Борисов: 15 г. управлявам, малко са с опит като мен

"Който не ни харесва, да отива при Станишев"
Обновена: 4 сеп 2014 18:38 | 4 сеп 2014 16:08,
382
Борисов: 15 г. управлявам, малко са с опит като мен
Снимка: Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни, че е един от хората с най-голям управленски опит в България. По време на посещение в Плевен той допусна, че много малко у нас могат да се похвалят с такъв.

„Вече 15 години управлявам – като главен секретар в МВР, като кмет на столицата 5 години, премиер 4 години. Мисля, че малко хора имат моя опит“, отбеляза той в Плевен. Там Борисов и водачката на листата на ГЕРБ Цецка Цачева откриха нов плувен басейн.

Още по темата
По този повод Борисов обясни, че това, което прави партията му, лесно може да се опише, защото се вижда. „Ако ви харесва – това сме ние, ако не ви харесва – отивайте при Сергей Станишев. Желая ви да сте живи и здрави”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов пожела на опонентите си, които го обвиняват, че вещае апокалипсис, да дойдат на власт. „Аз не си пожелавам да съм на власт, защото ще се мъчим страшно, за да измъкнем държавата от блатото“, каза лидерът на ГЕРБ. „Пожелавам на БСП и ДПС, и на тези, които говорят за милион работни места, да са на власт и да видите такъв смях, все едно на погребение да се смееш“, допълни той. 

"Ноември, декември, януари и февруари, който е на власт, „майка му го е повила в черен повой”, както казват старите жени", продължи лидерът на ГЕРБ, цитиран от "Фокус". 

Борисов коментира и напрежението около шистовия газ. То беше предизвикано от решение на служебния екоминистър Светлана Жекова да разреши на американската компания "Парк Плейс Енерджи Корп" да извърши проучване на нефт и природен газ в Добруджа. Лидерът на ГЕРБ се обяви против, но обвини БСП в цинизъм, че готвят протест срещу това. Борисов припомни, че ГЕРБ наложиха мораториума върху добива на шистов газ у нас.

„С цялото си уважение към БСП, дори не мога да следя колко са непоследователни“, каза той и отново изброи лъжите на предишното управление в енергийните проекти като „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“.
 
Борисов похвали направеното от кмета на Плевен. „Помня само преди два месеца какви таралясници се движеха, да го е страх човек да се вози в него“, каза той. Според лидера на ГЕРБ по-добрите условия за живот означават „да има превози като хората, улици като хората, да има детски градини, спортни площадки, култура и има изкуство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
0
 
9
 
! Отговори
Радост ???? преди 9 години
Усмихват се женичките!Та как няма? Оня охранител на заден план, кой знае какъв автомат е насочил?И чудно, уж го обичат хората , пък БЕЗ ОХРАНА не пика даже????????????
260
0
 
13
 
! Отговори
ОООО-чевадно преди 9 години
Полуобразована, да не кажа неграмотна е ***, която се възхищава на бандитските прийоми на ГЕРБ.За тях е важно да ти е дебел врата, да се "фукаш" с големи мускули и без свян да обричаш на глад и нищета образованите
259
0
 
13
 
! Отговори
П. Петков преди 9 години
И аз чудя как може да има хора, които да харесват ББ. Нагъл, безскрупулен, *** и нарцистичен. Изгледайте последното интервю с Драгомир Стойнев и вижте колко просташки се държи Бойко. Просто не е за вярване, че за 15г. този човек не е успял да се научи да води нормален диалог и да се държи възпитано и културно.Такъв тип поведение не може и не трябва да се толелира.
258
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова добре управлява, че икономиката направо бръмчи!Каква примамливата идея на бъдещите управляващи да въвеждат нови данъци!Бюджетът няма да се пълни от по-добри резултати в икономиката, за която управляващите да прилагат инструменти за стимулирането й, а чрез грабеж от гражданите!Първо още сега се повишава токът, идея за икономика - нов данък, ни дума за петте възмутителни лева повишение на пенсиите.Смрад!"Самси се пръдльо хвалеше, че му мирише пръднята" - народна мъдрост.
257
0
 
