начин Бойко Борисов да е отново министър-председател.

Още по темата
„Вижте – на нас трябва да ни е ясно какво казва Конституцията. Мандат се връчва на тази партия, която е спечелила най-много гласове и тя има правото да излъчи кабинет”, каза още лидерката на ДБГ.

Тя защити партньорите си в Реформаторския блок като обясни, че те са се опитали да смекчат позицията си като в крайна сметка са записали „ще се стремим” тези позиции да се заемат от хора, които не са били на тях преди.

„Успех на Реформаторите с БСП”, беше единственият коментар, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи на декларацията на Реформаторите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
9
 
! Отговори
CS преди 9 години
Kuneva 100% 6te predade reformatorite v parlamenta i 6te stane na B>B patericata zaedno s DPS v mimansa , a BG bavno 6te zatuva vse po-nadolo ..
24
7
 
5
 
! Отговори
Радан преди 9 години
ИВАН КОСТОВ БИЛ ЛИ Е АГЕНТ НА РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ Posted by admin on апр 13, 2013 | Leave a Comment Иван Костов бил ли е агент на ГРУ - РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ? Този въпрос отдавна занимава българската общественост, защото Иван Костов е политикът, който е играл и продължава да играе важна роля в развитието на България и то в най важния период ПРЕХОДЪТ, който за жалост още продължава. За да имаме реална и обективна престава за едно далечно време и неговото влияние върху хората тогава, необходимо е да разгледаме по внимателно този преломен период след 70 те години на миналия
23
4
 
9
 
! Отговори
дзверо преди 9 години
невероятно въпреки всичко кривата скрофа се лансира има качества бабито може да бъде главен продаващ селските ***
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти ли ще кажеш кой ще кара влака *** сто години на власт и направихте си сто пластични операции да изглеждате като 20 годишни . Щом народа го е избрал той да е генерала ли , *** ли щом е лидер на партията той ще е премиер
21
6
 
7
 
! Отговори
Ева преди 9 години
И помнете ми думите - след като реформаторският блок вкара депутати Кунева ще се смее последна, а Радан ще мине в някоя глуха! И правилно - след всички изцепки, които сътвори!
20
6
 
8
 
! Отговори
До 16 преди 9 години
Принципите на ДСБ!!?? Не думай??Кои точно принципи - да си държат милионите в КТБ и да точат консултантски хилядарки от тях?? Ама че наивници има в тази държава!Не съм фен на Кунева, но ако имат грам акъл демократите в тази държава ще направят възможното да ни отърват от поразиите на коалицията БСП + ДПС. И това минава през коалиция с ГЕРБ, НЯМА друга алтернатива, колкото и да са им големи претенциите на Костов и Радан, покритие за тях (в проценти) няма!
19
5
 
7
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
вижте другарко кунева, в разтвора на тая епруветка, в която се намирате не важи какво казват опитните животинчета, а какво казва лаборанта. това е черно-на-бяло. а знаете ли какво е черно на бяло? не?! ще ви кажа: *** лаборант в бела престилка. т. е всички еди как си, само той в бяло.
18
10
 
10
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Няма разлика между РБ и ББЦ. Кунева, не съм ти фен, точно обратното, но бягай от РБ, не ти е там мястото. Те не мислят доброто на България.Не разбра ли че си прелъстена и изоставена.
17
5
 
8
 
! Отговори
Фидоска преди 9 години
До Протестант Моето IQ е 166 и не понасям хора Куневица и сие продажници на България за личния си интерес, а хората с IQ 95 да порабоъят върху интелигентността си, защото такива наглеци като Куневица им промиват мозъците и те не се усещат
16
17
 
8
 
! Отговори
ronstoff01 преди 9 години
Ромел (генерала? ;)) Точно обратното, Радан Кънев показва интелигентността на нормалния човек, какъвто е и Костов. Не интелигентността на крадците - бсп, дпс, ндсв, герб, атака... Колкото до Куневата интелигентност, тя е доста посредствена, меко казано.
15
14
 
13
 
! Отговори
ronstoff01 преди 9 години
Кунева/Пръмова е човек на БСП (бившото бкп). Борисов също е човек на кръгове от БСП. Едни и същи хора им дърпат конците на тези кукли, разигравайки сценки на театрална демокрация. Властта си остава в ръцете на бившите комунисти. Икономиката също. Целият неспирен рев против Костов и ДСБ, е защото политиката и принципите на ДСБ биха им развалили статуквото. Ето защо Кунева не може да бъде против Герб и Борисов. РБ трябва да се разграничи и от Кунева, ако иска повече избиратели.
14
8
 
20
 
! Отговори
дядото преди 9 години
Кунето е готова да си легне даже и с тиква само и само да е някъде във властта! Стара е вече, подходяща само за царя - Моната, като Хубавото Наде, от което остана само срама и Надето!
13
2
 
16
 
! Отговори
комрентар преди 9 години
Тази е бивша Снаха,бивш Еврокомисар и бивша Председател на партйиката" България на гражданите".Осети се , ама късно.
12
10
 
10
 
! Отговори
Иван Пешев преди 9 години
Според мен ключа към разбирателството с РБ е Б.Б да опъне Куневица ама както си трябва. Така ще се кротнат и разните гейчета в РБ.
11
13
 
21
 
! Отговори
Ромел преди 9 години
Въпреки че е червена от горе до долу Кунева все пак показва някаква мисъл в главата си, за разлика от другаря Радан Кънев който до тоалетна не може да иде без да пита другаря Иван Костов.
10
9
 
17
 
! Отговори
поглед преди 9 години
Погледът на другарката Кунева е насочен в нейното светло герберско бъдеще, което за съжаление /или за радост/ не съвпада с нашето.
9
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много позитивна хубава баба,може би най-хубавата в bg.
8
2
 
19
 
! Отговори
Максуел преди 9 години
Тази неизхъврлили половината от Българския атом в кофата за *** ?
7
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Представяте ли си какви *** са тия Деформатори щом една бита карта като Кунева все пак изразява едно що годе нормално становище на фона на Пърдановите простотии ала *** Драгалевски измамник!
6
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво очакват Радан Кънев-Костов.Да се посрещнат с почитание техните мегаломански амбиции без покритие.Всъщност Костов продължава да управлява задкулисно,защото костовистите са си вътре в ДСБ.Не може да се примири,че след като разсипа СДС,хората на Българя го изхвърлиха от управлението.А може би амбициите са само да влязат,за да мътят водите и да се сношават като бившия си лидер с БСП.Костов да си спасява парите и тези на "приятелите си",че дано и нормалните хора да спечелят от това.Браво,Кунева