С мощта на ГЕРБ и експертите на РБ измъкваме страната!

Борисов: Да сравним кадрите, кой колко езици знае и с какво образование е
Обновена: 31 авг 2014 15:28 | 31 авг 2014 11:44, Анисия Иванова
455
С мощта на ГЕРБ и експертите на РБ измъкваме страната!
Бойко Борисов във Варна. Снимка БТА

С мощността на ГЕРБ, с експертния потенциал на Реформаторите, с помощта на Германия с нейните фондации, можем да измъкнем България от блатото. Очевадно е, че това е новият начин на управление. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна по време на Седмия летен университет на МГЕРБ, в който участваха над 150 младежи.

„ГЕРБ има най-здравите структури, но не си заслужава отново да поемем цялата тежест сами“, добави Борисов.

За Реформаторския блок мога да кажа или добро, или нищо, но аз предпочитам да си замълча, каза още лидерът на ГЕРБ и предложи двете младежки организации да сравнят кадрите си.

"Нека сравним нашите и техните младежи по опитни кадри, нека сравним кой колко езици знае и какво образование има.” По думите му въпреки всички нападки Реформаторите остават единствената партия, с която ГЕРБ може да направи коалиция за евентуално управление в страната след изборите. 

Още по темата

"Единственият логичен партньор на ГЕРБ остава Реформаторският блок. Те обаче си избраха позиция, от която да намират само кусури. Аз съм готов да седна и да преговарям с тях на една маса. Нека да седнем и да говорим позитивно. Битката в политиката е да управляваш, а на тях им харесва повече да седят в опозиция и да бъдат ухажвани, обгрижвани и да имат последната дума от висотата на скалата, на която са застанали“, заяви Борисов.

По думите му, ГЕРБ не е само дясна партия. "Ние сме центристко-дясна партия. Затова имаме толкова избиратели, защото не всичко в политиката е черно и бяло. Има и други цветове. Това, че някой мисли различно, не означава, че ти е враг. Реформаторите казаха, че ГЕРБ нищо не е направила. А кой направи магистралите, метрото, пречиствателните станции? Помните какво направи червено-синята мъгла в София. Защо те не направиха метрото? Дунав мост 2, АМ Люлин, ж.п. линиите - абсолютно провалени проекти заварихме, а ги приключихме успешно. От къде на къде ще ми казват, че нищо не сме направили", заяви председателят на ГЕРБ.

Председателят на ГЕРБ е подчертал, че звучи налудничаво още преди изборите да заклеймяваш Иван Костов да не може да стане отново финансов министър или премиер. "Това си е болшевизъм. Тази декларация някои помислиха, че е насочена срещу мен, но тя е насочена срещу Иван Костов. Само защото от Реформаторския блок искат да покажат, че са скъсали пъпната си връв с Костов", е призовал Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново коментира управлението на кабинета „Орешарски” през последната година и подчерта, че то е нанесло огромни щети на държавата и следващото правителство ще е изправено пред изключителни трудности.

„Орешарски сами си го свалиха. Свалиха го ДПС, с финансовия анализ на държавата, защото знаеха в какво състояние я оставят. Ние не можахме да се справим по-добре от Орешарски за свалянето му“, добави председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията.

По отношение на ДПС той посочи, че в устава на партията трябва да бъде записано, че не се допускат коалиции с БСП. „Причина за това е възродителният процес, по време на който комунистите прекръстваха и изселваха български турци”, посочи Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успех Бойко......смачкай ги тези русофилски ,комунистически,престъпни,нагли,крадливи и лъжливи ненаситни социал-комунистически ***.......
312
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какво образование и езици бръщолеви, да погледни себе си?
311
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо те не направиха метрото? - доколкото си спомянам метрото го почан Софиянски - Сливница, Опълченсак, сердика, Спирката на Универисетата ги построи той а Софиянски бе син кмет та дрънка.
310
14
 
4
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Понеже когато завърших преди 25 години БКП се изгаври с мен смятам да поскажа на ГЕРБ 2 идеи с които да спечели повече привърженици.Това ще е моето отмъщение срещу червените.Око за око и зъб за зъб!
309
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
obrazovanieto nee kriterii za inteligentnost i kyltyra ,kolko si tap rab....borisov ,
308
19
 
