Борисов вкарва оптимизъм: Все пак не е имало война

„Моята версия е, че тефтерчета може и да е нямало, а те да са изфабрикувани"
17 ное 2014 16:40,
143
Борисов вкарва оптимизъм: Все пак не е имало война
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов даде шанс на оптимизма и обяви, че с общи усилия и мъдрост ще се измъкнем от кризата.

„На хората им омръзна да слушат песимистични новини. Затова се опитвам да вкарам малко оптимизъм. В края на краищата не е имало война“. Това Борисов каза в отговор на въпрос дали отново да чакаме постна пица в интервю за списание LIFE. “С мъдрост между партиите и хората и ако се стегнем като нация и народ да работим здраво, ще се измъкнем от кризата“, каза още той.

Още по темата
Борисов обясни, че на хората не трябва да се насажда песимизъм. И допълни: „И тук е мястото да кажа, че никога не съм казвал, че българите са лош човешки материал, никога. Това са лъжи“. Премиерът обясни и че не случайно е завел толкова дела за клевети. Затова и забелязвал, че депутатите от „Атака“ започнали да си мерят приказките.

Министър-председателят обяви, че при съставянето на кабинета е изхождал от принципа на по-малката злина. „Имахме да избираме между две злини. По-голямата беше нови избори през зимата, затова избрахме по-малката. Не ми беше щастливият ден, наистина“, каза отново той.

„Нека не обръщаме внимание на такива приказки“, отвърна Борисов на думите на Иван Костов, че скритата подкрепа на ДПС е първа опасност пред новия кабинет. „Ние достатъчно ясно помолихме партия ДПС да не ни подкрепя. Няма такъв прецедент в света – да искат да те подкрепят, а ти да откажеш“, каза той.

Бойко Борисов обяви, че тефтерчетата на Филип Златанов може и да ги е нямало и те да са изфабрикувани. „Ето тук е моят тефтер, в който си пиша задачите за деня. Винаги някой нещо може да напише в него и да се допише, както и да сложат още листове и това да излезе като факсимиле“, каза той.

Премиерът обясни и че никой не е виждал тефтерчетата, а само подбрани листове с инициали. „Моята версия е, че такива тефтерчета може и да е нямало, а те да са изфабрикувани. Ударът върху ГЕРБ обаче беше страховит“, каза още Борисов.

Той обясни и че всички партии са за смяна на шефа на БНБ. Въпросът обаче бил да се подберат хора с максимално добра репутация, на които всички да вярват.

„Ако това се случи, се задължавам всеки ден да благодаря публично на The Economist“, коментира Борисов прогнозата на изданието за ръст на БВП от 2,5%. „1,5% да успеем да го задържим, пак ще е добре“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното е че зомбираните герберчета го гледат възбудено в дюкяна и не ги интересува какво прави мутрата и обкръжението му.По *** зомбита от герберите и депесарите няма.Плюят ги а те се радват че дъжд ги вали.
22
34
 
5
 
! Отговори
Пиар агент преди 9 години
Борисов е най добрия държавник в момента. Просто няма друг политик като него . Никой не очаква в този сайт някой да го хвали , но това е най добрата реклама за ГЕРБ . Колкото повече го плюят червени *** , на които им личи от километри колко са зле , толкова повече хора гласуват за ГЕРБ .
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама как, то и Мишо Бирата е изфабрикуван и може никога да не е съществувал такъв човек.
20
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега ще излезе че и Цв Цв е напълно невинен,Мишо бирата е измислица,записите с Коконов не са важни и др... В нормалните държави за по малки скандали се подават оставки и край за живот в политиката.А у нас каквото и да стане,една усмивка и те оневинява на пълно.Пълен абсурд.Няма такава държава...
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
21.07.2013г. "В интервю в Панорама експремиерът Бойко Борисов призна снощи, че не е знаел за тефтерчето на Златанов. Той обаче проверил фактите и те се оказали истина."17.11.2014г. "Бойко Борисов обяви, че тефтерчетата на Филип Златанов може и да ги е нямало и те да са изфабрикувани."
18
3
 