12
 
! Отговори
Каква стана тя? преди 9 години
През 90 - те, МУТРИТЕ ни биеха и грабеха, организирани в различни групировки.Сега: ?????????????? ...............Сега:.....сега мутрите ни бият и ограбват на държавно ниво.Та::::::::::::::::: От трън та на глог!
256
0
 
11
 
! Отговори
ттт преди 9 години
Управлявал бил 15 години! Т. Живков като беше управлявал 40 години, значи е бил истинско съкровище.
255
0
 
13
 
! Отговори
caro преди 9 години
За 15 г. вьрна Бьлгария 20г.назад.нарцистичен,нагьл, никога не е имал управленски качества.това е човек свикнал да има началник над него който да му казва какво да прави.такива хора са вредни за страната.
254
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май ББ издава вестник 200 вица
253
0
 
14
 
! Отговори
ПЕТРОВ преди 9 години
ТОЯ *** ОЩЕ СЕ СТРЯСКА ОТ ИМЕТО СТАНИШЕВ ! ЯВНО МНОГО МУ ЛИПСВА ФИГУРА ПО ТЪНКА И ПО НИСКА ОТ НЕГО ! ИНАЧЕ Е БАБАИТ ,АМА СЕ ОДРИСКА ОЩЕ С ПЪРВОТО ПОЯВЯВАНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ И ОТИДЕ ДА СИ ЛЕКУВА КРЪВНОТО-ЗАИ.А И ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРТИЯ И ВСИЧКО ! ЧИСТ *** !
252
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Попитали... Борисов - като кмет на Сф как решава проблема със скитащите кучета е как отговорил той аз ги хващам ветеринарните ги пускат.като главен секретар на МВР как решава проблема с престъпниците е как аз ги хващам съдиите ги пускат.като министър председател кой е виновен , виновни са комунистите, пенсионерите и лошия матриал
251
0
 
14
 
! Отговори
Стар преди 9 години
Тоя е само един селски хитрец, *** са тия дето гласуват за това недоразумение!
250
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15 г. управлявам, малко са с опит като мен...те и хитлер и сталин са управлявали дълго, ама народите им не цъфнаха, нито вързаха..:)
249
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15 години доказан злобен *** ***
248
0
 
10
 
! Отговори
iwanow преди 9 години
Браво, бях се отчаял като гледам и слушам кво става наоколо и ква тъпотия се е вкоренила в народа но последно време виждам,много точни преценки,виждам хора които искат справедливост ,искат да се държи сметка на противните политици и обкръжението им.Тия са за затвор не за да бъдат избирани отново,но са недостижими, но един ден голямо трошене на тъпите им алчни кратуни ще има и тогас на накой ще му приседне а дано да е по скоро !Мразя ги както те нас,разликата е че те вече го показаха и доказаха!
247
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
246
1
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
И сто години да управляваш все същата проста кратуна ще си!А тез които те избират са още по-зле от теб.И защото има такива като теб-никога България няма да се оправи и ще сме на опашката на европейския съюз,ако ни търпят още!!И когато се обади в предаването на Цонев и започна да бъркаш в раната на Стойнев,се видя,че си и жесток,не само ***!!!!!
245
1
 
7
 
! Отговори
Безпартийна преди 9 години
Добре , управлявай то и аз съм за промени но да обиждаш така за недъга на човека не ви приляга
244
0
 
11
 
! Отговори
Драган преди 9 години
Пак да кажа: ние Българите сме генетично прочистен робски матриал, за 500 г.Напоследък с голям ромски примес. Който и да изберете все магаре ще ви управлява, им казал конят. Такава е горчивата истина. Спасение няма.
243
1
 
5
 
! Отговори
Шишо преди 9 години
Това е последната фаза на сифилиса.
242
1
 
8
 
! Отговори
niki преди 9 години
Toia e edin sebelubec i zabravi gladnite godini kato padar