3
 
! Отговори
българин преди 9 години
Десислава Атанасова бе сто пъти по успешен министър от Таня Андреева.И нищо чудно БСП си имаха една мозъчна клетка и си я прехвърляха на най нуждаещият се.Накрая шефът им се изнесе като ранен глиган в Брюксел та дори съпартийците му са му подарили на изпроводяк червен велосипед.А идеята за Пиночет определено е читава-и а искам Пиночет.Борисов много мек беше с червените и нищо не направи.
307
3
 
21
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Ще чукаме весели хапчета и ще пасеме овцете.за друго нямаме потенциал.Боко-трафиканта,ще следи бизнеса.само да не забрави комисионните за ***.
306
10
 
10
 
! Отговори
искаме Пиночет преди 9 години
Искаме не генерал Борисов,а генерал Аугусто Пиночет.Само той се е доказал като антикомунист!А колкото до червените - гарантирам,че ще убедя 1000 човека да гласуват против тях и че в радиус от километър техни агитационни материали няма да има!Ако някой дойде да агитира в квартала за БСП или ще си тръгне като антикомунист или като Бареков-маркиран ама от главата до петите!
305
5
 
7
 
! Отговори
До Преводача преди 9 години
Г-н Преводач, като превеждахте парите на обикновените хора извън България и набутахте България с многомилиардни заеми, кой мислиш , че ще плаща вашите комунистически далавери. Искате пак власт за да цоцате още. Цоциализъма свърши!
304
13
 
3
 
! Отговори
До мирославчо преди 9 години
Промит, комунистически мозък. Бързо вземай билет за Северна Корея, че Съсела се скри и няма за кого да гласуваш
303
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Време е бъдещите министри "кадърни и умни" да излизат на магистралите че простия народ като избере ББ, той ще ги събира от там.
302
4
 
12
 
! Отговори
мирославчо преди 9 години
До МирославГЕРБ НЕ ДАВА ГЕРБ ВЗЕМА ЗАТОВА ЩЕ СТОЙШ В ПЕРЕКСПЕКТИВА ГЛАДЕН ЗАШОТО ТРЯБВА ДА ДАВАП Спечели досега защото лъжепе и крадеше гласове спомни си избора за президента ПЛЕВНЯТА НАЛИ РАЗБРА
301
3
 
21
 
! Отговори
тотьо преди 9 години
тиквата се готви да блажи след изборите , а на калпавия материал постна пица и увеличение на ток и цени ..такиви ми ти работи...
300
2
 
12
 
! Отговори
рекет преди 9 години
Този пак прави рекет той без това неможе и то с реформите демек с КУНЧЕТО И ОНЯ КАК СЕ КАЗВАШЕ ДЕТО ГОВОРИ ВСЕ ТОЙ И НИЩО НЕ КАЗВА И ТАКО И ВАКО леле ужас
299
25
 
5
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Цъквайте минусчета колкото си искате! Вие само това можете да правите, освен да цъкате и пред телевизора де... Като не искате да ви управлява Пожарникаря, идете да гласувате поне! Аз съм за ГЕРБ и ще отида да ги подкрепя! Вие подкрепете който искате! Но забравих, че Вие гласувате за който дава пара, бира, кебапчета и какво ли още не! По Великден даже козунаци и яйца ви даваха...
298
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
що с експертите на други бе Тиква.нали беше ербап че сам ще се справиш.или деде назад.внимавай че Доган те дебне изодзаде.да не те заболи
297
25
 
7
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
И да ревете тук, ГЕРБ ще управляват в следващия парламент! Да, всички са мутри, мошенници и далавераджии, но поне направиха нещо което остана и след тях! Какво направи вашата партия Г-да червени? Раздаде в 12 бе 5 спортните комплекси на концесия за жълти стотинки ли? Теглиха 10 милиарда кредит ли? Или "асвалтираха" цяла България, ама по документи.. Спряха им фондовете.. В цяла Европа крадат от фондовете, защото хем се прави нещо за пред хората, хем цицат мангизи! Айде мнг поздрави на Станишев...
296
1
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Замисляте ли се защо няма осъден комунист за кражба? Защото службите им свиха крадените пари и ги инвестираха в мутрите!
295
4
 
29
 
! Отговори
Преводача преди 9 години
Г-н Пожарникар , ами ти си единственият премиер от 25 години , дето и български не знаеш като хората и спиш по европейските форуми като презобан кон .... боже пази от такива властта !
294
3
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Още помня как барети с качулки обискираха бивши посланници и дипломати прибираха куфарчета с мангизи за които никой не смее да проговори!После некакви *** регистрираха некакви иншурънс къмпани ето като тоя облия свинар на снимката!