24
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Борисов не пет пари а пукната пара не дава за българина!
17
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекрасен завършек на деня с култуви фрази от нашия вожд и учител!
16
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко, а защо Фидоска изчезна???
15
1
 
29
 
! Отговори
shady преди 9 години
Абе проста, лъжлива мутро, нали след избухването на скандала с тия тефтери самият Златанов потвърди, че е имало такъв тефтер и в него си е писал задачите, но "не могъл" да си спомни на кои хора били инициалите.То и при теб като излязоха записите ти то бяха едни шикалкавения от твоя страна, ама в крайна сметка си бяха истински.
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквата нали изрита Фидоошу и призна, че е именно заради тефтерчетата, каза, че не подозирал за действията й, изми си ръцете с нея. Ето и част от изказването му тогава:-Това е сурово, но е ясно наказание за всеки, който използва по такъв начин властта, която ни е дадена от хоратаА днеска се прави на луд и вика, че тефтерчета нямало аххахахха
13
2
 
29
 
! Отговори
АЛЕКС преди 9 години
КАКВА ОТВРАТИТЕЛНА АЛЧНА *** Е КУНЕВА-ПРЪМОВА. ВИЖТЕ Я НА СНИМКАТА КАК ТАЯ РАБОЛЕПНО СЕ ХИЛИ НА БОРИСОВ, КОГОТО ПЛЮЕШЕ С КРИВАТА СИ УСТА. ЗА ВЛАСТ И ПАРИ ТАЯ И *** Й И С ДЯВОЛА ЩЕ СТАНАТ ОРТАЦИ. МРЪСНИ ДОЛНИ ГНУСНИ ОТВРАТИТЕЛНИ РЕНЕГАТИ И ПРЕДАТЕЛИ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ТОВА ИМ Е ЗА ПОСЛЕДНО. ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА И ДА ПОМИРИШАТ. НАСЯКЪДЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ СА НАЙ-ПРЕЗРЯНИТЕ СЪЩЕСТВА.
12
1
 
20
 
! Отговори
койчо преди 9 години
Я да видя и аз какво ще мисля след малко!
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сайтът днес беге е уникален, в момента виждам, че се изписва, съобщението е пуснато преди (-) минус 17 секунди... това си е направо машина на времето. как разбраха какво ще искам да кажа след 17 секунди не знам... това е дело на баба ванга или нострадамус. евала днес беге.
10
4
 
26
 
! Отговори
Киека преди 9 години
Хайде , хайде бат Боко, това за лошия човепки матрял е едно от малкото ти просветления, което за съжаление отговаря на истината. Накъдето и да погледна виждам доказателства за лош човешки матрял в тая страна - корупция, безхаберие, некадърност, мръсотия на всички нива. Може ли някой с факти да докаже че масовката в тая страна е качествен материал? Не мисля.
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тук е мястото да кажа, че никога не съм казвал, че българите са лош човешки материал, никога. Това са лъжиХахаххаха тефтерчета не съществували, не бил казвал никога "лош материал"... Боко ти за толкова прости ли ни вземаш бе? :D
8
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
боце, много ти е смешно нещо... февруари ще плачеш и ще молиш да не те беси народът на паветата... слушай ми думата.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с това си изказване доказва точно кой ги е гепил. а и доста прекратени съдебни дела от страх също... жалко е, че мнозинството избира. мнозинството са простаци и ***, облъчени кукувици от разни рекетьори мутраци.
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, добре че пуснаха най-накрая нещо за Боко че цял ден само за Русия пишат!
5
2
 
30
 
! Отговори
Данъчен преди 9 години
И що тогава уволни Фидосиева
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
боце, едвам креташ, едвам ще изкараш до февруари, нали знаеш... казва ти го дядо ти любо, не друг! вземи та ме послушай. не вкарвай държавата в кръв само и само да докажеш какъв *** си!